Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه | شبکه اجتماعی دانش آموزی آلاء

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. دروس
  3. زیست شناسی
  4. جهش
گزارش مطالعه دانشجویی🤓🎓
maryam111M
سلام سلاااام🤩 بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌ هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗 پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁 دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝 خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤ راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
دانشگاهی
آزمون علوم پایه پزشکی
SinaFS
سلام و درود به همگی امیدوارم حالتون خوب باشه قراره اینجا درباره آزمون علوم پایه دانشجوهای پزشکی صحبت کنم و چندتا مطلب بذارم. بعدا باز دانشجوهای دیگه که تازه آزمون داده باشن و تغییرات جدید رو دیده باشن هم میتونن آپدیتش کنن. سوال‌هاتونم همینجا میتونین بپرسین. اول یک سری کلیات میگم ازش و تو پست‌های بعدی روش مطالعه و ... بدانید و آگاه باشید که فقط 3 بار میتونین آزمون بدین و اگه هر سه بار قبول نشین، امکان ادامه تحصیل تو رشته پزشکی رو ندارین و باید تغییر رشته بدین...میگن تا بیشتر از 3 بار هم تونستن با تعهد و چیزایی که نمیدونم هم آزمون بدن. ولی خب زیاد نگران این قسمت نباشین چون اکثر دانشجوها همون بار اول یا نهایتا بار دوم قبول میشن. هرسال 5 درصد از داوطلبا که کمترین نمره رو داشتن آزمون رو رد میشن و بر همین اساس نمره پاسی تعیین میشه که یه چیزی حدود 70 تا 80 هستش. البته ممکنه بیشتر هم بشه چون فکر میکنم اخیرا دیگه 5 درصد نیست و عددشو بیشتر کردن. معدل هم تاثیر مثبت داره تو آزمون یعنی حتی اگه لب مرز پاسی باشی یا یکم پایین‌تر، با تاثیر مثبت معدل بازم پاس میشی. آزمون دوبار در سال برگزار میشه (البته شرایط جنگی امسال رو فاکتور بگیرین) و اگه هربار که قبول نشی، 6 ماه از فارغ‌التحصیلی عادی عقب میفتی برای شرکت تو آزمون باید همه دروس تخصصی و عمومی‌تون رو پاس کرده باشین وگرنه نمیتونین تو آزمون شرکت کنین و دوباره عقب میفتین...البته با یک درس پاس نشده هم دیدم که شرکت کردن و ادامه دادن ولی خب فقط یه درس بود. خب از 5 درصد پایین گفتم، اینم بدونین که 2 و نیم درصد برتر هم مزیتی که شامل حالشون میشه اینه که استریت میشن و مستقیم و بدون طرح میتونن بعد از پایان عمومی، در آزمون رزیدنتی شرکت کنن. برای 2 و نیم درصد برتر شدن هم یه نمره‌ای حدودا بالای 160 لازمه. البته این فقط یه عدد حدودیه و بازم به شرکت‌کننده‌های هرسال و نمره‌هاشون بستگی داره. خیلیا هم با رینگ‌استریت شدن میرن واسه تخصص. اگه خیلی استریتی براتون مهمه دیگه حساب کنین رتبه برتر شدن سخت‌تره یا ازدواج... اگر هم رنک یک آزمون بشین که از طرح هم معافین اینم بدونین اگه استریت بشین و آزمون تخصص بدین و قبول نشین، باز مجبورین طرح برین و بعد از طرح میتونین دوباره تلاش کنین مزایای دیگه رتبه برتر شدن هم اینه که یه وام بسیار ارزشمند تحصیلی اضافی میتونین بگیرین🤦‍♂️🤦‍♂️ حالا درس‌هایی که تو آزمون میان رو میگم علوم تشریح (آناتومی، بافت و جنین) بیشترین سوال رو تو آزمون دارن و مهم‌ترین درسی هست که باید بخونین فیزیولوژی از نظر تعداد سوال رتبه بعدیه و بلد بودنش جدای از آزمون بسیار بسیار مهمه بیوشیمی سخته...کلمات بیشتری واسه توصیفش نساختن...اگه فکر رتبه شدن هستین باید رو این درس وقت خیلی زیادی بذارین...خیلی زیاد باکتری هم درس سختیه...اینم مثل بیوشیمی انگل و حشره شناسی...اینا دیگه جزو درس‌های مینور هستن. ویروس شناسی _ اصول خدمات سلامت _ اپیدمیولوژی _ زبان تخصصی _ معارف اسلامی مجموعا 200 سوال حالا میریم سراغ چطوری خوندن...
دانشگاهی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چگونه در کنکور قبول نشویم ؟!
D
خب بسم الله الرحمن الرحیم :joy: چیه ؟ چرا این شکلی نگام می کنید ؟ :\ اول بگم که ایده ی این تاپیک مال یکی از بچه های انجمن کنکور بود من بومی سازیش کردم :joy: این جا روش هایی رو پیشنهاد کنید که باهاش میشه تو کنکور قبول نشد ! بگید یکی چیکار میتونه کنه که کنکور قبول نشه ؟ قطعا ما ها نه تنها اینا روش ها رو میشناسیم بلکه خیلی ازش استفاده کردیم ((: خب ب نظرم همه چی واضحه و به توضیح بیشتر نیاز نداره فقط ؛ اسپم ندین من رو اسپم حساسم :\ روش های بقیه رو تحلیل نکنید ، تو دلی برای این کار مناسب تره :\ خب می ریم که داشته باشیم داغ ترین تاپیک فروم رو :joy: @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @ادمین @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @حامیان-آلاء-آزمون-ها
مشاوره تحصیلی
رئوستا
دوپامیند
اصلا نمیفهمم چطوری مقاومت کم و زیاد میشه حرکت لغزنده کدوم وری باشه مقاوت زیاد میشه؟ اصن اگه به محل اتصال بیرون وصل باشه چی؟؟ اگه از 3 تا محل اتصال عبور کنه چی؟؟؟ تو رئوستا و پتانسیومر فرق میکنه ایناااا؟ :( میشه نکاتی چیزی از رئوستا و پتانسیومر دارید بگیددددد دارم کلافه میشم.
فیزیک
تست کنکور تابع نمایی
wanderingW
Topic thumbnail image
