سردرگمی!! برنامه صحیح برای ادامه دادن
-
سلام بروبچه های گل آلایی عرض کنم خدمتتون که من وضعیتم یجورایی ناجوره همش خوندم و وسط مسطاش رها کردم الان میخام این یه ماه رو خووب بخونم ولی هیچی نمیدونم نه میدونم چیا رو بخونم نه اینکه از کجا چطور دوباره استارت بزنم.. ممنون میشم شما این لطفو بکنین کمکم کنین خیلییی ممنون ماااچ به کلتون (((((:
راستی من رشتم تجربیه!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
سلام بروبچه های گل آلایی عرض کنم خدمتتون که من وضعیتم یجورایی ناجوره همش خوندم و وسط مسطاش رها کردم الان میخام این یه ماه رو خووب بخونم ولی هیچی نمیدونم نه میدونم چیا رو بخونم نه اینکه از کجا چطور دوباره استارت بزنم.. ممنون میشم شما این لطفو بکنین کمکم کنین خیلییی ممنون ماااچ به کلتون (((((:
راستی من رشتم تجربیه!
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیاmohammad kebryia سلام شما از یکی این سوال و بپرس ک وضعیتش مث شما بوده و موفق هم شده ،درسته اینجور افراد کم هستن ولی من یه مشاوری و میشناسم که کانال مشاوره ای داره و دقیقن ۷۰ روز مونده به کنکور شروع کرد و ۱۳۰۰ اورد اونم کنکور سال ۹۴ ،اگه خواستی بیا پی وی تا راهنماییت کنم
-
پیام دادم ممنون میشم چک کنی