عمل نکردن
-
Parsa Nm توی کنکور خیلی فاکتورا تاثیر داره و فقط صرف درس خوندن و مطالب رو بلد بودن نیست. به نظر شما کسی که رتبه ۵۰ میشه با کسی که رتبه ۱ میشه با هم فرقی دارن؟؟
Matin Mousavi 1 نه هردو سواد دارن
همین فاکتورایی که گفتین تاثیر گذار بوده احتمالاپس بازم میرسیم به حرف من
این مقدار درس خوندن برای جواب دادن به سوالا کافیه
فقط نیاز به مهارت بالا داخل مدیریت آزمون و از دست ندادن روحیه سر جلسه هست
درسته؟
یانه -
Matin Mousavi 1 نه هردو سواد دارن
همین فاکتورایی که گفتین تاثیر گذار بوده احتمالاپس بازم میرسیم به حرف من
این مقدار درس خوندن برای جواب دادن به سوالا کافیه
فقط نیاز به مهارت بالا داخل مدیریت آزمون و از دست ندادن روحیه سر جلسه هست
درسته؟
یانهParsa Nm کاملا درسته. مهارت سر آزمون بیشتر از سواد تاثیر نداشته باشه کمتر نیست. خیلییی تاثیر داره. یعنی راحت میتونه گند بزنه به رتبه آدم
-
همونطور که بقیه گفتن کمالگرایی وحشتناکه
خود کنکوری ها هم از ساعت ۵ صبح شروع به کار نمیکنن
دوم اینکه باید اخلاقت رو عوض کنی مطمئن باش اگه همینجور پیش بری با استرس و این جور چیزا یه نفر که با روزی ۶ ساعت درس خوندن با آرامش میاد سرجلسه از تو رتبه اش بهتر میشه -
اینم که الان میگم شاید فکر بکنی اشتباهه ولی از رو تجربه اطرافیانم میگم
از الان بکوب بخونی خیلی فرصت ها برا خوشگذرونی رو از دست میدی و سال کنکور و سال های دانشگاه حسرتشو خواهی خورد
درس بخون خیلی هم خوبه ولی تو پایه دهم و نیمه اول یازدهم وقت آزاد بیشتری داری تا با دوستات بیرون بری
دیگه تو ۲۰ سالگی لذت هایی که الان میتونی ببری رو نمیبری عزیز اینو کاملا از رو دلسوزی میگم. و مطمئن باش با این فشار بخونی سال سرنوشتت جا میزنی
موفق باشی دوست خوبم -
اینم که الان میگم شاید فکر بکنی اشتباهه ولی از رو تجربه اطرافیانم میگم
از الان بکوب بخونی خیلی فرصت ها برا خوشگذرونی رو از دست میدی و سال کنکور و سال های دانشگاه حسرتشو خواهی خورد
درس بخون خیلی هم خوبه ولی تو پایه دهم و نیمه اول یازدهم وقت آزاد بیشتری داری تا با دوستات بیرون بری
دیگه تو ۲۰ سالگی لذت هایی که الان میتونی ببری رو نمیبری عزیز اینو کاملا از رو دلسوزی میگم. و مطمئن باش با این فشار بخونی سال سرنوشتت جا میزنی
موفق باشی دوست خوبمMojtaba Gialorossi
من که بکوب نمیخونم
حقیقتش یه سری کارهای دیگه هستن که انجام میدم ابن مابین
و گرنه اخرش روزی ۷س میخونم -
خب من از ۵ صبح درس نمیخونم
حقیقتش به خودم میگم از یه طرف اگر بخوام روزی ۵ ساعت درس بخونم و بعداز مدرسه بخوام ۵ س رو بخونم اون کارهایی که باید انجام بدم رو نمیتونم انجام بدم اون کارهایی که واقعا دوستشون دارم و خب اگر من بخوام بمونم تااا برم دانشگاه قطعاااا تو دانشگاه درسها بیشتر میشن حجمشون بیشتر میشه من هیچوقت یادم نمیاد از مقطعی به مقطع دیگه رفته باشم و سرم خلوت تر شده باشه پس دوست دارم همزمان که درس میخونم واسه این کارامم وقت داشته باشم همش درس درس درس درس احساس میکنم خیییلی اط فرصت هایی که میتونم تو این سن داشته باشم رو از دست میدم
از اونورم که تا ۲ هر روز مدرسه پیاده هم میرم میام
در شرایط عادی که مدرسه میرم به نظرم واقعا بهترین راهه
اما الان چون باید کل کتاب هارو بخونم واسه خرداد این موقع بیدار میشم
بعد شماهم که خیلیاتون کنکوری هستین و خانواده هارو میشناسین و کلی چیزای دیگه که خودتون بهتر میدونید
من اگه فقط درس بخونم خودم میدونم کم میارم
و خب این کاراروهم در کنار درس خوندن سعی میکنم انجام بدم -
خب من از ۵ صبح درس نمیخونم
