مشکلات جنسی در زمان کنکور
-
سلام به آلایی ها
دوستان هر چه در مورد مشکلات جنسی و چگونگی کنترل آن در زمان کنکور میدونید رو لطفا بگید ممنون ازتون🌹
خودتون میدونید که چی میگم لطفا راهنمایی ام کنید که خیلی بهش نیاز دارم.
-
سلام به آلایی ها
دوستان هر چه در مورد مشکلات جنسی و چگونگی کنترل آن در زمان کنکور میدونید رو لطفا بگید ممنون ازتون🌹
-
-
سلام به آلایی ها
JJZZ JJZZ
سلام
پرخوری نکن
و هرروز صبح سوره توبه رو بخون
اگر عامل محرکی داری سایت کانال پیج یا هرچیزی پاکش کن
ورزش هم میتونه کمکت کنه هرروز ی رب بیس دیقه ورزش کن
مدیتیشن کن
و در کل نباید بهش فکر کنی چون فکر کردن بهش حتی اگه همه اینارم انجام بدی باز برات مشکل ایجاد میکنه هروقت فکرش اومد تو سرت برو ی کاری کن که فکرش بپره مثلن کلیپ خنده دار نگا کن یا کتاب غیردرسی بخون بلند بزن زیراواز🤷🏻♀️ -
JJZZ JJZZ
سلام
پرخوری نکن
مدیتیشن کن
و در کل نباید بهش فکر کنی چون فکر کردن بهش حتی اگه همه اینارم انجام بدی باز برات مشکل ایجاد میکنه هروقت فکرش اومد تو سرت برو ی کاری کن که فکرش بپره مثلن کلیپ خنده دار نگا کن یا کتاب غیردرسی بخون بلند بزن زیراواز🤷🏻♀️@F-Seif-0 اینا جواب نمیده علکیه
-
JJZZ JJZZ
سلام
پرخوری نکن
مدیتیشن کن
و در کل نباید بهش فکر کنی چون فکر کردن بهش حتی اگه همه اینارم انجام بدی باز برات مشکل ایجاد میکنه هروقت فکرش اومد تو سرت برو ی کاری کن که فکرش بپره مثلن کلیپ خنده دار نگا کن یا کتاب غیردرسی بخون بلند بزن زیراواز🤷🏻♀️@F-Seif-0 اینا جواب نمیده علکیه!
-
والعصر ان الانسان لفی خسر
الا الذین آمنوا و عملو الصالحات
نگذاریم خودمان باعث بشیم نگاه خدا ازمون برداشته بشه -
@F-Seif-0 اینا جواب نمیده علکیه!
dani danii اگه ادم بخواد جواب میده
-
والعصر ان الانسان لفی خسر
الا الذین آمنوا و عملو الصالحات
نگذاریم خودمان باعث بشیم نگاه خدا ازمون برداشته بشهRozhan 0 نگاه خدا خییییلی وقته که از مردم برداشته شده
-
سلام به آلایی ها
JJZZ JJZZ در مشکلات جنسی در زمان کنکور گفته است:
سلام به آلایی ها
یکم هدفمند تر کن کنکورتو اگه برات مهمه که
کارایی که لازمه برا کنکورت انجام بدی
بعد کارای جنسیتم بکن مشکلی نیست ک -
Rozhan 0 جای ایجاد کردن حس عذاب وجدان راه حل بده اون خودشم ناراحته دست خودش نیست
خوبه یکم همو درک کنیم جای سرزنش کردن -
سلام به آلایی ها
JJZZ JJZZ ببین دادااش کلمه ب کلمه ایی ک میگم انجام بده ببین کلمه ب کلمه ولم نکن خب؟
شب قبل خواب اگه شده ی آیه قرآن 1
همون جا ک خودت میتونی جلوت قرااانو بزار این خیلی مهمه
ی گوگل جدید بگیر قبلیو پاک کن
ی کم گردنت غم کن ی حرکتی بزن وقتی بدنت کوفته است نرمش منظورمه شیطون از ی کمی شروع میکنه میگه حالا ی کم ببین ی کمیا ی کمی هر جور شده ی نگاه ب قرآن کن با خودت قسم برار قرانو بیرون نبری
جاتو عوض کن برو تو حال جایی گوشیتو یا برنامه های محدود کننده محدود کن مثلا روزی 20 مین برنامش نت بزنی هست
قدم ب قدم انجام بده -
JJZZ JJZZ ببین دادااش کلمه ب کلمه ایی ک میگم انجام بده ببین کلمه ب کلمه ولم نکن خب؟
شب قبل خواب اگه شده ی آیه قرآن 1
همون جا ک خودت میتونی جلوت قرااانو بزار این خیلی مهمه
ی گوگل جدید بگیر قبلیو پاک کن
ی کم گردنت غم کن ی حرکتی بزن وقتی بدنت کوفته است نرمش منظورمه شیطون از ی کمی شروع میکنه میگه حالا ی کم ببین ی کمیا ی کمی هر جور شده ی نگاه ب قرآن کن با خودت قسم برار قرانو بیرون نبری
جاتو عوض کن برو تو حال جایی گوشیتو یا برنامه های محدود کننده محدود کن مثلا روزی 20 مین برنامش نت بزنی هست
قدم ب قدم انجام بدهباز میگم باز میگم همشو انجام بده جواب میده هیچ چیز دگ جواب نی ورزش و مدیتیشنو همش شرو وره همشا
-
Mehdi مهدی داداش . چخبر ؟ اب و هوا چطوره ؟ 😂🗿
-
M monirs این موضوع را در قفل کرد