شروع دوبارره «کمک به نجات از سردرگمی»
-
رفقای آلایی سلاممم شبتون بخیرر و خسته درسا نباشین
آغا من دوازدهمیم و اینطوری درس خوندم که هی خوندم هی ولش کردم الان میخام دوباره شروع کنم و جبران
ولی متاسفانه سردرگمم و نمیدونم از کجا وچطور شروع کنم! رشتمم تجربیه اوضامم که گفتم دست پاشکسته ام/: لطفا کمک کنیننن
دمتون گرممممم سلاااطیییین اعظــــــــــــــــم ((((((((:
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا -
-
آغا من دوازدهمیم و اینطوری درس خوندم که هی خوندم هی ولش کردم الان میخام دوباره شروع کنم و جبران
ولی متاسفانه سردرگمم و نمیدونم از کجا وچطور شروع کنم! رشتمم تجربیه اوضامم که گفتم دست پاشکسته ام/: لطفا کمک کنیننن
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیاmohammad kebryia سلام
پیشنهاد من اینه که کنکور های نظام جدید رو به روش سه روز یکبار بزنید و کنکور عمومی هم زیاد بزنید اگر همه ی درس ها رو به ۴۰ برسونید همه پیراپزشکی ها رو میارید -
سلام منم یه پیشنهادی دارم که میتونی بری دوره شروع از نو آلا، اونجا مباحث درصد ساز را گفتن شروع کنی از اونا تست حل کنی و مسلط بشی و همزمان هم سوالات کنکور سال های پیش را حل کنی
باز به نظرم خودت از وضع خودت بهتر خبر داری، و بهتر میتونی واسه خودت تصمیم بگیری
در ضمن هر جوری و با هر برنامه ای میخوای بخون، ولی فقط بخون و فکر نکن که با این روش میشه یا نه، به قول یکی از دوستان هدف اینه که تو به اون سوالات چهارگزینه ای جواب درست بدی حالا با هر روشی که شده، اولین روشی که به ذهنت میرسه و معقول به نظر میاد را انتخاب کن و برو جلو، دست دست کردن بزرگترین اشتباهه
گاهی فقط یکم شجاعت لازمه. -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیاmohammad kebryia سلام من نظرم اینه الان بشینی خیلی خوبب دوازدهمتو ببندی. نهاییم که داریم.
بعدش که نهایی تموم شد کنکورارو بزن.
مخصوصاا کنکور عمومی که فک کنم 40 تا یا 38 تا ایناس.اینکه بخوایی الان شروع کنی حتی مباحثم حذف کنی دیره.
-
mohammad kebryia سلام من نظرم اینه الان بشینی خیلی خوبب دوازدهمتو ببندی. نهاییم که داریم.
بعدش که نهایی تموم شد کنکورارو بزن.
مخصوصاا کنکور عمومی که فک کنم 40 تا یا 38 تا ایناس.اینکه بخوایی الان شروع کنی حتی مباحثم حذف کنی دیره.
mahsaaa rezaeee کدوم انتشارات برا کنکور عمومی خوبه؟ معمولا میگن کنکوریوم میخام ببینم خوبه؟
-
سلام منم یه پیشنهادی دارم که میتونی بری دوره شروع از نو آلا، اونجا مباحث درصد ساز را گفتن شروع کنی از اونا تست حل کنی و مسلط بشی و همزمان هم سوالات کنکور سال های پیش را حل کنی
باز به نظرم خودت از وضع خودت بهتر خبر داری، و بهتر میتونی واسه خودت تصمیم بگیری
در ضمن هر جوری و با هر برنامه ای میخوای بخون، ولی فقط بخون و فکر نکن که با این روش میشه یا نه، به قول یکی از دوستان هدف اینه که تو به اون سوالات چهارگزینه ای جواب درست بدی حالا با هر روشی که شده، اولین روشی که به ذهنت میرسه و معقول به نظر میاد را انتخاب کن و برو جلو، دست دست کردن بزرگترین اشتباهه
گاهی فقط یکم شجاعت لازمه.احسان نوروزی کیوی دمت گرم ممنون
-
mohammad kebryia سلام
پیشنهاد من اینه که کنکور های نظام جدید رو به روش سه روز یکبار بزنید و کنکور عمومی هم زیاد بزنید اگر همه ی درس ها رو به ۴۰ برسونید همه پیراپزشکی ها رو میاریداسما نادری چه انتشاراتی خوبه برا این کنکورهای سابق؟؟
-
mahsaaa rezaeee کدوم انتشارات برا کنکور عمومی خوبه؟ معمولا میگن کنکوریوم میخام ببینم خوبه؟
mohammad kebryia کنکوریوم مهروماه
خودمم دارم خوبه -
اسما نادری چه انتشاراتی خوبه برا این کنکورهای سابق؟؟
mohammad kebryia من خودم ۱۲ کنکور قلمچی دارم و چند کنکور عمومی
قلمچی یه مقدار پاسخنامهش خلاصه و کوتاه تره
از عمومی هم راضیم -
mohammad kebryia کنکوریوم مهروماه
خودمم دارم خوبهmahsaaa rezaeee ممنونممم
-
mohammad kebryia من خودم ۱۲ کنکور قلمچی دارم و چند کنکور عمومی
قلمچی یه مقدار پاسخنامهش خلاصه و کوتاه تره
از عمومی هم راضیماسما نادری رواله ممنون نون نون نون
-
منم مثل تو ام با این تفاوت که کلا سر کلاسای دوازدهمم هم نبودم
فقط یه حاظری میزدم
الان عین ... هم تو نهایی ها گیر کردم هم کنکور
بزرگترین مشکل من اراده است . نمیدونم چطور وقتی اراده کردم پاش وایسام -
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم @تجربیا @انسانیا @ریاضیاmohammad kebryia شاید نتونم خیلی کمکت کنم و درکت کنم ولی اول باس خودتو بشناسی بدونی چی می خوای
بدونی واس چی می خوای جبران کنی !
دلیلاتو بشناس
بنظرم این کمکت میکنه
منم دلیلای درس خوندنو پیدا کردم اینجوری راحتر تره که بدونم ع کجا شرو کنم !:)/
موفق باشیم !