حفظیااااات...مشکل بزرگ من
-
منم خیلی تو حفظیات مشکل دارم ولی فک کنم تنها چاره ش مرور زیاد باشه
-
تست بزن بیشتر راه میوفتی
-
بدجور تو حفظیات مشکل دارم...چکار کنم...معارف رو از تابستون تا الان دو یا سه بار خوندم ولی بازم بعد از یه هفته نمیتونم تست بزنم...فرمولای شیمی اصلا یادم نمیمونه...عربی هم اصلا نخوندم...واقعا به مشاوره نیاز دارم
dr-m95 در حفظیااااات...مشکل بزرگ من گفته است:
بدجور تو حفظیات مشکل دارم...چکار کنم...معارف رو از تابستون تا الان دو یا سه بار خوندم ولی بازم بعد از یه هفته نمیتونم تست بزنم...فرمولای شیمی اصلا یادم نمیمونه...عربی هم اصلا نخوندم...واقعا به مشاوره نیاز دارم
حفظ نکن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!جدی میگم حفظ نکن به ذهنت نده به دلت بده !!!اونایی رو که میخوای حفظ کنی یه بار روی یه تیکه کاغذ بنویس بعد چشاتو ذهنت همون جمله و یا فهمتو ازش بنویس بعد ده دقیقه بعد دوباره تو ذهنت بنویس و فرداش هم تو ذهنت بنویس اگه مشکل داشتی به کاغذت نگاه کن و این روال رو تا جایی ادامه بده که بتونی فرداش تو ذهنت بنویسیش بعدشم بسپار به خدا
-
برای دروس عمومی حفظی باید یک روز یا دو روز بعد خوندن تست بزنید بعد یه هفته مرور کنید و دوباره تست بزنید شما نباید بخونید و بعد یه هفته تست بزنید کاملا اشتباهه دلیل این مشکل شما دو چیز میتونه باشه یا اینکه مفهومی و عمیق نمی خونید و فقط فقط حفظ می کنید و یا اینکه تو زمان درست مرور نمی کنید