حقیقتش به خودم میگم از یه طرف اگر بخوام روزی ۵ ساعت درس بخونم و بعداز مدرسه بخوام ۵ س رو بخونم اون کارهایی که باید انجام بدم رو نمیتونم انجام بدم اون کارهایی که واقعا دوستشون دارم و خب اگر من بخوام بمونم تااا برم دانشگاه قطعاااا تو دانشگاه درسها بیشتر میشن حجمشون بیشتر میشه من هیچوقت یادم نمیاد از مقطعی به مقطع دیگه رفته باشم و سرم خلوت تر شده باشه پس دوست دارم همزمان که درس میخونم واسه این کارامم وقت داشته باشم همش درس درس درس درس احساس میکنم خیییلی اط فرصت هایی که میتونم تو این سن داشته باشم رو از دست میدم
از اونورم که تا ۲ هر روز مدرسه پیاده هم میرم میام
در شرایط عادی که مدرسه میرم به نظرم واقعا بهترین راهه
اما الان چون باید کل کتاب هارو بخونم واسه خرداد این موقع بیدار میشم
بعد شماهم که خیلیاتون کنکوری هستین و خانواده هارو میشناسین و کلی چیزای دیگه که خودتون بهتر میدونید
من اگه فقط درس بخونم خودم میدونم کم میارم
و خب این کاراروهم در کنار درس خوندن سعی میکنم انجام بدمGharibe Gomnam با کمال احترام ولی میگم که دانشگاه وقتت خیلی آزاد تره. مثلا من خودم خییییلی برنامه ها دارم برای بعد از کنکور چه برای اون سه ماه قبل دانشگاه و چه برای زمانی که رفتم دانشگاه. میدونید چیه الان کارهایی رو که دوست داریم انجام بدیم رو اون لذت واقعی رو نمیبریم چون همهاش ذهنمون درگیره درس و تست و کنکوره. نه تعطیلیمون مثل تعطیلیه و نه لذت بردنمون مثل لذت بردنه. ولی زمانی که دانشجویی هم وقتت بیشتره و هم صدسال درسا اینجوری سنگین و شلوغ نیستن. نمیخوام بگم اونجا آبکیه ها نه ولی در این حد الانمون فشرده نیست. وقتی دانشجو میشی در تعطیلی ها دیگه واقعا تعطیلی و خیالت پیش صد جای دیگه نیست
-
Gharibe Gomnam با کمال احترام ولی میگم که دانشگاه وقتت خیلی آزاد تره. مثلا من خودم خییییلی برنامه ها دارم برای بعد از کنکور چه برای اون سه ماه قبل دانشگاه و چه برای زمانی که رفتم دانشگاه. میدونید چیه الان کارهایی رو که دوست داریم انجام بدیم رو اون لذت واقعی رو نمیبریم چون همهاش ذهنمون درگیره درس و تست و کنکوره. نه تعطیلیمون مثل تعطیلیه و نه لذت بردنمون مثل لذت بردنه. ولی زمانی که دانشجویی هم وقتت بیشتره و هم صدسال درسا اینجوری سنگین و شلوغ نیستن. نمیخوام بگم اونجا آبکیه ها نه ولی در این حد الانمون فشرده نیست. وقتی دانشجو میشی در تعطیلی ها دیگه واقعا تعطیلی و خیالت پیش صد جای دیگه نیست
Matin Mousavi 1
صحیح
بعد کنکور استر میزنیم -
Gharibe Gomnam با کمال احترام ولی میگم که دانشگاه وقتت خیلی آزاد تره. مثلا من خودم خییییلی برنامه ها دارم برای بعد از کنکور چه برای اون سه ماه قبل دانشگاه و چه برای زمانی که رفتم دانشگاه. میدونید چیه الان کارهایی رو که دوست داریم انجام بدیم رو اون لذت واقعی رو نمیبریم چون همهاش ذهنمون درگیره درس و تست و کنکوره. نه تعطیلیمون مثل تعطیلیه و نه لذت بردنمون مثل لذت بردنه. ولی زمانی که دانشجویی هم وقتت بیشتره و هم صدسال درسا اینجوری سنگین و شلوغ نیستن. نمیخوام بگم اونجا آبکیه ها نه ولی در این حد الانمون فشرده نیست. وقتی دانشجو میشی در تعطیلی ها دیگه واقعا تعطیلی و خیالت پیش صد جای دیگه نیست
@ida-shateri
maryam111
sarvin Piri
@m-hmt
@Kosar-mortazaviسلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
حقیقتش یه بحثی توی تودلی پیش اومده بود راجع به اینکه بعد کنکور و دانشگاه ازاد میشیم و وقت بیشتری واسه کارهامون داریم و به قول معروف عشق و حال و...
میخواستم نظرتون رو بگین
ایا وقت اضافه تری داریم؟
ازاد تریم؟
راحت تر به کارای متفرقه میرسیم؟
دیگه نمیخواد مثل دبیرستان بخونیم؟
حجم درسها کمتره؟
درسها دیگه فشرده نیستن؟ -
@ida-shateri
maryam111
sarvin Piri
@m-hmt
@Kosar-mortazaviسلام امیدوارم که حالتون خوب باشه
حقیقتش یه بحثی توی تودلی پیش اومده بود راجع به اینکه بعد کنکور و دانشگاه ازاد میشیم و وقت بیشتری واسه کارهامون داریم و به قول معروف عشق و حال و...
