تجربه استفاده از استاد ها
-
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم تجربه استفاده از استادی که تو آلا یا جای دیگه انتخاب کردین رو بگین ممنون براتون مفید بوده یا ن
مثلا بطور مثلا ویدیو های اقای یاری رو اگر دیدین چطور بوده
و اینکه جزوه دست نویس دارین یا اینکا تو سایت هست پرینت هست و پربنت گرفتین
@دانش_آموزان_آلا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشم -
-
سلام دوستان وقت بخیر
ممنون میشم تجربه استفاده از استادی که تو آلا یا جای دیگه انتخاب کردین رو بگین ممنون براتون مفید بوده یا ن
@دانش_آموزان_آلا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشمhayahoo fh
سلام
من هم ویدئو های آقای یاری رو دیدم و هم آقای طلوعی رو
آقای یاری مفهومی توضیح میدن و مقدار کمی تستی
آقای طلوعی اول مفهوم رو میگن و بعد روش های تستیشخصا توی دهم یازدهم از آقای طلوعی استفاده کردم و عالی هست ولی توی نوسان و موج از آقای یاری
چون نوسان و موج آقای طلوعی رو نفهمیدم حقیقتا -
hayahoo fh سلام من از همایش استاد صنیعی برای شیمی استفده کردم البته از بعضی بخش ها چون دهم هستم. واقعا روش های خیلی سریع و کاربردی هستن.
خیلی سریع به جواب میرسی -
سلام دوستان وقت بخیر
@دانش_آموزان_آلا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشمhayahoo fh صفر تا صد زیست استاد موقاری هم که عالیه البته درسته تغییر پیدا کرده ولی بازم ارزششو داره و اینکه فصل گیاهی کمترین تغییرات رو نسبت به سال های گذشته داشته
-
hayahoo fh
سلام
من هم ویدئو های آقای یاری رو دیدم و هم آقای طلوعی رو
آقای یاری مفهومی توضیح میدن و مقدار کمی تستی
آقای طلوعی اول مفهوم رو میگن و بعد روش های تستیشخصا توی دهم یازدهم از آقای طلوعی استفاده کردم و عالی هست ولی توی نوسان و موج از آقای یاری
چون نوسان و موج آقای طلوعی رو نفهمیدم حقیقتاReza Estendi
ممنون
اقای طلوعی مدرس راه ابریشم هستن و دیدم که تهیه کردین راه ابریشم رو
دهم یازدهم رو از همون راه ابریشم دیدین یا اینکه ویدیو رایگان دارن ایشون تو آلا؟ چون تو سرچ تو آپ آلا فقط آقای یاری رو پیدا کردم
و اینکه برای درسای اختصای دیگه چی اگه از دبیری استفاده کردین ممنون میشم بگین -
hayahoo fh صفر تا صد زیست استاد موقاری هم که عالیه البته درسته تغییر پیدا کرده ولی بازم ارزششو داره و اینکه فصل گیاهی کمترین تغییرات رو نسبت به سال های گذشته داشته
Ahmadreza Amanzadeh
ممنون
بله درسته برای زیست ایشون عالین
فقط سوال دارم راجب جزوه هاشون
تو قسمت جزوه هی آلا جزوه اشون رو تهیه کردین یا حین کلاس دستنویس دارین
و اینکه برای اختصاصی های دیگه اگه از دبیری استفاده کزدین که نتیجه داده ممنون میشم تجربه هاتوت رو به اشتراک بزارین -
Ahmadreza Amanzadeh
ممنون
و اینکه برای اختصاصی های دیگه اگه از دبیری استفاده کزدین که نتیجه داده ممنون میشم تجربه هاتوت رو به اشتراک بزارینhayahoo fh جزوه فقط برای نکته و تست موجود هستش که اونو تهیه کرده بودم برای صفر تا صد هم بعضی نکات رو نوشتم چون همونطور که گفتم تغییر پیدا کرده بعضی جاها.
برای فیزیک تدریس استاد یاری و استاد داداشی رو دیدم ولی از استاد داداشی بازده بیشتری گرفتم.
