آرش زبان کسی راضیه؟
-
سلام زبان زیاد خوب نیست.مخصوصا لعت
ابریشمو دیدم.
بنظرتون آرش بگیرم؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
ابریشمو دیدم.
بنظرتون آرش بگیرم؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
فوریه!!!
راهنمایی کنید -
ابریشمو دیدم.
بنظرتون آرش بگیرم؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAydamaleki Maleki
نیومده که -
Aydamaleki Maleki
نیومده کهاها
پش
یشنهادت چیه؟
بخرم یا همون ابریشممو مرور کنم؟ -
اها
پش
یشنهادت چیه؟
بخرم یا همون ابریشممو مرور کنم؟Aydamaleki Maleki
آرش همون خلاصه ابریشمه
ابریشمی که تو ۶۰ ساعته میشه مثلا ۲۰ ساعت ولی خیلی خلاصه و تعداد تست کم -
ابریشمو دیدم.
بنظرتون آرش بگیرم؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAydamaleki Maleki ببین هیشکی اینجا فک نکنم از ابریشم زبان ناراضی باشه چون من خودم به شخصه دارم اثراتش رو میبینم ...الان وقت ابریشم نیس خبر خوب اینه که آرش چیذری داریم گرامرو ک میکنن ته مغزت لغتم میتونی ابریشم رو بخری از لغت های فرسنگ های جزوه بخونی یاهم نه از تو کتاب ولی استاد چیذری کتابو جوییدن توی بخش لغت
-
M monirs forked this topic on
-
M monirs این موضوع را از راه ابریشم آلاء جابهجا کرد
-
ابریشمو دیدم.
بنظرتون آرش بگیرم؟
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشمAydamaleki Maleki سلام ، اگر ابریشم دارین ، بنظرم نیاز نیست آرش رو بخرین ، زیاد تحت اثر جو که میگن باید برای جمعبندی حتما آرش بگیری توجه نکنین ، الآن وقت تست بیشتر زدنه ، وقت آزمون های کنکور زمان های گذشته رو زدن ، نه وقت فیلم دیدن ، اگر تو لغت خوب نیستین ، که خب قطعا تو اولویت لغته ، اگر خوندین مرور کنین و گرامر های مهم رو بخونید (مثل انواع زمان ها و ضامئر موصولی) البته الان وقت خوندن مبحث جدید نیست ، بنظرم اگر گرامر کار کردین تا الان ، مرور کنین و تمرین داشته باشین ، اگر کار نکردین ولش کنین و روی چیزایی که خوندین متمرکز بشین و خودتون رو به صد در صد اون چیزی که خوندین برسونین ، اصلا به خودتون استرس ندین که من اگر تست گرامر نزنم درصدم میاد پایین ، ذهنیت خودتون رو روی این بزارین که باید تسلطم روی خوانده شده ها به صد برسه و براش تلاش کنین ، بقیش دیگه کار خداست ...
امام علی میگن هر کس به خدا توکل کنه ، مشکلات براش آسون میشه و اسباب و شرایط براش مهیا ....