جانوری
-
Sara_R درسته مبنای مناسبی نیستن رعایت نمیکنن...
Mahan Xodayi 2 ولی کلا بیلی روبین رو تو کتابای جدید نیست درسته؟
-
Sara_R درسته مبنای مناسبی نیستن رعایت نمیکنن...
Mahan Xodayi 2
عه رفتم دوباره دیدم
من اشتباه خوندم قبلا دیدم چرا همه جا ازش سواله ها😂
چندساله و اینا حذف نیست
پررنگ باشه کسی اشتباه نکنه😁 -
Sara_R بله درسته شاید تغییر داره
ولی اصولا میگن تستای ۹۸به بعد بدرد میخورن قبلیا تغیرات زیاده نمیشه جواب درست رو تشخیص داد
خودمم۹۷زبستشو نگا کردم اختلاف مطالب بالاس۹۷ خیلی اختلاف داره واقعا😶😐 مگه تو یه سال چی شده🤔
-
Matin Mousavi 1 چون درست گرفته احتمال داره منظورش از تنفس واقعی گلیکولیز باشه بنظرم....نه؟
Sara_R من سوالای کنکور رو بغیر۴۰۰تا به جال کار کردم این برای چه سالی هستش؟؟ندیدم همچین گزینه ای؟Mahan Xodayi 2 خب همون. من با همون رفتم که گفتن درسته😁😂
-
۹۷ خیلی اختلاف داره واقعا😶😐 مگه تو یه سال چی شده🤔
Matin Mousavi 1
نظام قدیم ب جدید بوده -
Mahan Xodayi 2
عه رفتم دوباره دیدم
من اشتباه خوندم قبلا دیدم چرا همه جا ازش سواله ها😂
چندساله و اینا حذف نیست
پررنگ باشه کسی اشتباه نکنه😁Sara_R اهان میگم سوال زیاد میدن ممنون از اطلاعاتون👌🙏
-
Mahan Xodayi 2 خب همون. من با همون رفتم که گفتن درسته😁😂
-
Matin Mousavi 1
نظام قدیم ب جدید بودهSara_R همونه پس. از ما حذف شده
-
Sara_R همونه پس. از ما حذف شده
Matin Mousavi 1 نه خب این کتاب به جا حذفیات اونا خودش گزینه مربوط به کتاب ما رو میده
-
Sara_R اهان میگم سوال زیاد میدن ممنون از اطلاعاتون👌🙏
-
سلام دوستان
به نظرتون این جمله غلطه یا درست چرا؟در همه جانورانی که توانایی انجام دفاع اختصاصی دارند ، با رسیدن اکیژن به مایع بین سلولی، تنفس واقعی یاخته ها بدن انجام میشود
سلام دوستان
به نظرتون این جمله غلطه یا درست چرا؟در همه جانورانی که توانایی انجام دفاع اختصاصی دارند ، با رسیدن اکیژن به مایع بین سلولی، تنفس واقعی یاخته ها بدن انجام میشود
سلام ببینین هر موقع اکسیژن وارد میتوکندری شد و یه سری واکنش ها انجام شد اون موقع میتونیم بگیم که تنفس واقعی تو سلول ها انجام میشه نه صرف اینکه چون فقط اکسیژن وارد مایع بین سلولی شده بگیم اره حتما تنفس سلولی واقعی قراره انجام شه .لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
-
سلام دوستان
سلام ببینین هر موقع اکسیژن وارد میتوکندری شد و یه سری واکنش ها انجام شد اون موقع میتونیم بگیم که تنفس واقعی تو سلول ها انجام میشه نه صرف اینکه چون فقط اکسیژن وارد مایع بین سلولی شده بگیم اره حتما تنفس سلولی واقعی قراره انجام شه .لطفا اگه جواب سوالتون رو گرفتین حل نشده رو به حل شده تبدیل کنین .
sarvin Piri اها ممنونم
پاسخنامه گفته درسته
اما انگاری اشتباه کرده
ممنونم🌸 -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
sarvin Piri اها ممنونم
پاسخنامه گفته درسته
اما انگاری اشتباه کرده
ممنونم🌸sarvin Piri اها ممنونم
پاسخنامه گفته درسته
اما انگاری اشتباه کرده