هرچی می خونم یادم میره
-
من هر چی میخونم یادم میره قبل اینکه برم سر اکتحان بلدم ولی وقتی سوالا رو میبینم هنه یادم مبره چیکار کنم
-
-
من هر چی میخونم یادم میره قبل اینکه برم سر اکتحان بلدم ولی وقتی سوالا رو میبینم هنه یادم مبره چیکار کنم
مهرافرین ا سلام قبل از امتحان مطالعه نکنید ی ی چن سال قبلش
-
مهرافرین ا والا مام یادمون میره مغز نذاریم ک
-
مهرافرین ا سلام باید در طول سال مطالعه داشتید و کار کرده باشید تا شب یک مروری کنید و نمونه سوال بزنید البته شب امتحانی خوندن باعث این میشه ولی اگر درست خونده بشه توی ذهن ماندگار هست به نظرم روش مطالعه اتون را شاید باید عوض کنید
-
مهرافرین ا سلام باید در طول سال مطالعه داشتید و کار کرده باشید تا شب یک مروری کنید و نمونه سوال بزنید البته شب امتحانی خوندن باعث این میشه ولی اگر درست خونده بشه توی ذهن ماندگار هست به نظرم روش مطالعه اتون را شاید باید عوض کنید
arthur morgan آرتور مورگان کدومه همون دکستر بود؟
-
مهرافرین ا استرست زیاده
مرور کم میکنی
یا با دقت نمیخونی
سعی کن سرجلسه امتحان استرس نداشته باشی
ی نفس عمیق بکش
و وقتی برگه هم میدن
یهو ی نگاه ب همه سوالا ننداز
اول اسم وفامیل بنویس
بعدش از همون سوال اول بترتیب
هرکدوم بلد بودی جواب بده
و هر کدوم نتونسی بنویسی ی علامت بزن کنار سوال
من خودم معمولا از سوال اخر شروع میکنم چون جاخالی ها بهم استرس میده -
arthur morgan آرتور مورگان کدومه همون دکستر بود؟
dani danii کجا؟
-
سلام
براساس نموادر هاوس مرور کن یادت میمونه -
مهرافرین ا چون مرور نمیکنی و نمونه سوال حل نمیکنی باید نمونه سوال حل کنی از هر چیمیخونی وتمرینکنی حتی اگه حفظی باشه هی ب خودت یا کس دیگه توضیح بدی آخر شب چندتا نمونه سوال امتحانی کامل حل کنی