ریاضی تجربی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. :date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire: موفق باشید :rose: :heart: :information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down: :male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
فقط برای خودم!
HakoH
این تاپیک برای دل خودمه چون 1405 کنکور دارم خواستم بعد از این 2 سال که کنکور دارم تلاشمو بکنم اگه صعنتی شریف در اومدم که هیچ در نیومدم برم بمیرم من از سگ کمترم اگه شریف در نیام... پ.ن ممنون میشم بعد دوسال یه ریپی بزنی و بهم تبریک بگی ک.ه سگ شدم یا قبول شدم !
مشاوره تحصیلی
نیازمندم به یک ساختار درست برای عید پیش رو
F
راه ابریشم از چیزی که انتظار داشتم بیشتر زمانمو گرفت و الان باید روزی 8 ساعت بخونم تا اول فروردین کتابای دوازدهم تموم بشه اونم فقط تخصصی ها و از طرفی پایه خیلی فراموش کردم و عمومی ها رو که بهتره بازش نکنم به هر جهت دلم روشنه و من وظیفم نتیجه آوردن نیست دوست دارم بدونم باید چه خط مشی رو پیش بگیرم تا بعد عید طوری نشه که به خودم بیام ببینم پشیمونی فقط برام مونده...
سوال مشاوره ای
شیمی کنکوری
8
دو ماه مونده به کنکور و من شیمی و تستی بلد نیستم بنظرتون کلاس نکته و تست خوبه؟ اگه راه حلی دارید میشه بگید
سوال مشاوره ای
داشته هامون 😍✨
در حال بارگذاری...د
سلام شبتون بخیر چطورین رفقا؟! میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁 رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.." و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤ مثلا متن خودم: چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم... چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم... چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم... چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم.. چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه... چقد خوبه که قیمه اختراع شده... چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم... چقد خوبه که سالمم... چقد خوبه که خونوادم کنارمن... چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم... چقد خوبه که داداشم هوامو دارم... چقد خوبه که ... چقد خوبه که بدنیا اومدم...! :)))) خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..! بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..! پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..! @دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی
سوال مشاوره ای
فیزیک یازدهم فصل2
دوپامیند
میدونیم یکای بار الکتریکی کولن هست در اس ای. یه یکای دیگه ی اون هم امپر ساعت هست. اگه توی سوالی جریان الکتریکی رو ازمون بخواد و بار هم بر یکای امپر ساعت باشه باید به کولن تبدیل کنیمش که بشه سوال حل کرد. حالا رابطه امپر ساعت یا میلی امپر ساعت با کولن چیه؟!
فیزیک
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع از صفر
J
سلام می‌دونم دیره من تازه شروع کردم و الان دارم امتحان نهایی دوازدهم تجربی رو میخونم از صفر شروع کردم و ممنون میشم اگه راهنمایی کنید منو 💔😭
سوال مشاوره ای
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
مشاوره تحصیلی
کنکور انسانی
de95b746783c7bD
سلام من میخوام کمکم کنید 🥲 من پشت کنکوریم و از مهرماه دارم درس میخونم از مهر تا دی ماه من شاید پیوسته نبود ولی خب تمام دروس رو خوندم و تست هاشو میزدم مثلا بعضی روزها ۸ ساعت بعضی روزای دیگه ۵ ۶ ساعت درس میخوندم دی ماه تا بهمن ماه توی این یکماه فقط یه درس خوندم و اصلا نمیخوندم بهمن ماه دوباره شروع کردم به درس خوندن و تست زدن من همه کتاب هامو‌خوندم و الان دوره مرور کردن و تست زدنم به جز عربی و تاریخ هنوز اصلا شروع نکردم خیلی سختمه برای خوندن🥲🥲 من هدفم دانشگاه دولتی تهران هست و وضعیتم رو الان شرح کردم بنظر شما با خوندن بیشتر از ۶ ساعت پیوسته میتونم قبول بشم؟
سوال مشاوره ای
کنکور جواب بدید
de95b746783c7bD
سوال مشاوره ای
مشاوره کنکور نوتروفیل
Fateme 6F
بچه ها درسام داره کم کم تموم میسه و میخام برای جمعبندی مشاور بگیرم ازسون،کسی اگه تجربه ای داشته و یا از دوستانش خوشحال میشم بشنوم
سوال مشاوره ای
تجربهِ پیشرفتِ تو ...!
mahdi.ekM
سلام خدمت همه کنکوریا و همچنین فارغ تحصیل های گرامی... در مسیر کنکورتون از روزای اولتون و درصداتون بگید و راه پیشرفتتون رو هم بگید.... هم کنکوریا از تجربیاتتون میتونن استفاده کنن و هم تجدید خاطراتی میشه برای خودتون ؛ دلگرمی هم میشه برای کنکوری که الان درصد هاش باب میلش نیست و نگرانه در کل بله اگه مایل بودید از تجربیات پیشرفت هاتون بگید 🌷 و دعوت میکنم از تمام آلایی های عزیز برای بیان تجربه و یا مطالعه تجربیات بقیه ✌🏻♥️ @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @دانشجویان-درس-خون @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی پیشاپیش از همگی متشکرم 🌹
سوال مشاوره ای
سلام من یه
اسرا میرزاییا
پاسخ: نمودار V-I مقاومت ها
فیزیک

