تست ۹۹ داخل
-
سلام دوستان
پاسخ این تست کنکور ۹۹ سه میشه یا چهار؟
آقای موقاری در فیلم تحلیل مرحله قبل از تقسیم سیتوپلاسم رو متافاز در نظر گرفتن و گزینه ۴ رو انتخاب کردن ولی من یه تحلیل دیگه دیدم مرحله آنافاز و در نظر گرفته و گزینه ۳ رو انتخاب کرده اینم دلیلش برای رد کردن گزینه۴:
بالاخره کدومه؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
سلام دوستان
آقای موقاری در فیلم تحلیل مرحله قبل از تقسیم سیتوپلاسم رو متافاز در نظر گرفتن و گزینه ۴ رو انتخاب کردن ولی من یه تحلیل دیگه دیدم مرحله آنافاز و در نظر گرفته و گزینه ۳ رو انتخاب کرده اینم دلیلش برای رد کردن گزینه۴:
بالاخره کدومه؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0 سه درسته ، همین که غیر هم ساخت گفته تو چهار غبطه
-
M Mohammad Lotfi 0 marked this topic as a question on
-
Mohammad Lotfi 0 سه درسته ، همین که غیر هم ساخت گفته تو چهار غبطه
@haniehno آخه خود پاسخنامه کلیدی هم ۴ زده
-
@haniehno آخه خود پاسخنامه کلیدی هم ۴ زده
Mohammad Lotfi 0 پس صلوات
-
Mohammad Lotfi 0 پس صلوات
@haniehno
اللهم صل علی محمد و آل محمد
-
سلام دوستان
بالاخره کدومه؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشمMohammad Lotfi 0 سلام شروع مراحل تقسیم سیتوسول در یاخته های گیاهی در مرحله انافاز قابل رویت هست تنها گزینه ای که قبل از انافاز اتفاق افتاده گزینه چهاره
گزینه سه مربوط به خود انافازه این گفته قبل از که گزینه چهار متافاز رو کد داره و بهترین گزینس بنظرم -
Mohammad Lotfi 0 سلام شروع مراحل تقسیم سیتوسول در یاخته های گیاهی در مرحله انافاز قابل رویت هست تنها گزینه ای که قبل از انافاز اتفاق افتاده گزینه چهاره
گزینه سه مربوط به خود انافازه این گفته قبل از که گزینه چهار متافاز رو کد داره و بهترین گزینس بنظرمMahan Xodayi 2 پس این کروموزوم غیر هم ساخت چی میشه این وسط؟
-
Mahan Xodayi 2 پس این کروموزوم غیر هم ساخت چی میشه این وسط؟
Mohammad Lotfi 0 میگم بهترین گزینس...باقی رد میشه تست کنکورع؟؟
-
Mohammad Lotfi 0 میگم بهترین گزینس...باقی رد میشه تست کنکورع؟؟
Mahan Xodayi 2 اره دیگه
عنوان تاپیک و بخون -
Mahan Xodayi 2 اره دیگه
عنوان تاپیک و بخونMohammad Lotfi 0 بله خوندم.....کنکور کلیدش چند بوده؟
-
Mohammad Lotfi 0 بله خوندم.....کنکور کلیدش چند بوده؟
Mahan Xodayi 2 همون ۴
-
M Mohammad Lotfi 0 has marked this topic as solved on
-
Mahan Xodayi 2 همون ۴
Mohammad Lotfi 0 از این کم توجهی یا غلطاها زیاد دیده میشه ولی بین بد و بدتر باید انتخاب کرد دیگع
-
Mohammad Lotfi 0 از این کم توجهی یا غلطاها زیاد دیده میشه ولی بین بد و بدتر باید انتخاب کرد دیگع
Mahan Xodayi 2 درسته ولی این خداوکیلی خیلی بده
سه تا گزینه رو حذف میکنی میرسی به چهارمی که میبینی یه کلمه خیلی ناجور نشسته تو گزینه -
Mahan Xodayi 2 درسته ولی این خداوکیلی خیلی بده
سه تا گزینه رو حذف میکنی میرسی به چهارمی که میبینی یه کلمه خیلی ناجور نشسته تو گزینهMohammad Lotfi 0
موافقم
حالا شایدم ایراد از ماهستش...!!
Matin Mousavi 1 سلام ی نگاهیی به مورد چهار بنداز!؟غیر همساختش تو چشه!! -
لطفا اصل تست کنکورو بده تا با هم تحلیلش کنیم دوست من
-
لطفا اصل تست کنکورو بده تا با هم تحلیلش کنیم دوست من
Reza Sharifi 1 دوست عزیز
اولین پیام اولین تصویر اصل تست هست -
من آخرش نفهمیدم یکی بیاد توضیح بده
-
ببین دلیل رد شدن گزینه ۳ میتونه کلمه تک کروماتیدی باشه ممکنه خطا بشه و کرموزوها جدا نشن اینم هس
-
تقسیم سیتوپلاسم سلول گیاهی از آنافاز شروع میشه گزینه 4 جوابه گزینه سه به این خاطر غلطه که گفته کروموزوم های تک کروماتیدی در دو قطب سلول جمع میشن در آنافاز در قطب سلول جمع میشن نه دو قطب