تست
-
@Mr-Wick بانو در هر زمینه ای دستی بر آتش دارد😂
-
@Ali-Valicheki نه خدا نکنه علی جون
آقا من دیگه رفتم بیشتر از این اینجا بمونم نابود میشیم همگی😂میشینیم از پشت صحنه 365 صحبت میکنیم ایتطوری پیش بریم😶😂
فعلا🙌🏼 -
@Alzahra-Daftar من لالم😶
-
آقا من دیگه رفتم بیشتر از این اینجا بمونم نابود میشیم همگی😂میشینیم از پشت صحنه 365 صحبت میکنیم ایتطوری پیش بریم😶😂
فعلا🙌🏼 -
فعلا🙌🏼@Mr-Wick 😶دقیقااا
فعلاااا😂🙌🏻 -
فعلا🙌🏼@Mr-Wick مثل اینکه هنوز به نتیجه نرسیده!!😂😂 من دیگه اینجا رد داده بودم😂😂😂 یه ریکاوری نیاز داشتم که فشارم یه کم میزان شه😂🤣🤣
-
@Mr-Wick مثل اینکه هنوز به نتیجه نرسیده!!😂😂 من دیگه اینجا رد داده بودم😂😂😂 یه ریکاوری نیاز داشتم که فشارم یه کم میزان شه😂🤣🤣
Matin Mousavi 1 نه دیگه مشخص شد سئوال جفنگیاته😅
-
@Ali-Valicheki در تست گفته است:
@Mr-Wick ها؟😕
نفهمیدم😕😶به خون چه ربطی داره🤕وقتی سکرتین از طریق خون میره پانکراس و بهش میگه بیکربنات بفرس...اینم از مجرا میفرسته و میره تو دوازدهه و از حالت اسیدی کیموس میکاهد.و وقتی مواد جذب میشن خب بیکربناتم داخل اون مواد مغذی هستش که وارد رگخونی میشه دا
درست میگم یا نمیگم؟خودم مطمئن نیستم -
سلام
گزینه دو گفته خروج بیکربنات از مویرگ لوزالمعده😕مگه از مویرگ میومد؟؟مگه برون ریز نبود؟؟
من دیگهههه رررررد دادم😐😣

@Mr-Wick سلام
فکر کنم گزینه سه میشه
اره؟؟
دو رو به خاطر همین قسمت اولش باید حذف کنی -
@zahra-forouzanfar خیر دوعه
نظر منم همینه ولی درست گرقته -
@zahra-forouzanfar سه هم غلطه چون گفته افزایش حفره ها ینی پوکی که میشه همون پاراتیرویید
ولی باید میگفت اندازه حفره نه تعدادش -
@Ali-Valicheki در تست گفته است:
@Mr-Wick ها؟😕
نفهمیدم😕😶به خون چه ربطی داره🤕وقتی سکرتین از طریق خون میره پانکراس و بهش میگه بیکربنات بفرس...اینم از مجرا میفرسته و میره تو دوازدهه و از حالت اسیدی کیموس میکاهد.و وقتی مواد جذب میشن خب بیکربناتم داخل اون مواد مغذی هستش که وارد رگخونی میشه دا
درست میگم یا نمیگم؟خودم مطمئن نیستم@Mr-Wick هممم🤔
خیلی ممنان -
@zahra-forouzanfar پایین گذاشتمش
-
@Ali-Valicheki خواهیش الیرم😁
-
@zahra-forouzanfar سه هم غلطه چون گفته افزایش حفره ها ینی پوکی که میشه همون پاراتیرویید
ولی باید میگفت اندازه حفره نه تعدادش -
@Mr-Wick در تست گفته است:
ولی باید میگفت اندازه حفره نه تعدادشاره
درست میفرمایید...@zahra-forouzanfar خواهش میکنم
بنده عرض کردم😊