کلیه
-
سلام
یه جایی نوشتم که وقتی PH خون زیاد بشه کلیه بیکربنات بیشتری دفع میکند (نه ترشح)
ینی چی؟مگه میشه ترشح نکنی بعد دفع کنی؟
-_-@Mr-Wick اره بیکربنات ترشح نداره H+ هم بازجذب
-
@Mr-Wick اره بیکربنات ترشح نداره H+ هم بازجذب
Marzieh Abouei کلا منم دلیلشو نمیدونمم ولی این نکته تو کتاب های گاج خیلی تکرار میشه
-
Marzieh Abouei کلا منم دلیلشو نمیدونمم ولی این نکته تو کتاب های گاج خیلی تکرار میشه
Marzieh Abouei اوکی تنک یوووووووو🙏🌹
-
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
Marzieh Abouei اوکی تنک یوووووووو🙏🌹
@Mr-Wick کلا نکتشو حفظ باش ولی نه استاد مدقاری بهش تو ابریشم اشاره کردن نه حتی کتاب دهم تو کنکورم نباید بده وسلام
-
@Mr-Wick کلا نکتشو حفظ باش ولی نه استاد مدقاری بهش تو ابریشم اشاره کردن نه حتی کتاب دهم تو کنکورم نباید بده وسلام
Marzieh Abouei اره نگفتن.
باشه حفظش میکنم.واسم سئوال بود که چطوری میشه ک اینطوری میشه تا بهتر درکش کنم
اونم که باید حفظ کنیم دا😂 -
سلام
یه جایی نوشتم که وقتی PH خون زیاد بشه کلیه بیکربنات بیشتری دفع میکند (نه ترشح)
ینی چی؟مگه میشه ترشح نکنی بعد دفع کنی؟
-_-@Mr-Wick درود.فکر کنم ترشح اینجا منظور ترشح مثل غدد هست که نداره. ترشح به خون رو نداره ولی فرایند ترشح و تراوش در تشکیل ادرار رو داره. خب از اون دو طریق میتونه دفع کنه دیگه
-
Marzieh Abouei اره نگفتن.
باشه حفظش میکنم.واسم سئوال بود که چطوری میشه ک اینطوری میشه تا بهتر درکش کنم
اونم که باید حفظ کنیم دا😂@Mr-Wick افریننن من فضولی بیشترم کردم ولی بالاتر کتاب میشه تست هارو غلط میزنی من یه سرییی به همه گزینه ها میگفتم غلطه چرااا چون رفته بودم بالاتر از سطح کتاب اموزش پروش خداروشکر درمان شدم 😂😂😂
-
@Mr-Wick درود.فکر کنم ترشح اینجا منظور ترشح مثل غدد هست که نداره. ترشح به خون رو نداره ولی فرایند ترشح و تراوش در تشکیل ادرار رو داره. خب از اون دو طریق میتونه دفع کنه دیگه
Matin Mousavi 1 تراوش نه از اینکه طی بازجذب بگیرتش خیلی نکته😶
-
Matin Mousavi 1 تراوش نه از اینکه طی بازجذب بگیرتش خیلی نکته😶
Marzieh Abouei متوجه نشدم چی گفتید😶
خب بیشتر دفع میکنه دیگه. از طریق ترشح میتونه دفع کنه و تراوش حالا تراوش همه رو کیلویی میریزیم بیرون ولی در ترشح میتونه وقتی PH زیاد بشه، خاصا بیکربنات رو دفع کنه!
-
Marzieh Abouei متوجه نشدم چی گفتید😶
خب بیشتر دفع میکنه دیگه. از طریق ترشح میتونه دفع کنه و تراوش حالا تراوش همه رو کیلویی میریزیم بیرون ولی در ترشح میتونه وقتی PH زیاد بشه، خاصا بیکربنات رو دفع کنه!
Matin Mousavi 1 ببین خودتو درکیرش نکن زیست ۹۸ هیییچی راجبش نگفته تو کنکورم نمیا این نکته رو گاج رو کرده که H+فقط ترشح میشه و نمیتونه بازجذبش کنه دیگ یا بیکربنات رو نمیتونه ترسح کنه فقط میتونه بازجذب کنه
خیلی نکته چرت اند پرتی هست😑 -
بچه ها یه سئوال
بازجذب و ترشح در پیچ خورده نزدیک بیشتر از انتها هستش؟ -
سلام
این تو نظام قدیم بودش نکتش تو نظام جدید حذفش کردنبیکربنات تو نفرونا کلا بازجذب داره و ترشح نداره، وقتی PH خون قلیایی میشه، بیکربنات کمتری بازجذب میشه و اینو تو نظام جدید به جای اینکه بگن بازجذبش کمتر میشه گفتن دفعش زیاد میشه
-
@Mr-Wick منظورت از انتها پیچ خورده دوره؟
-
@Mr-Wick منظورت از انتها پیچ خورده دوره؟
Matin Mousavi 1 اره
-
Matin Mousavi 1 ببین خودتو درکیرش نکن زیست ۹۸ هیییچی راجبش نگفته تو کنکورم نمیا این نکته رو گاج رو کرده که H+فقط ترشح میشه و نمیتونه بازجذبش کنه دیگ یا بیکربنات رو نمیتونه ترسح کنه فقط میتونه بازجذب کنه
خیلی نکته چرت اند پرتی هست😑Marzieh Abouei اوکی😁
-
سلام
این تو نظام قدیم بودش نکتش تو نظام جدید حذفش کردنبیکربنات تو نفرونا کلا بازجذب داره و ترشح نداره، وقتی PH خون قلیایی میشه، بیکربنات کمتری بازجذب میشه و اینو تو نظام جدید به جای اینکه بگن بازجذبش کمتر میشه گفتن دفعش زیاد میشه
@Amir-Bernousi ممنون🌹
-
M Mr. Wick marked this topic as a question on
-
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
Matin Mousavi 1 اره
@Mr-Wick آره چون میتوکندری بیشتری داره
-
@Mr-Wick آره چون میتوکندری بیشتری داره
Matin Mousavi 1 از کجا فهمیدی زیاده؟
جفتش(بازجذب و ترشح) بیشتره؟ -
Matin Mousavi 1 از کجا فهمیدی زیاده؟
جفتش(بازجذب و ترشح) بیشتره؟@Mr-Wick ببین تو کتاب گفته که در پیچ خورده نزدیک بازجذب بیشتر از سایر قسمت ها انجام میشه! و شکل سلول هاش رو هم نشون داده که میتوکندری فراوان دارن و متن هم گفته که ریزپرز فراوان داره که سطح بازحذب رو افزایش میدن
-
@Mr-Wick ببین تو کتاب گفته که در پیچ خورده نزدیک بازجذب بیشتر از سایر قسمت ها انجام میشه! و شکل سلول هاش رو هم نشون داده که میتوکندری فراوان دارن و متن هم گفته که ریزپرز فراوان داره که سطح بازحذب رو افزایش میدن
Matin Mousavi 1 ترشح چی؟