انعقاد خون
-
alireza ehsani خب دیگه چون برعکس گفته گزینه غلطه و پاسخ تست میشه
Leili Salahi خب دیگه منظورم این بود که توی این سوال اثلا لازم نبود که مشخص کنیم خون ریزی سطحی هست یا عمقی
-
Leili Salahi خب دیگه منظورم این بود که توی این سوال اثلا لازم نبود که مشخص کنیم خون ریزی سطحی هست یا عمقی
alireza ehsani اره ولی تست ۲۷۸ چی!
اونجا هرگدوم و درنظر بگیریم ممکنه هر گزینه ای درست باشه))): -
-
sarvin Piri میشه لطفا همین تاپیک رو ببینین و پاسخ سوالم رو بدین❤
-
سلام

تست ۲۷۸ و ۲۸۰ رو ببینین لطفا.من برای تست ۲۷۸ چون گفته بود پارگی مویرک خونریزی شدید در نظر گرفتمش و با این فرض رفتم سراغ گزینه ها.
و تو تست ۲۸۰ چون دوباره گفته بود پارگی رگ خوتریزی شدید در نظر گرفتم و گزینه ۲ زدم(میدونم گزینه ۴ هم غلطه( ولی از کجا بفهمم کجا انعقاد خونریزی سطخیه و کجا انعقاد خونریزی شدیده.
چون سوال ۲۷۸ بخوایم هر دو حالتو در نظر بگیریم(سطحی و شدید) نحوه تحلیل است با پاسخنامه فرق میکنه...
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیست -
Leili Salahi در انعقاد خون گفته است:
سلام.در کل دو روش برای جلوگیری از خون ریزی داریم طبق کتاب:۱)ایجاد در پوش وقتی که خونریزی محدود هستش و به صورت جزیی دیواره رگ اسیب جزئی دیده در این حالت پلاکت ها در محل اسیب دیده جمع میشن و با ایجاد در پوش جلوی خونریزی رو میگیرن ۲)انعقاد خون و تشکیل لخته:در خون ریزی شدید پلاکت هارو دایم که نقش اصلی رو در تولید لخته دارن و با کمک پروتئیین ها و ترشحات خودشون و یه سری عوامل انعقادی دیگه لخته رو ایجاد میکنن.
-
سلام

تست ۲۷۸ و ۲۸۰ رو ببینین لطفا.من برای تست ۲۷۸ چون گفته بود پارگی مویرک خونریزی شدید در نظر گرفتمش و با این فرض رفتم سراغ گزینه ها.
و تو تست ۲۸۰ چون دوباره گفته بود پارگی رگ خوتریزی شدید در نظر گرفتم و گزینه ۲ زدم(میدونم گزینه ۴ هم غلطه( ولی از کجا بفهمم کجا انعقاد خونریزی سطخیه و کجا انعقاد خونریزی شدیده.
چون سوال ۲۷۸ بخوایم هر دو حالتو در نظر بگیریم(سطحی و شدید) نحوه تحلیل است با پاسخنامه فرق میکنه...
همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیستLeili Salahi در انعقاد خون گفته است:
سلام

همیار تجربیا راه-ابریشمی-ها-زیستچون روی سوال گفته پارگی رگ باید خونریزی شدید در نظر بگیرین چون اصلا روس سوال حرفی نزده که جزئی هستش .
-
Leili Salahi سلام روز تون بخیر 🌹
حل شده؟ -
S sarvin Piri has marked this topic as solved on
-
Leili Salahi سلام روز تون بخیر 🌹
حل شده؟z Gheibi سلام من هموز نمیدونم کجا خونریزی شدید بگیرم کجا سطخی
-
z Gheibi سلام من هموز نمیدونم کجا خونریزی شدید بگیرم کجا سطخی
Leili Salahi به نظرتون این طور نیست که مویرگ را سطحی بگیره و رگ را شدید🤔
-
Leili Salahi به نظرتون این طور نیست که مویرگ را سطحی بگیره و رگ را شدید🤔