شیمی
-
سلام من یازدهم ریاضی هستم.
می خواستم بدونم که برای شیمی که تابستون می خوام شروع کنم بنظر شما صفر تا صد هارو نگاه کنم یا راه ابریشم بخرم؟
ممنون بابت نظرتون. -
می خواستم بدونم که برای شیمی که تابستون می خوام شروع کنم بنظر شما صفر تا صد هارو نگاه کنم یا راه ابریشم بخرم؟
ممنون بابت نظرتون.ابوالفضل عبد اگه قصدت اینه برای کنکورت از راه ابریشم استفاده کنی باید از تابستون شروع کنی که برسی تمومش کنی
-
اشتباه منو نکن راه ابریشمو از الان استفاده کن من از تابستون استفاده کردم
در حالی که از اردیبهشت داشتمش
ببین وضیعت خیلی خیته
همه چی داره گرون تر میشه
کتاب های راه ابریشم رو بخر با همراه ویدیو
مطمعن باش راه ابریشم ۲ بیاد یه مقدار گرون تره ولی صددرصد یه تخفیف خوشگل میزارن براش
ولی چیزی که مهمه تو باید حواست به جیب پدر و مادرت هم باشه اون موقع کتاب و... گرون تره هم میشه
ولی تصمیم با خودته
.
.گر نبودی اختیار این شرم چیست ؟
این دریغ و خجلت و آزرم چیست؟ -
ممنون بابت نظرتون.نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل عبد در شیمی گفته است:
ممنون بابت نظرتون.بنظر منم بخر چون مطمئنن تخفیف زیادیم میخوره روی راه ابریشمی های یک واسه راه ابریشم ۲
-
ابوالفضل عبد در شیمی گفته است:
ممنون بابت نظرتون.بنظر منم بخر چون مطمئنن تخفیف زیادیم میخوره روی راه ابریشمی های یک واسه راه ابریشم ۲
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei تغییرات نخواد داشت ینی کتابت اینا تغییر نکردن؟
-
اشتباه منو نکن راه ابریشمو از الان استفاده کن من از تابستون استفاده کردم
در حالی که از اردیبهشت داشتمش
ببین وضیعت خیلی خیته
همه چی داره گرون تر میشه
کتاب های راه ابریشم رو بخر با همراه ویدیو
مطمعن باش راه ابریشم ۲ بیاد یه مقدار گرون تره ولی صددرصد یه تخفیف خوشگل میزارن براش
ولی چیزی که مهمه تو باید حواست به جیب پدر و مادرت هم باشه اون موقع کتاب و... گرون تره هم میشه
ولی تصمیم با خودته
.
.گر نبودی اختیار این شرم چیست ؟
این دریغ و خجلت و آزرم چیست؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMohammad Gh بنظرت کتابت تغییر نکردن ؟
-
Marzieh Abouei تغییرات نخواد داشت ینی کتابت اینا تغییر نکردن؟
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهابوالفضل عبد سلام اصلش ثابت هه شیمیو ک نمیتونن تغییر بدن فوقش متنشه ک اونم اپدیت میکنن من به شخصه شیمی استاد پویان نظر از همه معلمای شیمی الا بیشتر دوس داشتم به خصوص اینکه ابریشم ۲ با ایشون نیس
اقای نجفی هم تفتانشونو راسیتش دوس نداشتم -
ابوالفضل عبد سلام اصلش ثابت هه شیمیو ک نمیتونن تغییر بدن فوقش متنشه ک اونم اپدیت میکنن من به شخصه شیمی استاد پویان نظر از همه معلمای شیمی الا بیشتر دوس داشتم به خصوص اینکه ابریشم ۲ با ایشون نیس
اقای نجفی هم تفتانشونو راسیتش دوس نداشتمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMarzieh Abouei ممنون کمکت خیلی به کارم اومد آالان شیمی رو میخرم
-
Marzieh Abouei ممنون کمکت خیلی به کارم اومد آالان شیمی رو میخرم
نوشتهشده در ۱۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -