تست🏌🏼♂️
-
Matin Mousavi 1
mohamad rəza

آی دونت آندرستند! -
Matin Mousavi 1
mohamad rəza

آی دونت آندرستند!@Mr-Wick وقتی قند خون میره بالا مثلا وقتی یه چیز شیرین میخوریم انسولین ترشح میشه تا قند خون رو از طریق افزایش ورود گلوکز به سلول ها کاهش بده
خب وقتی غده تیروئید پرکاره ینی سوخت و ساز سلول ها بالاست ینی مصرف قندشون بالاست و قند خون پایین میاد طبیعتا و دیگه نیازی به انسولین نیست
هورمون تیروئید بالا⬅️سوخت و ساز سلول ها بالا⬅️مصرف قند توسط سلول ها بالا⬅️قند خون پایین⬅️ترشح انسولین پایین -
@Mr-Wick وقتی قند خون میره بالا مثلا وقتی یه چیز شیرین میخوریم انسولین ترشح میشه تا قند خون رو از طریق افزایش ورود گلوکز به سلول ها کاهش بده
خب وقتی غده تیروئید پرکاره ینی سوخت و ساز سلول ها بالاست ینی مصرف قندشون بالاست و قند خون پایین میاد طبیعتا و دیگه نیازی به انسولین نیست
هورمون تیروئید بالا⬅️سوخت و ساز سلول ها بالا⬅️مصرف قند توسط سلول ها بالا⬅️قند خون پایین⬅️ترشح انسولین پایین -
M Mr. Wick has marked this topic as solved on
-
marzyeh78 آهااااا الان فهمیدم قند خون روبا قند سلول اشتبا میگرفتم
دوستان هم اشتبا میگرفتن😅
دستتون درد نکنه🙌🏼🌹 -
Matin Mousavi 1
mohamad rəza

