بچه ها اعصابم واقعا خورده امروز تست فصل 1 شیمی داشتیم و من واقعا نمیدونم چرا نتونستم اونقد خوب بدم البته باید بگم که جزو نفرات برتر مدرسه ام اینطوری نیست بنیه درسیم ضعیف باشه ولی برا شیمی واقعا به بن بست خوردم دبیرمون استاد دانشگاهه و مدرسمون هم فرزانگانه خیلی سوالات مفهومی میده بنظرتون چیکار کنم دیگه خسته شدم از نمره کم شیمی
سلام
یسوال داشتم از بچه های کنکوری
شما همه ی تست های یه منبع رو برای درس ها کار میکردین یا نه یه بخش رو کار میکنین (یا میکردین) و بقیش تست های آزمونی و.. میزدین
مثلا برای یه فصل فیزیک منبع ۶۰۰ تا تست داره
لازمه که همهی ۶۰۰ ها بطور کامل کار کنم؟ یا زوج یا فرد بزنم و تست های آزمونی بزنم؟
میدونم نسبت به هر فرد متفاوته ولی میزان تست تقریبی هر فصل برای تسلط روی درسی مثل فیزیک چند تا هست؟
ممنون میشم جواب بدین🪷
سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
مشکل تست
-
سلام دوستان
خدا قوت
بچه ها من راه ابریشمی ام تا الان نه خوب تست کار کردم و نه پیش آزمون و پس آزمون کار کردم
تو این مدت چه تست هایی رو بزنم؟
پیش آزمون و پس آزمون چطوری باید ببینم؟ فقط فیلم رو ببینم؟ چون هیچ جزوه ای نداره که خودم بشینم حلش کنم
علاوه بر آزمون سه روز یک بار اینا کمکی میکنه
خواهش میکنم کمکم کنید
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@دانش-آموزان-آلاء -
آرزو ریحانی سلام
طبیعتا تو این مدت نمیشه هم پیش و پس و ببینی و بزنی و هم تستای ابریشمو اگه نهاایی داشته باشی که خیلی سخت تره حتی.
نظرم اینه بین کنکورچه و پیش و پس یکیو انتخاب کن و با اون برو جلو تست بزن و مرور داشته باش تو این دوران امتحانات بعدشم که کنکورارو بزن از 25 ام به بعد. -
پیش و پس آزمون رو فقط ببینم؟
چطوری باید کار بکنم؟ -
آرزو ریحانی ببینید گفتم یا کنکورچه یا ازمون ها...
من نظرم اینه چون تست کار نکردی ازمون هارو ببین تنوع سوالاش زیاده .
دوازدهمی یا پشت؟
اگه دوازدهمی کار یکم سخته و بنظرم فقط و فقط تمرکز کن رو دوازدهمت و کنکرچه دوازدهمو فقط بزن بعد از خوندن درسنامه.
اگه پشت کنکوری خب وقتت ازاد تره و میتونی پایه هم کار کنی که پیشنهادم اینه پیش و پس ازمونارو کار کن.
اول یه مرور ریز از جمع بندی یا هرچی که داری داشته باش بعد مستقیم برو سمت ازمون های جامع تستاشو بزن و ببین ایراد کار کجاست.
تست های جامع منظورم نیمسال اول دوازدهم
نیمسال دوم دوازدهم
کل دهم
کل یازدم
کل دوازدهم و...
بازهم بستکی به تایم مطالعت داره که چقدر میتونی تست کار کنی و بخونی.
در کل حرفم اینه وقتتو رو تستای جامع بزار.
سنجش یادت نره مخصوصا سری سوم که همه میگن کنکور امسال این تیپیه و خیلی پر نکته بود. -
آرزو ریحانی اگه تجربی یا انسانی هستین، بشینید برای سال بعد. تو 20 روز کاری نمیشه کرد.
اگر ریاضی هستین هم همین موضوع صادقه، منتها چون تعداد شرکت کننده ها در رشته ی ریاضی از تعداد ظرفیت پذیرش دانشگاه ها بیشتره امسال، میتونید به دانشگاه آزاد امیدوار باشید.
وگرنه اگه به فکر رشته ی بدرد بخور در دانشگاه خوب هستین، هر رشته ای که هستین، از الان بخونین برای 1402. ایشالا که موفق باشین -
Parsa Ghaffari چرا ته دلشو خالی میکنی؟
نگفت هیچی نخوندم گفت تست نزدم.
اگه خوندنش کامل باشه حتی بعضی مباحثم بلد نباشه اشکال نداره .
بشینه تستای جمعبندی بزنه میتونه تا یه جایی خودشو برسونه.
اره شاید نشه رشته های تاپ ولی.... -
mahsaaa rezaeee کنکور سراسری، آزمونی تستیه. اینکه بخونی ولی تست نزنی، مثله اینه که با پراید برای مسابقات رالی تمرین کنی!
من ته دلشون رو خالی نکردم، صرفا حقیقت رو گفتم و متناسب با اون پیشنهاد کردم. من خودم اگه جای ایشون می بودم اینکارو میکردم. -
آرزو ریحانی ولی در مجموع، کتاب های دور دنیا در نیم ساعت شیمی و ریاضی و دینی رو برای شرایط فعلی شما پیشنهاد میکنم ( در کنار کنکورچه های ابریشم و تحلیلشون ). میتونید کتابا رو از کانال های تلگرامی دانلود کنید.
پ.ن: این سه درس رو گفتم، چون دیدم کتاباشون رو. بقیه رو ندیدم و واسه همین نظری نمیدم. وگرنه میتونن خوب باشن.
