مُردم
-
راستش هیچ مرگی وجود نداره
اما...
مرگ برای کالبد وجود داره و بعد از مرگ قادر به حیات نیست
ولی...
روح ما همیشه زنده و حاضر هست و هیچ وقت از بین نمیره و قادر به حیات خواهد بود
یا همون زندگی ابدی در خرت...Alireza Varamanzar دقیقا همینه
-
Hosein Moslemi
سلام
پانیک اتک چیه؟Nafas Hadian 0 یه سرچ کن میاد برات
-
Nafas Hadian 0 یه سرچ کن میاد برات
Hosein Moslemi
باشه
مرسی -
سلام بچه ها
یه اتفاق خیلی بدی برام امروز افتاده
نه میتونم بگم حالم بده نه خوب
دلم نمیخواست کسی بدونه ولی نیاز داشتم یکمی کمکم کنید کلافه ام خیلی
امتحان دینی داشتم امروز
دیشب یه سری قسمت جزئی بود که باید جمع بندی میکردم
خسته شده بودم که تصمیم گرفتم بزارم برای فردا
ساعت ۶ بلند شدم شروع کردم به خوندن
ساعت ٧ تمومش کردم
تا ساعت شروع امتحان دو ساعت وقت داشتم
رفتم بخوابم ولی برای استرسی که داشتم خواب و بیدار بودم
یعنی هم خواب بودم وهم اگر صدایی از اطرافم میفتاد میفهمیدم و درک میکردم
توی همین حالت بودم که یه خوابی دیدم
خواب دیدم دارم یه کاری انجام میدم که یهو پشتم سیاه شو یه رگه های قرمز هم ایجاد شد و یهو منو توی خودش کشید
همون موقع از ترس از ته دل خدا رو صدا زدم که از خواب پریدم
وقتی خواب بد میبینم پتو رو تا گردنم میکشم بالا
وقتی خواستم پتومو درست کنم
دستمو آوردم بالا ولی ندیدمش
حس میکردم دستم رو به رومه ولی نمیدیدمش
خیلی ترسیده بودم
پتومو چنگ کردم که پسش بزنم پتو زدم کنار ولی دستم ندیدم فهمیدم جسم دستم اونجا افتاده
یخ کرده بودم
نمیدونستم چی شده
خواستم بلند شم که یهو دیدم خودم بلند شدم ولی جسمم اونجا افتاده
از ترسم سریع برگشتم به سمت جسمم
زبونم بند اومده بود
فهمیدم مردم
از ته دل التماس به خدا میکردم که بر گردم میدونستم آماده اون دنیا نیستم
نمیدونم چی شد
که بعد از نمیدونم چه مقدار مدتی به خودم اومدم
هي اعضای بدنمو تکون میدادم دیدم تکون میخورن
متوجه شدم خدا بهم رحم کرده و برم گردونده
میدونم نمی تونید باور کنید
ولی من خواب نبودم بخدا
فهمیدم مردم
حالم یکمی بده
کلافه ام
خواهرمم میگفت حس کردم مامان اومده توی اتاق بالای سرمون نشسته منم هي یه صدای ناله مانند میکنم
فقط یه چیزی بگید از این سر درگمی در بیام
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دهم
@یازدهم
@دوازدهم
@ریاضیاNafas Hadian 0 سعی کن امروز هر چی است ته تو شو دربیار فردا از زندگیت عقب نمونی رابطه علیّت هم یادت نره
-
Nafas Hadian 0 سعی کن امروز هر چی است ته تو شو دربیار فردا از زندگیت عقب نمونی رابطه علیّت هم یادت نره
dani danii
منظورتو متوجه نشدم! -
Alireza Varamanzar دقیقا همینه
اسما نادری بله
-
قدر هر ثانیه از زندگی را بدانیم...
-
زندگی را زندگی کنید...
