دل مشغولی ها
-
Fatemeh Ahmadi
اونارو که میشه درستش کرد ولی یه چیزایی عادی شدنش تغییرش خیلی سخته، خیلی...@s-ein خودمو برم بزنم درست میشه
-
@s-ein خودمو برم بزنم درست میشه
Fatemeh Ahmadi
میشه خودتو متقاعد کنی که کمتر پی اون چیزا باشی چون مانع پیشرفتت میشن و واقعا هم لازمه ولی یه چیزایی متقاعد کردنت هم براش سخت میشه -
Fatemeh Ahmadi
میشه خودتو متقاعد کنی که کمتر پی اون چیزا باشی چون مانع پیشرفتت میشن و واقعا هم لازمه ولی یه چیزایی متقاعد کردنت هم براش سخت میشه@s-ein
️
-
این تایپک زدم بیاین راجب دل مشغولی هامون حرف بزنیم که نمیذاره به درس خوندنمون برسیم
Fatemeh Ahmadi با دوستم کات کردم:)
-
این تایپک زدم بیاین راجب دل مشغولی هامون حرف بزنیم که نمیذاره به درس خوندنمون برسیم
Fatemeh Ahmadi گوشی
افکار
افکار
افکار -
Fatemeh Ahmadi گوشی
افکار
افکار
افکار@m-naghavi فکر خیلی چیز بدیه مخصوصاً وقتی پرتت کنه تو خیال
-
Fatemeh Ahmadi با دوستم کات کردم:)
مهراب معتمدی نیا یه رابطه عاطفی هیچ وقت تهش خوب نیست قوی باش و محکم
چون اون تو رو به کسی فروخت که اون کس روزی اونو به کس دیگه میفروشه
️
-
افــــکار -
افــــکار@fatemeh-Ma به چی فکر میکنی
-
@fatemeh-Ma به چی فکر میکنی
Fatemeh Ahmadi
یکی دوتا نیس:] -
Fatemeh Ahmadi
یکی دوتا نیس:]این پست پاک شده! -
Fatemeh Ahmadi
یکی دوتا نیس:]@fatemeh-Ma هعی
️
-
خیلی عاشق یکیم همش بهش فکر میکنم چیکار کنم؟
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنم -
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنمFATEMEH VARAN در دل مشغولی ها گفته است:
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنمناگفته نماند که مدربزرگمه ولی واقعا دلم همش براش تنگ میشه و دوست دارم همش بهش زنگ بزنم همیشه ببینمش
-
FATEMEH VARAN در دل مشغولی ها گفته است:
خیلییی دوسش دارم همیشه عکساشو میبینم و گریه میکنم و همشش سر درسم بهش فکر میکنمناگفته نماند که مدربزرگمه ولی واقعا دلم همش براش تنگ میشه و دوست دارم همش بهش زنگ بزنم همیشه ببینمش
FATEMEH VARAN انشاالله خدا برات حفظش کنه اما به این هم فکر کن درست که تمام بشه میتونی بری پیشش
-
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
اینکه اینقدر تنبلی نکنم. موقع استراحتام که مثلا نیم ساعته نگم ۵ دقه ۵ دقه دیگه که یهو بشه ۲ ساعت
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲 -
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
اینکه اینقدر تنبلی نکنم. موقع استراحتام که مثلا نیم ساعته نگم ۵ دقه ۵ دقه دیگه که یهو بشه ۲ ساعت
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲@ladan-karami-karami چه تو منی ؟
-
Fatemeh Ahmadi
وای وای وای
بعدم
اممم
نگران آینده ام کلا
دیکهه
فعلا همینا وسط سلامت و بهداشت یادم می اد 🥲@ladan-karami-karami هعی شبیه همیم پس
-
@ladan-karami-karami چه تو منی ؟
Fatemeh Ahmadi
داری سلامت می خونی؟ -
افــــکار@fatemeh-Ma فکر ها..فکرهایی درباره فکر ها...فکرهایی درباره فکرهای ناشی از فکر ها .... :/// هعی