سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
واسه فیزیک دوازدهم توی دوروز بخوام شروع کنم با کدوم استاد پیش برم؟
-
با کدوم استاد دو فصل ۳ و ۴ رو بخونم بهتره؟
-
Fateme Mansouri سلام پیشنهادم استاد کارزانیان هست ایشون خلاصه میگن ولی نکات مهم رو کامل میگن و تست هم حل میکنن تو صفر تاصد فیزیک
-
-
Faez Fateminia مرسی عزیز دلم...فقط ایشون خیلی ویدیوهاشون زیاده و اینکه من در حد امتحان میخوام بخونم ...تایمم کمه:(
-
Fateme Mansouri خب ببینید این سایت و این دو فیلم بکارتون میاد؟
https://www.kanoon.ir/Amoozesh/Video/3-1-62038-2/نوسان-و-امواج-تجربى-نظام-جديد-فیزیک-3-دوازدهم-تجربی
استادش رو نمشناسم ولی انگاردیدم خلاصه س -
https://www.kanoon.ir/Amoozesh/TreeView/3-7058
اینم لینک برا همه فصل های فیزیک ۱۲ -
Faez Fateminia سلام عزیزم ممنون بابیت این لینکایی که فرستادی ...واسه نهایی کافیه همینا؟
-
استاد یاری از همشون کامل تره اما من بنظرم کتاب کمک درسی بهتره هم زود خسته نمیشی هم چشات اذیت نمیشه و هم وقتت صرفه جویی میشه هم خودت تست میزنی و....️
-
mahdi komari 0 آی گفتی
خستگی چشم خیلی بده -
Fateme Mansouri کافیه ولی خب اگه بتونی با کتاب تست پیش بری یه نظرم راحت تره من خودم که اینجورم
-
Fateme Mansouri من دارم با استاد نوکنده نکته و تست میبینم راضیم
-
حالا که بحث فیزیکه ،
راستش من موج و نوسان رو خوندم فرمولاشم دارم حتی حفظم ولی تو سوالا نمیتونم استفاده ش کنم
کسی میدونه چیکار کنم؟! -
فقط باید تست بزنی تا دستت بیاد روشش
-
Faez Fateminia سلام ممنونم ، این خیلی خوب بود.
-
mahdi shokry خواهش میکنم