انتخاب رشته
-
سلامبچههامنکلاس نهمم انتخاب رشته ام کردم زدم تجربی میخاستم بشم معلم ولی الان واقعا نمیدونم به چه چیزی علاقه دارم از بین تجربی ریاضی مکانیک برق کامپیوتر و تربیت بدنی نمیدونم چه چیزی برم پیشنهاد شما چیه؟
@دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلامبچههامنکلاس نهمم انتخاب رشته ام کردم زدم تجربی میخاستم بشم معلم ولی الان واقعا نمیدونم به چه چیزی علاقه دارم از بین تجربی ریاضی مکانیک برق کامپیوتر و تربیت بدنی نمیدونم چه چیزی برم پیشنهاد شما چیه؟
@دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
@فارغ-التحصیلان-آلاءمحمد منبری پیشنهاد بنده:
یه فنجان قهوه با یه تیکه کیک خیسخب برادر من
ما چه بدانیم؟؟؟
مگه ماچقد تورو میشناسیم که بهت بگیم کجا برو
ببین هرچی دوست داری
تقریبا از هر رشته ای میشه تربیت معلم رفت
حالا اگه بین تربیت معلم و ریاضی موندی
رشته ریاضی بردار که نه خیس بسوزه نه کباب -
محمد منبری پیشنهاد بنده:
یه فنجان قهوه با یه تیکه کیک خیسخب برادر من
ما چه بدانیم؟؟؟
مگه ماچقد تورو میشناسیم که بهت بگیم کجا برو
ببین هرچی دوست داری
تقریبا از هر رشته ای میشه تربیت معلم رفت
حالا اگه بین تربیت معلم و ریاضی موندی
رشته ریاضی بردار که نه خیس بسوزه نه کباب@Zahra-Hamrang
خوب من ریاضیم خیلی خوب نیست معلمامونم خوب نبودن میترسم رتبه خوبی نیارم -
@دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
@دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
@فارغ-التحصیلان-آلاءمحمد منبری
مکانیک و برق عالیه...اینده هم داره
معلمی خیلی ب سودت نیست...مخصوصا ک الان دارن خییییلی زیاد نیرو میگیرن..دوسه سال دیگه معلم زیادی میارن -
محمد منبری
مکانیک و برق عالیه...اینده هم داره
معلمی خیلی ب سودت نیست...مخصوصا ک الان دارن خییییلی زیاد نیرو میگیرن..دوسه سال دیگه معلم زیادی میارنazizian sarchogha
ازطریق فنی میخام برم کارشون دقیقا چی میشه کجا میرن سر کار به رشته ها فنیم علاقه دارم -
azizian sarchogha
ازطریق فنی میخام برم کارشون دقیقا چی میشه کجا میرن سر کار به رشته ها فنیم علاقه دارممحمد منبری
من زیاد اطلاعاتی ندارم متاسفانه..ولی از فنی میتونی مکانیک رو بری -
محمد منبری
من زیاد اطلاعاتی ندارم متاسفانه..ولی از فنی میتونی مکانیک رو بریazizian sarchogha
برقم میشه بری -
@دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
@فارغ-التحصیلان-آلاءمحمد منبری سلام
نهم هستید که هنوز مونده تا ثبت نام؟
شما باید اول یه مقدار خودآگاهی کسب کنید تا بتونید بهتر تصمیم بگیرید
https://forum.alaatv.com/topic/36698/رشته-ات-رو-بر-اساس-شخصیتت-انتخاب-کن
این تست میتونه کمک تون بکنهبعد از خودآگاهی در مورد رشته های مختلف تحقیق کنید ، سرچ کنید از افرادی که در اون رشته تحصیل کردند موفق بودن بپرسید
باز هم موردی بود بفرمایید
-
محمد منبری سلام
من هم نظرم با z Gheibi یکی هست
بعد از صحبتهای ایشون باید بشینی مزایا و معایب هر رشته رو برای خودت بنویسی و ببینی با کدومش بیشتر کنار میای و راحتتر میتونی بپذیریش -
@دانش-آموزان-آلاء
z Gheibi
@فارغ-التحصیلان-آلاءمحمد منبری سلام
آزمون های شخصیت شناسی و انتخاب شغل هم میتونه کمی کمکت کنه -
-