سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
تست/درس۴ یازدهم
-
سلام
این چی میگه؟
تاخر عمل چیه دیگه
@دانش-آموزان-آلاء
@راه-ابریشمی-ها-دینی
@تجربیا -
@Ali-Valicheki سلام یعنی آخر
گفت اول ده تا یاد میگرفتیم میرفتیم تفکر میکردیم (عمل اول) بعد میومدیم باز یادمیدادن پیامبر (عمل دوم) -
@Ali-Valicheki درود. میگفت ما ده آیه از پیامبر را فرامیگرفتیم و در اون تفکر میکردیم و به آن عمل مینمودیم بعد دوباره برای فراگرفتن آیات بعدی میرفتیم پیش پیامبر حالا به نظرم تاخر عمل منظورش تفکر باشه چون یادگیری مجدد که تکرار میشه خب دوباره و تکرار همون عمل اول که فراگیری ده آیه بود هست. قسمت دوم هم که قطعا میشه تعلیم و تبیین
-
سلام...جواب گزینه چهاره ؟ ...ینی اخرین کاری ک میکردن ..تو اون جمله ای ک گفتن اخرین کار و عملشون یادگرفتن ایه های بعدی بودش یا همون یادگیری مجدد ک تو گزینه گفته
-
Matin Mousavi 1 اونموقع طبق گفته شما عمل کردن به اون ایات و اینا میشه اخرین کار ک :// نه ؟چرا تفکر ؟..یا من دارم اشتباه میکنم !
-
haniye -y- عمل کردن رو نداریم اینجا اگه بود اونو میگفتم.
-
سلام گزینه چهاره؟
-
haniye -y- سلام
نه ۴ نیست -
@Ali-Valicheki پس اشتباهه تحلیلم
تاخر عمل رو گرفته بودم بعد از عمل که یادگیری مجدد میشه
اون یکی هم خب گفتم چون در مورد جزئیات گفته چ تو درس 4 یازدهم هم گفته بود اگر پیامبری معصوم نباشه تو این حیطه باعث میشه مردم هم اشتباه یاد بگیرن و گمراه شن
️ -
Mr. Wick در تست/درس۴ یازدهم گفته است:
@Ali-Valicheki
اون یکی هم خب گفتم چون در مورد جزئیات گفته چ تو درس 4 یازدهم هم گفته بود اگر پیامبری معصوم نباشه تو این حیطه باعث میشه مردم هم اشتباه یاد بگیرن و گمراه شن
️تحلیل بخش دومت درسته بِرار
بخش اوله که گیر داره️