برای شیمی هم استاد گودرزی خوبه
برای ریاضی هم از استادان امینی راد و لکستانی و صداقت و قلیچ خانی
و از تدریس استاد امینی راد و قلیچ خانی بهتر درک کردم -
Ahmadreza Amanzadeh
ممنون
و اینکه برای اختصاصی های دیگه اگه از دبیری استفاده کزدین که نتیجه داده ممنون میشم تجربه هاتوت رو به اشتراک بزارینhayahoo fh برای نکته و تست که جزوه تهیه کردم ولی برای صفر تا صد جزوه نیستش و بعضی نکات رو تو کتاب نوشتم
برای ریاضی از استاد امینی راد و قلیچ خانی نتیجه خوبی گرفتم
برای فیزیک از استاد داداشی
برای شیمی هم استاد گودرزی
البته برای امتحان زیست هم از شب امتحان استاد موقاری استفاده کردم که خیلی عالی بود -
سلام دوستان وقت بخیر
@دانش_آموزان_آلا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشمhayahoo fh سلام من استاد کازرانیان رو دیدم کاملا مفهومی الانم استاد یاری یه جورایی ادامه دهنده راه استاد کازرانیانن به صورت مفهوم استاد طلوعی نگرفتم چون با فرمول و راه حل تستی اوکی نیسم
-
Reza Estendi
ممنون
دهم یازدهم رو از همون راه ابریشم دیدین یا اینکه ویدیو رایگان دارن ایشون تو آلا؟ چون تو سرچ تو آپ آلا فقط آقای یاری رو پیدا کردم
و اینکه برای درسای اختصای دیگه چی اگه از دبیری استفاده کردین ممنون میشم بگینhayahoo fh
پارسال که یازدهم بودم از ویدئو های آقای یاری استفاده میکردم
امسال راه ابریشم رو برای همه دروس داشتم
باقی دبیر ها هم خوبن -
ریاضی : اولویت استاد ثابتی تو همه مباحث
هندسه اگر پایه ای ، استاد کبریاییفیزیک اگر پایه ای ، استاد یاری بی شک
اگر دوازدهمی ، استاد یاری اگر ضعیفی / ریاضیت خوب نیست
اگر وضعت خوبه / ریاضیت قویه استاد طلوعیاینکه میگن استاد طلوعی نکته تستی میگه شر و وری محضه. یکم ریاضیت خوب باشه ، همشو میفهمی از کجا اومده یا اصلا خیلی از سوالا بدون نیاز به اونا و با با ریاضیات حل میشه. خیلی مواقع قبل حل استاد ، میخوام به اون مثلا نکته تستی میرسم.و راحت حل میکنم یا خیلی از مواقع اصلا با فرمول های عادی میرم
در هر حال شما خودت آدمی و عقل داری و مختاری چیرو انتخاب کنی تا استفاده کنی و چیرو ازش بگذری و ازش استفاده نکنی
تنها جایی که حفظیات بیش از حد بود به نظرم ، یکی تار های دو سر بسته بود و و یکمی تداخل امواج که اونو با استاد فدایی خوندم خیلی خوب بود
و یکی هم دما گرما. اینا تنها ایراد هاست
ادبیات هم اسناد حسین خانی
-
سلام دوستان وقت بخیر
@دانش_آموزان_آلا
@بچه_های_تجربی_راه_ابریشمhayahoo fh فیزیک بنظرم طلوعی بعدش هم یاری و کازرانبان هم کدوم پسندته ریاضی هم بنظرم اگ تجربی ایی آریان حیدری
-
Reza Estendi
ممنون
و اینکه برای درسای اختصای دیگه چی اگه از دبیری استفاده کردین ممنون میشم بگینhayahoo fh
اگر ورودی دهم هستید برای ریاضی آقای لکستانی رو از دست ندید. خوبی صفر تا صد ایشون اینه که چندین راه رو توضیح میدن کاملا مفهومی و اصطلاحا دید ریاضیات و استدلال تون بالا میره و برای دوازدهم و کنکور دیگه کمتر مشکل خواهید داشت
مگر اینکه بخواید کنکوری ۱۴۰۲ باشید و از آقا ثابتی استفاده ببرید. آقا ثابتی هم عالی تدریس میکنن مثل آقای لکستانی منتها چون سال کنکور زمان برای اثبات همه راه و روش ها نیست، میتونید روش رو استفاده کنید به شرط اینکه بفهمید اون روش رو.
برای زیست هم که آقا موقاری
برای شیمی هم آقای پویان نظر عالی هستن و هم آقای گودرزیاینایی که گفتم نظر شخصی بنده است
و قطعا در انتخاب منابع بستگی به خودتون داره که با نحوه بیان دبیر ارتباط میگیرید یا نه
اگه همه دنیا بگن فلان معلم خوبه
ولی اگه شما نمیتوانید و یا نمیفهمید روش های اون معلم رو، اون معلم برا شما مناسب نیست.