اندام های ضمیمه دستگاه تناسلی مرد
-
Mahan Xodayi 2 خلأ چطوره ؟ هوا خوبه؟ 😁
ممکنه شکل دوم یکم ابهام ایجاد کنه. چون پروستات حالت گرد داره ولی سمینال یکم نامنظمه و یه حالت بیضی شکل داره. این شکل خیلی قابل استناد نیست بنظرم.
ولی همون شکل اول مشخصه و مشکلی ندارد.Farhan Honar خوبه یکم سوز میاد فقط😂 شمل اول همونه که من فرستادم؟؟که سمینال بزرگتره؟؟
-
منم امروز عصر همین فیل این قسمت از آقای موقاری رو گوش دادم گفتند ویزکول سیمنال بزرگتره وداخل متن کتابی که برسی
کردند داخل متنش اومده بود پروستات اندازه یک گردو
ولی الان این جمله از کتاب ما حذف شده@jahad-128 آفرین گفتم کجا شنیدم این رو. بله استاد موقاری گفتن
-
Tragic Girl در شکل هر سمینال رو جدا نشون داده
Matin Mousavi 1 در اندام های ضمیمه دستگاه تناسلی مرد گفته است:
Tragic Girl در شکل هر سمینال رو جدا نشون داده
احسنت اقا از نیمرخ ما کل غده رو نمیبینیم که قضاوت کنیم اما از نمای جلو کاملا مشهوده
-
منم امروز عصر همین فیل این قسمت از آقای موقاری رو گوش دادم گفتند ویزکول سیمنال بزرگتره وداخل متن کتابی که برسی
کردند داخل متنش اومده بود پروستات اندازه یک گردو
ولی الان این جمله از کتاب ما حذف شده@jahad-128 افرین👌👌👌اینو من اول گفتم کسی گوش نکردن پروستات و پیازی اونقد کوچیکن مثال زده گردو نخود تا اندازه دستمون بیاد ولی ویزیکول بزرگتره
-
نمیدانم
من ت جزوم نوشتم پروستات -
الان دو نظر متفاوت داریم . بنظرم منتظر شخص سومی باشیم بهتره.
-
الان دو نظر متفاوت داریم . بنظرم منتظر شخص سومی باشیم بهتره.
Farhan Honar نظر سومی چیه؟؟بگه برابرن؟://
-
Farhan Honar نظر سومی چیه؟؟بگه برابرن؟://
Mahan Xodayi 2 نه بابا . منظورم اینه دوستان دیگه هم نظرشون بگن
-
آقا صبور باشید و کنترل خودتون رو حفظ کنید😂. در اینستاگرام از آقای موقاری پرسیدم، هر موقع جواب بدن، اسکرینش رو میفرستم
-
Mahan Xodayi 2 نه بابا . منظورم اینه دوستان دیگه هم نظرشون بگن
Farhan Honar اهان😂😂
-
آقا صبور باشید و کنترل خودتون رو حفظ کنید😂. در اینستاگرام از آقای موقاری پرسیدم، هر موقع جواب بدن، اسکرینش رو میفرستم
Matin Mousavi 1 درودی دوباره.بالاخره استاد موقاری پاسخ دادن. در اشتباه بودیم باریک جان😁😁😂 چون استاد گفتن که پروستات بزرگتره. حواستون باشه!!!!!
-
Matin Mousavi 1 درودی دوباره.بالاخره استاد موقاری پاسخ دادن. در اشتباه بودیم باریک جان😁😁😂 چون استاد گفتن که پروستات بزرگتره. حواستون باشه!!!!!
Matin Mousavi 1 باوا باریک جان که خودتی😶این حجم از پیگیریت قابل تقدیره 🙏😂
ممنون اطلاع دادی -
Matin Mousavi 1
عه!
يعني اونی که خود استاد داخل فیلم الا گفتن الان دیگه صدق نمی کنه!دیدم از کتابمون حذف شدهاین اندازه هاا
-
Matin Mousavi 1
عه!
يعني اونی که خود استاد داخل فیلم الا گفتن الان دیگه صدق نمی کنه!دیدم از کتابمون حذف شدهاین اندازه هاا
@jahad-128
نگو یک مشکلی داشته که حذف شده از کتاب 😂 -
Matin Mousavi 1 ممنون که گفتی 🙏🙏🌹
-
Matin Mousavi 1 باوا باریک جان که خودتی😶این حجم از پیگیریت قابل تقدیره 🙏😂
ممنون اطلاع دادیMahan Xodayi 2 در اندام های ضمیمه دستگاه تناسلی مرد گفته است:
Matin Mousavi 1 باوا باریک جان که خودتی😶این حجم از پیگیریت قابل تقدیره 🙏😂 قربان یو 😂😂
ممنون اطلاع دادی -
Matin Mousavi 1 ممنون که گفتی 🙏🙏🌹
@Alzahra-Daftar خواهش میکنم
-
Mahan Xodayi 2 در اندام های ضمیمه دستگاه تناسلی مرد گفته است:
Matin Mousavi 1 باوا باریک جان که خودتی😶این حجم از پیگیریت قابل تقدیره 🙏😂 قربان یو 😂😂
ممنون اطلاع دادیMatin Mousavi 1
خیلی ممنون از اطلاع آتون
و پیگری تون
🙏🏻🙏🏻🙏🏻 -
Matin Mousavi 1
خیلی ممنون از اطلاع آتون
و پیگری تون
🙏🏻🙏🏻🙏🏻@jahad-128 خواهش میکنم🙏🙏