جهش

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده حل شده زیست شناسی
85 دیدگاه‌ها 7 کاربران 1.1k بازدیدها 7 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • س سید حسین حسینی 0

Mahan Xodayi 2
    محصول مستقیم ژن رنا است
    هر جهشی در ژن حتی در اینترونی باعث تغییر رنا
    میشه

Marzieh AboueiM آفلاین
    Marzieh AboueiM آفلاین
    Marzieh Abouei
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

سید حسین حسینی 0 در جهش گفته است:

Mahan Xodayi 2
    محصول مستقیم ژن رنا است
    هر جهشی در ژن حتی در اینترونی باعث تغییر میشه

اصلا از کجا معلوم این توی ژن اتفاق افتاده

س 1 پاسخ آخرین پاسخ
    0
    • س سید حسین حسینی 0

Mahan Xodayi 2
      محصول مستقیم ژن رنا است
      میشه

Matin Mousavi 1M آفلاین
      Matin Mousavi 1M آفلاین
      Matin Mousavi 1

سید حسین حسینی 0 این صرفا یه خبر داره میده!!

چون عهد نمیشود کسی فردا را
      حالی خوش دار این دل پر سودا را

1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • Matin Mousavi 1M Matin Mousavi 1

Mahan Xodayi 2 باریک😂😂تستا دیگه دارن به جاهای خراب کشیده میشن😐😐

Mahan Xodayi 2M آفلاین
        Mahan Xodayi 2M آفلاین
        Mahan Xodayi 2

Matin Mousavi 1 باریک تقابلا😂 اوضاع داغونه داغون کنکور خودش زده خاکی😶

....صبر اوج احترام به حکمت خداست....

