تست
-
@سمیه-صادقلو هیچ نظری جز این نداری😂
-
@Mr-Wick ایمنیم الان در حد قاطعیت نیست
بنظرم بزار یه نفر دیگه هم بیاد بگه اه اه این چیه
بعد ایراد بگیریم به تست😂😂@Ali-Valicheki نظر خودم اینه که گزینه دوی تست بومیده😂
-
@Mr-Wick هممم😂😂
-
@Mr-Wick ریزکیسه دفعی برای وقتی هست که اون یاخته، بیگانه خواری بشن!! ائوزینوفیل که انگل رو بیگانهخواری نمیکنه
-
@Mr-Wick ریزکیسه دفعی برای وقتی هست که اون یاخته، بیگانه خواری بشن!! ائوزینوفیل که انگل رو بیگانهخواری نمیکنه
Matin Mousavi 1 مواد ترشح میکرد روشون خب
اونا ریزکیسه نمیکنن بعد اثر اون مواد؟😶 -
اونا ریزکیسه نمیکنن بعد اثر اون مواد؟😶@Mr-Wick نه نمیکنن
-
@Ali-Valicheki ادیت زدم😑
-
@Mr-Wick من نیز😂💔
اون همه نوشتم😂😂 -
اونا ریزکیسه نمیکنن بعد اثر اون مواد؟😶@Mr-Wick مواد ائوزینوفیل اونا رو تجزیه میکنن نه ریزکیسه. اگه هم ریزکیسه بشن، بعدا ماکروفاژ شاید میاد این کار رو میکنه ائوزینوفیل نیست!!
-
@Ali-Valicheki 😑😑
فقط ماکروفاژ تبدیل به ریزکیسه میکنه؟ -
اوکی فهمیدم ایراد کار کجاس🙌🏼تنکس گایز
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick یور ول کام
هرچند من کاره ای نبودم
فقط حضورم پر شور بود😂😂💔 -
@Ali-Valicheki تو شور و ذوق تاپیکای منی عزیزم تو نباشی دلم میگیره😂🙌🏼خیلی هم خوب بود همین که سئوال حوابه خیلی کمک میکنه بهم مرسی نانااا😁🌹
-
@Ali-Valicheki تو شور و ذوق تاپیکای منی عزیزم تو نباشی دلم میگیره😂🙌🏼خیلی هم خوب بود همین که سئوال حوابه خیلی کمک میکنه بهم مرسی نانااا😁🌹
@Mr-Wick خیلی ممنون از نظر لطفت گل😂😁🙌🏻
.
عه کمک میکنه؟
خب پس...خواهش میکنم نانا😂💙 -
@Mr-Wick
میشه به من توضیح بدین چی شد :) -
@سمیه-صادقلو چی، چی شد؟
عجب جمله ای نوشتم.🤦😂😂 -
@سمیه-صادقلو چی، چی شد؟
عجب جمله ای نوشتم.🤦😂😂Matin Mousavi 1
تحلیل گزینه دو دگ :/ -
Matin Mousavi 1
تحلیل گزینه دو دگ :/@سمیه-صادقلو ائوزینوفیل تبدیل به ریزکیسه نمیکنه انگل رو
واسه همین غلطه -
Matin Mousavi 1
تحلیل گزینه دو دگ :/@سمیه-صادقلو ائوزینوفیل، انگل رو به ریزکیسه تبدیل نمیکنه. چون برای تبدیل شدن به ریزکیسه، اون انگل باید بیگانهخواری بشه که نمیشه!!
-
@سمیه-صادقلو در خط دوم که غیراختصاصی هستش ائوزینوفیل ها چون نمیتونن بیگانه خواری کنن موادی ترشح میکنند که باعث خنثی کردن خطر میشه و ماکروفاژ میاد اینارو میبلعه که تبدیل به ریزکیسه میکنه.
ریز کیسه شدن رو از ائوزینوفیل نباید دونست.در مورد گزینه یک هم چون کشنده طبیعی پرفورین ترشح میکنه و آنزیم القا اونو نابود میکنه و تبدیل به ریز کیسه میشود