میخواستم نظرتون رو بگین
ایا وقت اضافه تری داریم؟
ازاد تریم؟
راحت تر به کارای متفرقه میرسیم؟
دیگه نمیخواد مثل دبیرستان بخونیم؟
حجم درسها کمتره؟
درسها دیگه فشرده نیستن؟Gharibe Gomnam درسا سخت میشن ولی اینجوری فشرده و کلافه کن نیستن. کلاسا نهایت سه روز در هفته میشن. اگه شهر خودت باشی که خیلی خوب تره و بعد کلاس بلافاصله میری خونه. در تعطیلی ها در اختیار خودت هستی و مثل الان فکرت صد جای دیگه نیست. همهاش آزمونای خسته کننده و مسخره این آموزشگاه ها رو نداری. ولی نمیخوام بگم که آبکی میشه و فقط پا میندازی رو پا و عشق د حال میکنی ها!!!! نه اینجوری نیست به هر حال اونم سختی های خودشو داره ولی اصلا مثل الان فشرده و سنگین نیست قطعا
-
Gharibe Gomnam درسا سخت میشن ولی اینجوری فشرده و کلافه کن نیستن. کلاسا نهایت سه روز در هفته میشن. اگه شهر خودت باشی که خیلی خوب تره و بعد کلاس بلافاصله میری خونه. در تعطیلی ها در اختیار خودت هستی و مثل الان فکرت صد جای دیگه نیست. همهاش آزمونای خسته کننده و مسخره این آموزشگاه ها رو نداری. ولی نمیخوام بگم که آبکی میشه و فقط پا میندازی رو پا و عشق د حال میکنی ها!!!! نه اینجوری نیست به هر حال اونم سختی های خودشو داره ولی اصلا مثل الان فشرده و سنگین نیست قطعا
الان همین خانم ناظممون میگن:
maryam111
هر روز از ۸ صبح تا ۵ عصر کلاس دارن
و باید کلی درس دیگه کنارش بخونن ایشون میگن وقت اضافیشون زمان دبیرستان خیلی بیشتر بود
یعنی نظرشون میشه گفت مخالف نظر شماست تقریبا
فقط گفتن که استرسشون کم میشه -
الان همین خانم ناظممون میگن:
maryam111
هر روز از ۸ صبح تا ۵ عصر کلاس دارن
و باید کلی درس دیگه کنارش بخونن ایشون میگن وقت اضافیشون زمان دبیرستان خیلی بیشتر بود
یعنی نظرشون میشه گفت مخالف نظر شماست تقریبا
فقط گفتن که استرسشون کم میشهGharibe Gomnam چه رشتهای؟؟
-
Gharibe Gomnam چه رشتهای؟؟
Matin Mousavi 1
پرستاری -
یا اون یکی خانم ناظم
@ida-shateri
رشتشون فکرکنم مهندسی کامپیوتر یا مهندسی پزشکی باشه
ایشونم نظر مریم خانم رو داشتن
حقیقتش احساس میکنم دانشگاه کلااا با اون چیزی که فکرمیکردیم متفاوته -
Matin Mousavi 1
پرستاریGharibe Gomnam حالا پرستاری رو خبر ندارم. ولی به نظرم هر روز و اینجوری که الان هست نخواهد بود.
دانشگاه های ما مثل یک قیف برعکس میمونن
-
سلام ریحانهجان
اگر وقت کنم یه ویس میگیرم براتون کامل توضیح میدم شرایط دانشگاه رو
فقط روزای آینده یادم بندازید چون ممکنه یادم بره(": -
سلام ریحانهجان
فقط روزای آینده یادم بندازید چون ممکنه یادم بره(":maryam111
چشم -
سلام ریحانهجان
فقط روزای آینده یادم بندازید چون ممکنه یادم بره(": -
سلام وقت شما بخیر
من برنامه ریزی میکنم ولی مثلا اگر به جای ۵ صبح یهو ۸ صبح از جا بلند بشم تمااام انگیزمو از دست میدم
عمل میکنما به ادامه برنامه
ولی بدون تمرکز و ناراحت
کلا حااالم خرابه
بعد اگه یه دونه برنامم اجرا نشه اصلا حالم خراب میشه
نمیدونم چراGharibe Gomnam تو چرا باید ۵ بیدار بشی؟
لامصب من ۷،۸ بیدار میشم
ببین سخت نگیر
فکر میکنی کار درستیه؟
اصلااااا
داری به خودت ضرر میزنی
شاید الان ندونی ولی بعد یه زمان
میفهمی چقد بیانگیزه و خسته شدی
نکن اینکارو️
-
Gharibe Gomnam تو چرا باید ۵ بیدار بشی؟
لامصب من ۷،۸ بیدار میشم
ببین سخت نگیر