Matin Mousavi 1M 1 پاسخ آخرین پاسخ
        2

سید حسین حسینی 0 گفته باعث میشه نگفته که جهش اتفاق افتاده!! مثلا من الان میگم نوعی بیماری که باعث مرگ و میر در افراد ضعیف میشه میشه قطعا افراد ضعیف رو از بین میبره خب آیا این جمله قطعا درسته؟؟ من که نگفتم اون بیماریه الان هست!! صرفا یه خبر دادم

س آفلاین
          س آفلاین
          سید حسین حسینی 0
          دانش آموزان آلاء

Matin Mousavi 1
          خودش گفته جهشی رو در نظر بگیرین که با عث تغییر چار چوب رنا میشه

Marzieh AboueiM Matin Mousavi 1M 2 پاسخ آخرین پاسخ
          1
          • س سید حسین حسینی 0

Matin Mousavi 1

Marzieh AboueiM آفلاین
            Marzieh AboueiM آفلاین
            Marzieh Abouei

سید حسین حسینی 0 خب من میدونم اگ اتفاق بیفته رنا رو عوض میکنه حالا تو اونجا رناا هس نباشه بالاخره کارشو کرده دیگ

1 پاسخ آخرین پاسخ
            0
            • س سید حسین حسینی 0

Matin Mousavi 1

Matin Mousavi 1M آفلاین
              Matin Mousavi 1M آفلاین
              Matin Mousavi 1
              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Matin Mousavi 1 انجام شده

سید حسین حسینی 0 نگفته که در نظر بگیرید🤕 داره یه اطلاعاتی و یه چیزی در مورد اون جهشه میگه. مثالی رو که پایین براتون زدم نگاه کنید!!

1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • Marzieh AboueiM Marzieh Abouei

سید حسین حسینی 0 در جهش گفته است:

Mahan Xodayi 2
                محصول مستقیم ژن رنا است
                هر جهشی در ژن حتی در اینترونی باعث تغییر میشه

اصلا از کجا معلوم این توی ژن اتفاق افتاده

س آفلاین
                س آفلاین
                سید حسین حسینی 0
                دانش آموزان آلاء

Marzieh Abouei
                چون گفته توی رنا تغیر چار چوب ایجاد شده

Marzieh AboueiM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • Mahan Xodayi 2M Mahan Xodayi 2

Matin Mousavi 1 باریک تقابلا😂 اوضاع داغونه داغون کنکور خودش زده خاکی😶

Matin Mousavi 1M آفلاین
                  Matin Mousavi 1M آفلاین
                  Matin Mousavi 1

Mahan Xodayi 2 تست کنکوره واقعا😑😶😶

Mahan Xodayi 2M 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  1
                  • س سید حسین حسینی 0

Mahan Xodayi 2
                    محصول مستقیم ژن رنا است
                    میشه

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                    Mahan Xodayi 2M آفلاین
                    Mahan Xodayi 2

سید حسین حسینی 0 خب این تغییر در رنا که الزاما به پروتئن منتقل نمیشه
                    ببینید فکر کنید در دنا جهشی اتفاق افتاده و این جهش در توالی بین ژنی هم نیست و منتقل شده به رنا حالا در رنا قسمت اینترونی قرار گرفته میاد این قسمتم قیچی میکنه و رنا سالم و خوشحال میره پی ترجمه ایا الان در پروتین تغییری جهشی ایجاد شد؟؟؟

س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • س سید حسین حسینی 0

Marzieh Abouei
                      چون گفته توی رنا تغیر چار چوب ایجاد شده

Marzieh AboueiM آفلاین
                      Marzieh AboueiM آفلاین
                      Marzieh Abouei

سید حسین حسینی 0 من میگم غلطه امچنان😶

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2

Mahan Xodayi 2 تست کنکوره واقعا😑😶😶

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                        Mahan Xodayi 2M آفلاین
                        Mahan Xodayi 2

Matin Mousavi 1 متاسفانه:/الیته برا۹۴هست

1
                        • Marzieh AboueiM آفلاین
                          Marzieh AboueiM آفلاین
                          Marzieh Abouei

فک کنم کنکور بدم باید همرو نزده بزارم با این وضع😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1