پ.ن2: کنکور های 94 یا 95 به بعد ( هر کدوم رو که تو پکِ کنکوری که از خیلی سبز یا مهروماه تهیه کردین، دارین) تا سال 97 رو به صورت نمونه سوالی کامل بررسی و تحلیل کنین، کمک خوبی بهتون میکنه. 98 و 99 و 1400 هم داخل هاشون رو حتما تو تیر آزمونی بزنید. خارج هاشون رو به اختیار خودتون یا مثل قبلیا نمونه سوالی بزنید که ایده بگیرید، یا آزمونی بزنید. ایشالا که موفق باشین
-
Parsa Ghaffari عزیز دل حداقل اطلاع داشته باش بعد حرف بزن
امسال تعداد داوطلبین کنکور ریاضی از ظرفیت دانشگاه ها هم کمتره
250 هزار نفر ظرفیت دانشگاه ها با 145 هزار نفر شرکت کننده کنکور ریاضی برای امسال به گفته خود رئیس سازمان سنجشدر ضمن امسال ظرفیت فرهنگیان و پزشکی هم بشدت رفته بالا و با یکم تلاش میشه قبول شد
این ظرفیت فوق العاده برای امساله و کسی نمیدونه سال آینده چی پیش میاد.آرزو ریحانی دوست عزیزم تلاش کنی صد درصد میشه
هیچ کس صفر صفر نیست که مدرسه رفتیم 3 سال و یه چیزایی بلدیم و مطمعن باش به هدفت میرسی
نمیگم دانشگاه تهران ولی در بدترین حالت میشه تو این 25 روز رتبه رو اگه قراره 100 هزار باشه رسوند به 30 هزار و دانشگاه تیپ 3 رفت در بدترین حالت ممکن
که مطمعن هستم شما خیلی بیشتر بلدی و همین الان هم کنکور بدی خیلی بهتر از 100 هزار میشی
پس امیدوار باش خدا هیچ تلاشی رو بی نتیجه نمیزاره -
Mohammad Lotfi 0 اره خدایی همه عشق پزشکی
ما ریاضیا هم در حال انقراض
-
@Fatemeh_Baghaee اون بیشتر اشتباه تایپی بوده، به مفهوم حرفم اگه توجه میکردید (که گویا نکردید)، متوجه میشدید که منظورم این بوده که تو ریاضی شرکت کننده ها از کرسی های دانشگاه ها کمترن.
آمار شما هم درسته، و این افزایش ظرفیت ها قراره پلکانی ادامه داشته باشه در سال های بعد هم
-
Parsa Ghaffari چرا توجه کردم و متوجه هم شدم ولی لازم دونستم مجدد گوشزد کنم که اون دوست عزیز انگیزه بگیرند
کسی که مجاز باشه فقط مجاز بودن اگه بتونه پیش یه مشاور حرفه ای بره میتونه یه دانشگاه روزانه قبول شه مجاز بودن به این معناست که یه جایی یه دانشگاه روزانه برات جا هست و قبولی حالا رشتش بحث دیگه ست
و این دوست مطمعنا وضعشون خیلی بهتر از اینه که به فکر مجاز شدن باشنددر ضمن درباره ظرفیت ها
و ظرفیت ها پلکانی هست یا نه هنوز هیچ یک برای سال های بعد قطعی نشده
و هیچ کس نمیدونه سال آینده قراره چی پیش بیاد که اصلا فرصت داشته باشه انگیزه داشته باشه بخونه یا نه
بهتره ادم از روز روز فرصت هاش استفاده کنه نه اینک بگه سال دیگهاین نظر شخصی منه
شما هم نظر خودتون رو دارید و محترمه -
آرزو ریحانی سلام به نظرم فرصت نمیشه دیگه تست های راه ابریشم و بزنید فقط کنکور ها رو بزنید
برای زیست اقای موقاری تو یکی از کلیپ ها گفته بودن هر شب یکی از ازمون های ازمایشی رو بزنید اگر اشتباه نکنم ، برای این مورد از پس ازمون ها و پیش ازمونها استفاده کنید -
@Fatemeh_Baghaee طبق تجربم انگیزه برا همون روزه فق و اون ترسه قبول نشده ک میکشونتت سمت درس امید واهی ترسو کم میکنه......... برا من اینطوره حالا و خب تاثیر داره دگ کم زیادش برا افراد فرق داره
-
آرزو ریحانی ! ببخشید حJPEG_۲۰۲۲۰۶۰۷_۰۴۲۹۱۳_4286139159266738710.jpg حوصله نداشتم تایپ کنم...
-
Parsa Ghaffari درست میگید تست مهمه و موثر .
ولی از امسال نباید دست بکشه تلاششو ادامه بده بعد کنکور هر تصمیمی خواست بگیره.
کنکور 98 از تشریحی هم راحت تر بود.
اومدو امسالم شد مثل 98.
درکل این دو هفته هم میتونه یه دور مرور داشته باشه و بعدش با زدن تستای سراسری یه چیزایی ازون چیزایی که خوند دستش بیاد. -
Mohammad Lotfi 0 درست ترش اینه
60 درصد اجبار خانواده
25 درصد پول
15 درصد علاقه..
وقتی ما تو کشوری زندگی میکنیم که میگن ریاضیا تنبلن انسانیا خنگن فنیا و هنرا و .. که کلا شوتن، انتظار دیگه ایم نمیشه داشت. درصورتی که اییین همه ساختمون و این داستانارو همین ریاضیا میسازن، وکلا و مسِولین و سیاست مدارای ما از انسانیاس. تمام کارای ضروری ساختمون سازی و ماشین و .. از فنیاس و این همه گرافیک و لباس و .. از هنر. ما نمیایم به اینا توجه نمیکنیم، بعدا میایم میبینیم که عه، یه ساختمون افتاد. عه فلانی اختلاس کرد *خنده تلخ