ریبوزوم
-
Mahdi H نه اقاا این از سلول خارج نمیشن که بنظرم تخریب میشن!!!!
هرچی هست ما درمورد سرنوشت اینا نمیدونیم دقیقراستی خوب شد برگشتی،جای خالیت احساس میشد🙌🖤🌹
Mahan Xodayi 2 همون ندونیم بهتره 😂😂
قربونت مرسی ❤️🌺 -
Matin Mousavi 1 خب اخه کنکورم رفرنسه دیگه
الان دلم میخاد ی طراح کنکورو بدن دستم😅Me too🤣🤣
-
Mahan Xodayi 2 همون ندونیم بهتره 😂😂
قربونت مرسی ❤️🌺Mahdi H اره بی خبری خوش خبری😂😂
-
-
سلام
اقا من سر موضوع اینکه پروتین هایی که از سلول خارج میشن یا میرن غشای سلول قطعا توسط ریبوزوم متصل به اندوپلاسمی زبر هست یا نه سر درگمم خیلی سبز ی چی میگه الگو ی چی دیگه قلم چی هم حد وسط گرفته نه دل اینو شکونده نه اونو😶لطفا کسی که مطمئنه جواب بده
پروتئین که قراره از سلول خارج بشه قطعا توسط اندوپلاسمی زبر ساخته شده یا نه؟
تجربیا
Matin Mousavi 1Mahan Xodayi 2
سلام 🤚 فرمانده فرماندددده فرمانددده
میگم خوب پروکاریوت هارو در نظر بگیریم اونا که دیگه شبکه اندوپلاسمی ندارن. -
Mahan Xodayi 2
سلام 🤚 فرمانده فرماندددده فرمانددده
میگم خوب پروکاریوت هارو در نظر بگیریم اونا که دیگه شبکه اندوپلاسمی ندارن.سید حسین حسینی 0
😂😂علیکم السلام
نه بحث در پروکاریوت نیس ی یاخته یوکاریوتو در نظر بگیر -
سید حسین حسینی 0
😂😂علیکم السلام
نه بحث در پروکاریوت نیس ی یاخته یوکاریوتو در نظر بگیرMahan Xodayi 2
اها خوب اینو نگا
هر پروتئینی که به بیرون میره الزاما ترشحی نیست که شبکه اندوپلاسمی بسازتش. -
Mahan Xodayi 2
اها خوب اینو نگا
هر پروتئینی که به بیرون میره الزاما ترشحی نیست که شبکه اندوپلاسمی بسازتش.سید حسین حسینی 0 منظورت از ترشحی چیه؟؟
-
سید حسین حسینی 0 منظورت از ترشحی چیه؟؟
Mahan Xodayi 2
مثلا انزیم و ازاینا -
Mahan Xodayi 2
مثلا انزیم و ازایناسید حسین حسینی 0 خب اوناعم به هر حال پروتئین هستند دیگه و اگر قراره بیرون برن باید از این قاعده پیروی کن........نمیدونم واقعا این ابهامات پیرم کرده😶
-
سید حسین حسینی 0 خب اوناعم به هر حال پروتئین هستند دیگه و اگر قراره بیرون برن باید از این قاعده پیروی کن........نمیدونم واقعا این ابهامات پیرم کرده😶
Mahan Xodayi 2
منم خیلی روش فکر کزدم همین دوتا به نظرم فقط اومد.
حالا اخر سر این همه زحمت میکشیم واسه زیست اخر سرم میدونم ریاضی وقتمو میگره برای زیست وقت کم میارم -
Mahan Xodayi 2
منم خیلی روش فکر کزدم همین دوتا به نظرم فقط اومد.
حالا اخر سر این همه زحمت میکشیم واسه زیست اخر سرم میدونم ریاضی وقتمو میگره برای زیست وقت کم میارمسید حسین حسینی 0 من مباحث ریاضی رو کم کردم که زیستو بیشتر بزنم تو ازمونام جواب گرفتم😶اگر بنا باشه اضافی وقت بیاریم برمیگردم سمت ریاضی....
-
سید حسین حسینی 0 من مباحث ریاضی رو کم کردم که زیستو بیشتر بزنم تو ازمونام جواب گرفتم😶اگر بنا باشه اضافی وقت بیاریم برمیگردم سمت ریاضی....
Mahan Xodayi 2
خوبه این کار ولی وقتی بری سر جلسه دیگه یادت از قول قرارایی که باخودت گذاشتی نمیاد🫳 -
Mahan Xodayi 2
خوبه این کار ولی وقتی بری سر جلسه دیگه یادت از قول قرارایی که باخودت گذاشتی نمیاد🫳سید حسین حسینی 0 😶😶ممنونم تو دلمو خالی میکنی😂
-
سید حسین حسینی 0 😶😶ممنونم تو دلمو خالی میکنی😂
-
Mahan Xodayi 2 در ریبوزوم گفته است:
سلام پروتئین های ترشحی و پروتئین های میتوکندری و کلروپلاست در ریبوزوم های متصل به شبکه اندوپلاسمی زبر ساخته میشن و پروتئین هایی که داخل سلول فعالیت میکنن توسط ریبوزوم های ازاد تو سیتوسل ساخته میشن .اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
سلام پروتئین های ترشحی و پروتئین های میتوکندری و کلروپلاست در ریبوزوم های متصل به شبکه اندوپلاسمی زبر ساخته میشن و پروتئین هایی که داخل سلول فعالیت میکنن توسط ریبوزوم های ازاد تو سیتوسل ساخته میشن .اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
sarvin Piri ممنونم...حل ک نشده ولی کنکور این جمله رو غلط در نظر گرفته گفته بعضیا توسط ریبوزوم پراکنده ساخته میشن
-
sarvin Piri ممنونم...حل ک نشده ولی کنکور این جمله رو غلط در نظر گرفته گفته بعضیا توسط ریبوزوم پراکنده ساخته میشن
اون که بعضی پروتیین ها تو ریبوزوم های ازاد تو سیتوسل ساخته میشن درسته منم اشاره کردم بهش ولی نمیدونم دقیقا کجا رومتوجه نمیشین .
-
جوابم کاملا واضح بود و مطمئنم از درست بودنش ولی هر طور مایلین میتونین برین از افراد دیگه هم سوال بپرسین .
-
اون که بعضی پروتیین ها تو ریبوزوم های ازاد تو سیتوسل ساخته میشن درسته منم اشاره کردم بهش ولی نمیدونم دقیقا کجا رومتوجه نمیشین .
sarvin Piri اینکه در سیتوسل پروتئین ساخته میشه شکی درش نیست مشکل اینه گفته برخی از پروتئین هایی که قراره از سلول خارج بشن رو ریبوزوم ازاد میسازه.....