از ریاضی و فیزیک چیو بخونم
-
سلامممم🤕
کسی هست بدونه من از ریاضی چیو بخونم 30 درصد و از فیزیک چیو بخونم 20 درصد بزنم............. -
سلامممم🤕
کسی هست بدونه من از ریاضی چیو بخونم 30 درصد و از فیزیک چیو بخونم 20 درصد بزنم.............مرجان رحمانی
دوستان راهنمایی میکنند
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
تجربیا ریاضیا
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
رتبه-های-انجمن-آلاء
همیار -
سلامممم🤕
کسی هست بدونه من از ریاضی چیو بخونم 30 درصد و از فیزیک چیو بخونم 20 درصد بزنم.............ریاضی: حد و پیوستگی، مشتق، مثلثات
فیزیک: مغناطیس رو راحت میشه گرفت، دینامیک خوبه، مدار تست زیاد داره ولی یکم سخته، خازن رو راحت میشه گرفت -
سلامممم🤕
کسی هست بدونه من از ریاضی چیو بخونم 30 درصد و از فیزیک چیو بخونم 20 درصد بزنم.............مرجان رحمانی ریاضی حد و پیوستگی و تابع ی و مثلثات معادله ها تو بحرش نرو کم بلد باش به اندازه ایی ک سوالای دگ ک باهاش قاتی میشه حل کن
فیزیک بنظرم دینامیک نوسان و فیزیک اتمی و هسته و توان و انرژی -
مرجان رحمانی ریاضی حد و پیوستگی و تابع ی و مثلثات معادله ها تو بحرش نرو کم بلد باش به اندازه ایی ک سوالای دگ ک باهاش قاتی میشه حل کن
فیزیک بنظرم دینامیک نوسان و فیزیک اتمی و هسته و توان و انرژیdani danii اگه ریاضی هستی ماتریس و آمار م بخون تجربی نمیدونم از هندسه و آمار چی داره
-
مرجان رحمانی ریاضی حد و پیوستگی و تابع ی و مثلثات معادله ها تو بحرش نرو کم بلد باش به اندازه ایی ک سوالای دگ ک باهاش قاتی میشه حل کن
فیزیک بنظرم دینامیک نوسان و فیزیک اتمی و هسته و توان و انرژیdani danii باشه خیلی ممنون 🦋