تست
️
-
@Mr-Wick مستر جان همونطور که توضیح دادم به نظر من قسمت اول جمله کاملا درسته و ایراد قسمت دوم هست.
Mahan Xodayi 2 نظر تو چیه؟؟
Matin Mousavi 1 ببینید توپاسخ نامه ام داره میگه باعث کاهش ترشح انسولین میشه پس ینی قسمت اول درست نیست!(توجه کنید سوال گفته باعث افزایش میشه)
بعد اینکه من نمیتونم جمله شمارو رد کنم واقعا ولی فقط در این حد میدونم که انسولین با توجه به قند خونه ترشحش
ینی قند خون بالا باشه ترشح میشه پایین باشه کم میشه
حالا طبق این جمله هر عاملی که باعث کاهش قند خون بشه باید باعث کاهش انسولینم بشه و بالعکس -
Matin Mousavi 1 ببینید توپاسخ نامه ام داره میگه باعث کاهش ترشح انسولین میشه پس ینی قسمت اول درست نیست!(توجه کنید سوال گفته باعث افزایش میشه)
بعد اینکه من نمیتونم جمله شمارو رد کنم واقعا ولی فقط در این حد میدونم که انسولین با توجه به قند خونه ترشحش
ینی قند خون بالا باشه ترشح میشه پایین باشه کم میشه
حالا طبق این جمله هر عاملی که باعث کاهش قند خون بشه باید باعث کاهش انسولینم بشه و بالعکس -
marzyeh78 ببخشید یه سئوال
گیرنده کاهش اکسیژن و افزایش CO2 تو بصل داریم درسته؟؟
گیرنده +H هم داریم تو بصل؟؟
تو جزوه ابریشم نوشته ولی دلیلشو ننوشته -
@Mr-Wick مستر جان همونطور که توضیح دادم به نظر من قسمت اول جمله کاملا درسته و ایراد قسمت دوم هست.
Mahan Xodayi 2 نظر تو چیه؟؟
Matin Mousavi 1 بنظر منم داری درست میگی وقتی که پرکاری تیروئید اتفاق بیفته سوخت و ساز سلول بالا میره.....در نتیجه سلول میخاد که از خون قند بگیره این ورود قند به سلول رو انسولین باید انجام بده پس ترشح انسولین میره بالا و در نتیجه قند خون میاد پایبن فرد لاغر میشه و دمای بدن میرع بالا در اثر این سوخت وساز ها.....
قسمت دوم گفته کم کاری غده دمارو زیاد میکنه که غلطه سوخت و ساز میاد پایین دمای بدنم میاد پایین..... -
اره گیرنده های حساس به افزایش کربن دی اکسید و یون هیدروژن داریم که وقتی CO2 وH+زیاد باشه تحریک میشن و به بصل النخاع پیام میفرستن ینی این گیرنده ها تو خود بصل النخاع نیستن،بصل النخاع مرکزیه ک موقع تحریک بش پیام میدن
-
Matin Mousavi 1 بنظر منم داری درست میگی وقتی که پرکاری تیروئید اتفاق بیفته سوخت و ساز سلول بالا میره.....در نتیجه سلول میخاد که از خون قند بگیره این ورود قند به سلول رو انسولین باید انجام بده پس ترشح انسولین میره بالا و در نتیجه قند خون میاد پایبن فرد لاغر میشه و دمای بدن میرع بالا در اثر این سوخت وساز ها.....
