برنامه ای برای سومی ها برای کنکور 96
-
با سلام
یک سوالی که شاید برای همه پیش اومده باشه اینه که:
برای تابستان چگونه برنامه برزیند؟
چه جور آزمون های آژمایشی هایی شرکت کنند؟(کدوم بهتره)
و اون هایی که تو منظقه 3 هستند و مشاور خوب ندارند حتما باید داشته باشند؟آیا واقعا نیاز است داشته باشیم؟ -
با سلام
و اون هایی که تو منظقه 3 هستند و مشاور خوب ندارند حتما باید داشته باشند؟آیا واقعا نیاز است داشته باشیم؟mohsenb در برنامه ای برای سومی ها برای کنکور 96 گفته است:
با سلام
و اون هایی که تو منظقه 3 هستند و مشاور خوب ندارند حتما باید داشته باشند؟آیا واقعا نیاز است داشته باشیم؟به آزمون نیست !قلمچی که رتبه یک داره رتبه های 120 هزار هم داره ولی به نسبت من فکر میکنم اگه بتونی باهاش کنار بیایا و جلو بیایا و بعضی ضعف هاشو تو خودت پیدا کنی و بپوشونی خوبه چون برنامه تابستون خیلی جالب نیست ولی اگه تونستی تلفیقی کار کن مثلا گزینه دو سال قبل ریاضی رو عالی کار میکرد و اینکه مشاور قرارا نیست به جای شما درس بخونه ولی در حد راهنمایی و دور بردن شما از خطرات هم میشه داشت و یا کتاب مشاوره ای تهیه کرد و خوند و یا فایل های صوتی دکتر افشار هم خوب هستند من استفاده کردم ولی هرگز مشاوره نگرفتم چون نیاز نداشتم (بستگی به نیازتون داره)کارمو راه انداختند
-
سلام.بنظرتون تابستون درسای پیش بخونیم بهتره یا سالهای پیش؟
-
سلام.بنظرتون تابستون درسای پیش بخونیم بهتره یا سالهای پیش؟
shaghayegh
پایه البته به طور مکمل با پیش مثلا احتمال میخونی دیگه همه احتمالو بخون نه فقط ترکیبات دوم و احتمال سوم اگه هم پایت ضعیفه یکی از پایه ها رو بخون ولی خوب بخون