لطفا😢
-
سلام وقت همگی بخیر خسته نباشید🌸
میخواستم لطف کنید کمک کنید تو این شرایط سخت که میدونم همه استرس دارن و این حرفم درست نیست ولی میخواستم بگم یک سری مشکلاتی تو زندگی شخصیم پیش اومده و تمرکزم رو گرفته و نمیتونم جمع بندی کنم و هم این که من سال دوممه کنکور میدم و الانم نمیگم صفرم ولی خوب نخوندم و به یه جمع بندی نیاز دارم که نمیتونم خواهش میکنم کمکم کنید🙏 -
میخواستم لطف کنید کمک کنید تو این شرایط سخت که میدونم همه استرس دارن و این حرفم درست نیست ولی میخواستم بگم یک سری مشکلاتی تو زندگی شخصیم پیش اومده و تمرکزم رو گرفته و نمیتونم جمع بندی کنم و هم این که من سال دوممه کنکور میدم و الانم نمیگم صفرم ولی خوب نخوندم و به یه جمع بندی نیاز دارم که نمیتونم خواهش میکنم کمکم کنید🙏Ny Pi
رشتت چیه؟ -
میخواستم لطف کنید کمک کنید تو این شرایط سخت که میدونم همه استرس دارن و این حرفم درست نیست ولی میخواستم بگم یک سری مشکلاتی تو زندگی شخصیم پیش اومده و تمرکزم رو گرفته و نمیتونم جمع بندی کنم و هم این که من سال دوممه کنکور میدم و الانم نمیگم صفرم ولی خوب نخوندم و به یه جمع بندی نیاز دارم که نمیتونم خواهش میکنم کمکم کنید🙏Ny Pi سلام
کنکور های نظام جدید رو به روش سه روز یکبار بزنید و تحلیل کنید کنکور عمومی هم زیاد بزنید -
Ny Pi سلام
کنکور های نظام جدید رو به روش سه روز یکبار بزنید و تحلیل کنید کنکور عمومی هم زیاد بزنیداسما نادری تمرکز ندارم💔
-
Ny Pi
رشتت چیه؟ -
Ny Pi
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
الان کمکت میکنن:) -
Ny Pi
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
الان کمکت میکنن:)