سید حسین حسینی 0 خب این تغییر در رنا که الزاما به پروتئن منتقل نمیشه
                            ببینید فکر کنید در دنا جهشی اتفاق افتاده و این جهش در توالی بین ژنی هم نیست و منتقل شده به رنا حالا در رنا قسمت اینترونی قرار گرفته میاد این قسمتم قیچی میکنه و رنا سالم و خوشحال میره پی ترجمه ایا الان در پروتین تغییری جهشی ایجاد شد؟؟؟

س آفلاین
                            س آفلاین
                            سید حسین حسینی 0
                            دانش آموزان آلاء
                            نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط سید حسین حسینی 0 انجام شده

Mahan Xodayi 2
                            بله الزاما به پروتئین منتقل نمیشه
                            این منظورش پروتئین نیست
                            وقتی میگه محصول مستقیم رونویسی یعنی کاری به ترجمه نداره

1
                            • س سید حسین حسینی 0

Mahan Xodayi 2
                              بله الزاما به پروتئین منتقل نمیشه
                              این منظورش پروتئین نیست
                              وقتی میگه محصول مستقیم رونویسی یعنی کاری به ترجمه نداره

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                              Mahan Xodayi 2M آفلاین
                              Mahan Xodayi 2

سید حسین حسینی 0 اهانننن من رفتم پی ترجمه....درسته دیگه اگر چارچوب رنا رو عوض کرده خب حتما در رنا اثر داشته......

اقا ممنون 🙏🖤👌

س 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1

سید حسین حسینی 0 اهانننن من رفتم پی ترجمه....درسته دیگه اگر چارچوب رنا رو عوض کرده خب حتما در رنا اثر داشته......

اقا ممنون 🙏🖤👌

س آفلاین
                                س آفلاین
                                سید حسین حسینی 0
                                دانش آموزان آلاء

Mahan Xodayi 2
                                خواهش میکنم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                1

Matin Mousavi 1 متاسفانه:/الیته برا۹۴هست

Matin Mousavi 1M آفلاین
                                  Matin Mousavi 1M آفلاین
                                  Matin Mousavi 1

Mahan Xodayi 2 اوووه پس شاید طبق اون موقع که نظام قدیم بودن درست باشه!!

1
                                  • Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                    Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                    Mahan Xodayi 2

Matin Mousavi 1
                                    Marzieh Abouei
                                    فک کنم شمام مثل من دچار خطای دید رونویسی ترجمه شدین جمله رو یبار دیگه بخونید اون رونویسیه ترجمه نیست:/اخر شبه چری شدیم://

0

Mahan Xodayi 2 اوووه پس شاید طبق اون موقع که نظام قدیم بودن درست باشه!!

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                      Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                      Mahan Xodayi 2

Matin Mousavi 1 نه الانشم درسته ببین اگر جهشی در دنا ایجاد شده این جهشه باعث شده که چارچوب رنا عوض بشه پس قطعا بر رنا اثر داشته دیگه نه!؟؟؟؟

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • Mahan Xodayi 2M Mahan Xodayi 2 has marked this topic as solved on

Matin Mousavi 1
                                        Marzieh Abouei
                                        فک کنم شمام مثل من دچار خطای دید رونویسی ترجمه شدین جمله رو یبار دیگه بخونید اون رونویسیه ترجمه نیست:/اخر شبه چری شدیم://

Matin Mousavi 1M آفلاین
                                        Matin Mousavi 1M آفلاین
                                        Matin Mousavi 1

Mahan Xodayi 2 نه بابا من اصلا به اوناش کاری ندارم اومدیم و این هر جهشی هست حالا هرکی میخواد باشه!! اومدیم و در توالی بین ژنی بود!! بودن یا نبودن مسئله این است 😅😅

1

Mahan Xodayi 2 نه بابا من اصلا به اوناش کاری ندارم اومدیم و این هر جهشی هست حالا هرکی میخواد باشه!! اومدیم و در توالی بین ژنی بود!! بودن یا نبودن مسئله این است 😅😅

Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                          Mahan Xodayi 2M آفلاین
                                          Mahan Xodayi 2

Matin Mousavi 1 بین ژنی چجوری چارچوب رنا رو عوض کرده؟؟خودش گفته چارچوب را عوض کرده یعنی در بین ژنی نیس دیگه

Matin Mousavi 1M 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          0
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه