چاپار چیست؟
-
Fatemeh Kazemi 1 چاپار خلاصه دروسه چاپارای درس های مختلف فرق میکنه
مثلا زیست خیلییی خوبه چاپاراش استاد نکته های خیلللیی بیشتری نسبت به درسنامه میگن
شیمی یه مرور روی فرمولاس حفطیات داخلش نیسن
فیزیک خیلی خلاصه هه و به گفتن تعریف ها و فرمولا بسنده کردن البته مال استاد کازرانیان هه و تستی حل نمیشه درسنامه خلاصه هست
ریاضی هم هنوز نیومدهMarzieh Abouei از نظر من حتما زیستارو ببین
-
Fatemeh Kazemi 1 چاپار خلاصه دروسه چاپارای درس های مختلف فرق میکنه
مثلا زیست خیلییی خوبه چاپاراش استاد نکته های خیلللیی بیشتری نسبت به درسنامه میگن
شیمی یه مرور روی فرمولاس حفطیات داخلش نیسن
فیزیک خیلی خلاصه هه و به گفتن تعریف ها و فرمولا بسنده کردن البته مال استاد کازرانیان هه و تستی حل نمیشه درسنامه خلاصه هست
ریاضی هم هنوز نیومدهMarzieh Abouei خیلی ممنونم 🌹انشاالله موفق باشید
ببخشید یعنی چاپار رو نگاه کنم نیازی به دیدن درسنامه ها نیست دیگه اونایی که عقب افتادم ؟ -
-
Marzieh Abouei خیلی ممنونم 🌹انشاالله موفق باشید
ببخشید یعنی چاپار رو نگاه کنم نیازی به دیدن درسنامه ها نیست دیگه اونایی که عقب افتادم ؟Fatemeh Kazemi 1
میشه گفت چاپار یک دهم درسنامه ست
چاپار فقط دوره و مرور کلیه -
ببخشید یعنی چاپار رو نگاه کنم نیازی به دیدن درسنامه ها نیست دیگه اونایی که عقب افتادم ؟Fatemeh Kazemi 1 نههههه نمیتونی از خیر فرسنگ ها بگذری اونا نکات پایه ای هستن
-
Fatemeh Kazemi 1 نههههه نمیتونی از خیر فرسنگ ها بگذری اونا نکات پایه ای هستن
Marzieh Abouei واسه زیست نمیشه حتما ببین ولی فیزیک رو میتونی فرمولاشو مرور بزنی بری سراغ تست و شیمیم حفظیات رو بخون برو سراغ چاپار ولی جوری که توی فرسنگ باز شدن مسائل داخل چاپار باز نشدن
-
ببخشید یعنی چاپار رو نگاه کنم نیازی به دیدن درسنامه ها نیست دیگه اونایی که عقب افتادم ؟Fatemeh Kazemi 1 بازم بستگی به پایه خودت داره
-
Fatemeh Kazemi 1
میشه گفت چاپار یک دهم درسنامه ست
چاپار فقط دوره و مرور کلیهDr Aryan 0
Marzieh Abouei
ممنونم ازتون چشم حتما به توصیه هاتون عمل میکنم موفق باشین🌹 -
M monirs این موضوع را در حذف کرد
-
M monirs این موضوع را در بازیابی کرد
-
Dr Aryan 0
Marzieh Abouei
ممنونم ازتون چشم حتما به توصیه هاتون عمل میکنم موفق باشین🌹 -
ببخشید یعنی چاپار رو نگاه کنم نیازی به دیدن درسنامه ها نیست دیگه اونایی که عقب افتادم ؟Fatemeh Kazemi 1 سلام توروخدا توچاپارشیمیو دیدی؟؟؟من شیمی نخوندم الان میخوامچاپار ببینم برم سراغ تستای فیلمش ولی اون تستا ک ستاره دارن خیلی سختن برای کنکورزیادین نبینمشون...بنظرت کافیه؟؟تودیدی چطوربود؟؟اگرفقط تستای فیلمو ببینم دیگ نیاری ب تستای خیلی سبزو.نیس؟؟