قسمت دوم گفته کم کاری غده دمارو زیاد میکنه که غلطه سوخت و ساز میاد پایین دمای بدنم میاد پایین.....Mahan Xodayi 2 باریک
-
Mahan Xodayi 2 باریک
Matin Mousavi 1
متقابل
-
@Mr-Wick تو نظام قدیم میگفت تو دیواره رگ هان ک ب فشار خون و کمبود اکسیژن و افزایش CO2 وH حساسن
-
@Mr-Wick وقتی قند خون میره بالا مثلا وقتی یه چیز شیرین میخوریم انسولین ترشح میشه تا قند خون رو از طریق افزایش ورود گلوکز به سلول ها کاهش بده
خب وقتی غده تیروئید پرکاره ینی سوخت و ساز سلول ها بالاست ینی مصرف قندشون بالاست و قند خون پایین میاد طبیعتا و دیگه نیازی به انسولین نیست
هورمون تیروئید بالا️سوخت و ساز سلول ها بالا
️مصرف قند توسط سلول ها بالا
️قند خون پایین
️ترشح انسولین پایین
@Mr-Wick وقتی قند خون میره بالا مثلا وقتی یه چیز شیرین میخوریم انسولین ترشح میشه تا قند خون رو از طریق افزایش ورود گلوکز به سلول ها کاهش بده
خب وقتی غده تیروئید پرکاره ینی سوخت و ساز سلول ها بالاست ینی مصرف قندشون بالاست و قند خون پایین میاد طبیعتا و دیگه نیازی به انسولین نیست
️قند خون پایین
️ترشح انسولین پایین
خب اگر اینطوره برای دیابت افزایش تیرویید میتونه درمان پذیر باشه ؟ خیر
چرا دکترا به فکرشون نیومده بود که به جای تزریق انسولین و مشقت تولیدش t3 بزنن به بیمار :))
انسولینه که اجازه میده به سلول قند رو بگیره و مصرف کنه
تیرویید به سلول میگه که تند تند انرژی مصرف کنانگاری شما کارگر زیادی گرفتی که کار کنن تو یه تولیدی اما از گمرک اجازه نمیدن متریالت رو بیاری
قضیه اینطوریهبحثیم توش نیست اون همه سوال غلط تو ازمون رسمی گزینه دو
حالا این که انلاین و ویراستار نداره جای خود دارد -
marzyeh78 ببخشید یه سئوال
گیرنده کاهش اکسیژن و افزایش CO2 تو بصل داریم درسته؟؟
گیرنده +H هم داریم تو بصل؟؟
تو جزوه ابریشم نوشته ولی دلیلشو ننوشته -
اره گیرنده های حساس به افزایش کربن دی اکسید و یون هیدروژن داریم که وقتی CO2 وH+زیاد باشه تحریک میشن و به بصل النخاع پیام میفرستن ینی این گیرنده ها تو خود بصل النخاع نیستن،بصل النخاع مرکزیه ک موقع تحریک بش پیام میدن
-
mohamad rəza ممنون میشه بگید کجا بود نکتش
-
mohamad rəza در تست
️ گفته است:
گیرنده CO2 در نزدیکی بصل الخاست :))
من با توجه ب اون دو خط اخر گفتم -
️قند خون پایین
️ترشح انسولین پایین
چرا دکترا به فکرشون نیومده بود که به جای تزریق انسولین و مشقت تولیدش t3 بزنن به بیمار :))
تیرویید به سلول میگه که تند تند انرژی مصرف کنانگاری شما کارگر زیادی گرفتی که کار کنن تو یه تولیدی اما از گمرک اجازه نمیدن متریالت رو بیاری
حالا این که انلاین و ویراستار نداره جای خود داردmohamad rəza در تست
️ گفته است:
️قند خون پایین
️ترشح انسولین پایین
حالا این که انلاین و ویراستار نداره جای خود داردممنون از توضیحاتتون
من اشتباکرده بودم
-
سلام
گزینه ۱و۲ رو نمیتونم بفهمم!
پاسخنامه قانعم نکرد.
چطوری میشه که پاراتیروئید باعث بیماری قلبی میشه؟
و چطوری میشه که تیروئید پرکار بشه و انسولین کم میشه!
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
این موارد تا منابع کنکور 1400 تو فصل تنفس اواخر گ 2 بود .
اما الان حذفیات خود کتابه و نیست -
mohamad rəza در تست
️ گفته است:
من با توجه ب اون دو خط اخر گفتمmohamad rəza در تست
️ گفته است:
من با توجه ب اون دو خط اخر گفتمسند و مدرک پاراگراف دوم متن پارسال داخل کتاب بود اما امسال نیستش و حذفیدن
داشتیم که در ائورت گیرنده اکسیژن و در سرخرگ گردن هم گیرنده اکسیژن بود
نزدیکی بصل النخاع حساس به co2 بود و از این قبیل که نیست الان
و حالا بنا به مصلحت مولف این کتاب یا بی دقتی حذفش نکردن از این منبع هم :))