-
سلام عزیزم منم تجربه شبیه به این رو ۲ بار داشتم همین چند روز پیش دراز کشیده بودم نه توی حالت بیداری بودم نه خواب میشنیدم که یکی توی سرویس بهداشتی داره دست و صورتش رو میشوره بعد فکر میکردم که پدرمه بعد یه چیزی در درونم میگفت که روح مادرمه و من اصرار داشتم که پدرمه و نمیخاستم قبول کنم مادرمه چون توی خواب آگاهی داشتم که مادرم فوت شده بعد در همون وضعیت بودم که در اتاق خواب باز شد و اون شخص وارد شد من نمی تونستم چهره اش رو ببینم ولی از روی دسته کلیدش و حس درونم فهمیدم که مادرمه و میخاد بره سرکار و اون شخص که فکر میکردم مادرمه خیلی سریع در اتاق خواب رو بهم کوبید که من اون رونبینم
-
سلام عزیزم منم تجربه شبیه به این رو ۲ بار داشتم همین چند روز پیش دراز کشیده بودم نه توی حالت بیداری بودم نه خواب میشنیدم که یکی توی سرویس بهداشتی داره دست و صورتش رو میشوره بعد فکر میکردم که پدرمه بعد یه چیزی در درونم میگفت که روح مادرمه و من اصرار داشتم که پدرمه و نمیخاستم قبول کنم مادرمه چون توی خواب آگاهی داشتم که مادرم فوت شده بعد در همون وضعیت بودم که در اتاق خواب باز شد و اون شخص وارد شد من نمی تونستم چهره اش رو ببینم ولی از روی دسته کلیدش و حس درونم فهمیدم که مادرمه و میخاد بره سرکار و اون شخص که فکر میکردم مادرمه خیلی سریع در اتاق خواب رو بهم کوبید که من اون رونبینم
Fatemeh Amiri 4 همین حالت ها ساخته مغز خودمون هستن که ناشی از حالت روحی ما هستن مثلا من اون روز خیلی دلتنگ مادرمه شده بودمه و مغز من واکنش نشون داد.منم اون روز یه حال عجیب داشتم ولی نگران نباش فردا خوب میشی و یادت میره به فرض محال هم اگر روح از بدنت جداشده کاملا و تجربه نزدیک به مرگ رو داشتی الان نه تنها نباید بترسی باید شاکر و خوشحال باشی که خدا صدات رو شنیده و بهت فرصت دوباره داده و به دید یک تلنگر بهش نگاه کن .نگران نباش.نگاه مهربان خدا همبشه متوجه ات باشه انشاالله
-
Fatemeh Amiri 4 همین حالت ها ساخته مغز خودمون هستن که ناشی از حالت روحی ما هستن مثلا من اون روز خیلی دلتنگ مادرمه شده بودمه و مغز من واکنش نشون داد.منم اون روز یه حال عجیب داشتم ولی نگران نباش فردا خوب میشی و یادت میره به فرض محال هم اگر روح از بدنت جداشده کاملا و تجربه نزدیک به مرگ رو داشتی الان نه تنها نباید بترسی باید شاکر و خوشحال باشی که خدا صدات رو شنیده و بهت فرصت دوباره داده و به دید یک تلنگر بهش نگاه کن .نگران نباش.نگاه مهربان خدا همبشه متوجه ات باشه انشاالله
Fatemeh Amiri 4
مرسی از راهنماییت گلم
راست میگی
من خیلی خواهان مرگ شدم هفت هشت ماه
و خب نمیدونم چرا این اتفاق برام افتاد
و خب با این جریانات فهمیدم یا جای کارم میلنگه -
بچه ها از تک تکتون ممنونم که کمکم کردید
چه اونایی که اومدن گیوی و چه اونایی که توی همین تاپیک کمکم کردمفقط میخوام یه چیزی بهتون بگم
قدر لحظه های زندگیتون رو بدونید
سخت نگیرید
زندگی به یک مو بنده
پس بخاطر این دنیا که قراره خیلی زودتر از اونی که فکر کنید تموم بشه
زندگی رو به کام خودتون تلخ نکنید
این دنیا ارزش این چیزا رو نداره
یا علی️
-
نمیدونم چی بگم ولی امیدوارم مرگ واقعی ات خیلی شیرین و راحت باشه
-
r sh
مرسی گلم