آی دونت آندرستند!@Mr-Wick اصلا انسولین رو بنداز دور🥴🙃 من با قسمت دوم گزینه یک کار دارم. اون غلطه چون کمکاری تیروئید باعث کاهش دمای بدن میشه نه افزایش قسمت اول رو ولکن
-
@Mr-Wick اصلا انسولین رو بنداز دور🥴🙃 من با قسمت دوم گزینه یک کار دارم. اون غلطه چون کمکاری تیروئید باعث کاهش دمای بدن میشه نه افزایش قسمت اول رو ولکن
Matin Mousavi 1 بله ولی من اونو میدونستم...تو تاپیک هم منظورم انسولین بود از اولشم😂
-
Matin Mousavi 1 بله ولی من اونو میدونستم...تو تاپیک هم منظورم انسولین بود از اولشم😂
@Mr-Wick نه خب اون درسته چون ترشح انسولین بیشتر میشه چون سوخت و ساز در سلول ها بیشتر میشه و گلوکز درون سلول ها مصرف میشه و نیاز به گلوکز دارن که باید انسولین ترشح بشه(افزایش ترشح) که گلوکز رو به یاخته ها برسونه
-
@Mr-Wick نه خب اون درسته چون ترشح انسولین بیشتر میشه چون سوخت و ساز در سلول ها بیشتر میشه و گلوکز درون سلول ها مصرف میشه و نیاز به گلوکز دارن که باید انسولین ترشح بشه(افزایش ترشح) که گلوکز رو به یاخته ها برسونه
Matin Mousavi 1 نه غلطه...قند خون با قند داخل سلول فرق میکنه...خانم پایین توضیح دادن
قبلا هم موقاری گفته بود من یادم رفته بود -
@Mr-Wick وقتی قند خون میره بالا مثلا وقتی یه چیز شیرین میخوریم انسولین ترشح میشه تا قند خون رو از طریق افزایش ورود گلوکز به سلول ها کاهش بده
هورمون تیروئید بالا⬅️سوخت و ساز سلول ها بالا⬅️مصرف قند توسط سلول ها بالا⬅️قند خون پایین⬅️ترشح انسولین پایینmarzyeh78 در تست🏌🏼♂️ گفته است:
خب وقتی غده تیروئید پرکاره ینی سوخت و ساز سلول ها بالاست ینی مصرف قندشون بالاست و قند خون پایین میاد طبیعتا و دیگه نیازی به انسولین نیست بله مصرف قندشون بالاست ولی این قند از کجا وارد سلول شده؟ از خون. کی واردش کرده؟ انسولین. T3 و T4 که گلوکز رو وارد سلول نمیکنن!! اونا فقط سوخت و ساز رو زیاد میکنن و خب سوخت و ساز زیاد نیاز به گلوکز زیاد داره یعنی انسولین زیاد باید ترشح شه
marzyeh78 در تست🏌🏼♂️ گفته است:
خب وقتی غده تیروئید پرکاره ینی سوخت و ساز سلول ها بالاست ینی مصرف قندشون بالاست و قند خون پایین میاد طبیعتا و دیگه نیازی به انسولین نیست بله مصرف قندشون بالاست ولی این قند از کجا وارد سلول شده؟ از خون. کی واردش کرده؟ انسولین. T3 و T4 که گلوکز رو وارد سلول نمیکنن!! اونا فقط سوخت و ساز رو زیاد میکنن و خب سوخت و ساز زیاد نیاز به گلوکز زیاد داره یعنی انسولین زیاد باید ترشح شه
هورمون تیروئید بالا⬅️سوخت و ساز سلول ها بالا⬅️مصرف قند توسط سلول ها بالا⬅️قند خون پایین⬅️ترشح انسولین پایینMatin Mousavi 1 نه داداش مراجعه کن به صفر تا صد موقاری
چون هرچقد بخوام توضیح بدم شاید مثل اون قضیه کلسی تونین دوساعت درازا بکشه.
قند سلول با قند خون فرق داره. -
Matin Mousavi 1 نه غلطه...قند خون با قند داخل سلول فرق میکنه...خانم پایین توضیح دادن
قبلا هم موقاری گفته بود من یادم رفته بود@Mr-Wick مستر جان همونطور که توضیح دادم به نظر من قسمت اول جمله کاملا درسته و ایراد قسمت دوم هست.
Mahan Xodayi 2 نظر تو چیه؟؟
-
Matin Mousavi 1 نه داداش مراجعه کن به صفر تا صد موقاری
چون هرچقد بخوام توضیح بدم شاید مثل اون قضیه کلسی تونین دوساعت درازا بکشه.
قند سلول با قند خون فرق داره.@Mr-Wick 🤷♂️🤷♂️
-
@Mr-Wick مستر جان همونطور که توضیح دادم به نظر من قسمت اول جمله کاملا درسته و ایراد قسمت دوم هست.
Matin Mousavi 1 ببینید توپاسخ نامه ام داره میگه باعث کاهش ترشح انسولین میشه پس ینی قسمت اول درست نیست!(توجه کنید سوال گفته باعث افزایش میشه)
بعد اینکه من نمیتونم جمله شمارو رد کنم واقعا ولی فقط در این حد میدونم که انسولین با توجه به قند خونه ترشحش
ینی قند خون بالا باشه ترشح میشه پایین باشه کم میشه
حالا طبق این جمله هر عاملی که باعث کاهش قند خون بشه باید باعث کاهش انسولینم بشه و بالعکس -
Matin Mousavi 1 ببینید توپاسخ نامه ام داره میگه باعث کاهش ترشح انسولین میشه پس ینی قسمت اول درست نیست!(توجه کنید سوال گفته باعث افزایش میشه)
بعد اینکه من نمیتونم جمله شمارو رد کنم واقعا ولی فقط در این حد میدونم که انسولین با توجه به قند خونه ترشحش
ینی قند خون بالا باشه ترشح میشه پایین باشه کم میشه
حالا طبق این جمله هر عاملی که باعث کاهش قند خون بشه باید باعث کاهش انسولینم بشه و بالعکس -
marzyeh78 ببخشید یه سئوال
گیرنده کاهش اکسیژن و افزایش CO2 تو بصل داریم درسته؟؟
گیرنده +H هم داریم تو بصل؟؟
تو جزوه ابریشم نوشته ولی دلیلشو ننوشته -
@Mr-Wick مستر جان همونطور که توضیح دادم به نظر من قسمت اول جمله کاملا درسته و ایراد قسمت دوم هست.
Matin Mousavi 1 بنظر منم داری درست میگی وقتی که پرکاری تیروئید اتفاق بیفته سوخت و ساز سلول بالا میره.....در نتیجه سلول میخاد که از خون قند بگیره این ورود قند به سلول رو انسولین باید انجام بده پس ترشح انسولین میره بالا و در نتیجه قند خون میاد پایبن فرد لاغر میشه و دمای بدن میرع بالا در اثر این سوخت وساز ها.....
قسمت دوم گفته کم کاری غده دمارو زیاد میکنه که غلطه سوخت و ساز میاد پایین دمای بدنم میاد پایین..... -
اره گیرنده های حساس به افزایش کربن دی اکسید و یون هیدروژن داریم که وقتی CO2 وH+زیاد باشه تحریک میشن و به بصل النخاع پیام میفرستن ینی این گیرنده ها تو خود بصل النخاع نیستن،بصل النخاع مرکزیه ک موقع تحریک بش پیام میدن