Close
-
@Mr-Wick در Close گفته است:
امروزه بسیاری از انرژی های تجاری تجدیدناپذیر از منابع نفت،گازهای طبیعی و زغال سنگ بدست میاد.سه چهارم این معادل/تقاضا تجاری انرژی.
@ali-valichekiنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick تقاضا بهتر نیست؟=/
-
@Ali-Valicheki از اونجاییکه جمله نصفه مونده و باید با توجه به جمله بعدش نظر داد میشه تقاضا رو در نظر گرفت ولی چون نقطه گذاشته اینجا جمله تموم شده من تو خود معنی جمله موندم الان!
معادل هم برا این جمله میخوره تقاضا هم میخوره.
فک کن پشت بندش هیچی نباشه جمله همینحا که تموم شده و جمله دیکه ای پشتش شرونشده. -
@Mr-Wick در Close گفته است:
امروزه بسیاری از انرژی های تجاری تجدیدناپذیر از منابع نفت،گازهای طبیعی و زغال سنگ بدست میاد.سه چهارم این معادل/تقاضا تجاری انرژی.
@ali-valichekiنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick یه جوری این جمله داره بسیاری رو تو جمله قبلی معنی میکنه....فکر کنم واسه همین ناقص بنظر میاد
-
@Mr-Wick یه جوری این جمله داره بسیاری رو تو جمله قبلی معنی میکنه....فکر کنم واسه همین ناقص بنظر میاد
@Ali-Valicheki متوجه نشدم
-
@Ali-Valicheki از اونجاییکه جمله نصفه مونده و باید با توجه به جمله بعدش نظر داد میشه تقاضا رو در نظر گرفت ولی چون نقطه گذاشته اینجا جمله تموم شده من تو خود معنی جمله موندم الان!
معادل هم برا این جمله میخوره تقاضا هم میخوره.
فک کن پشت بندش هیچی نباشه جمله همینحا که تموم شده و جمله دیکه ای پشتش شرونشده.نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده@Mr-Wick هممم
یه جوریه
هم میشه:سه چهارم این انرژیا متاقضی داره
هم میشه: معادل سه چهارم این انرژی ها
=// -
@Mr-Wick هممم
یه جوریه
هم میشه:سه چهارم این انرژیا متاقضی داره
هم میشه: معادل سه چهارم این انرژی ها
=//@Ali-Valicheki آفرین دقیقا
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick میگم یعنی شاید با توجه به جمله قبلش باید معنی کنیم
-
نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick هم علی خواجه هم خواجه علی=//
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده
@Ali-Valicheki بذا یه چی بگم بهت عمق خستگی و شل مغزی منو بدونی.
از ساعت 7 میخوام پاشم پنجره اتاقمو باز کنم هوای اتاقم عوض بشه ولی هنوز موفق نشدم.الان ساعت رو دیدم گفتم واااای چقد زود گذشت
الان پشت چشام داره ذوق ذوق میکنه میزنه همه ش:||
من دیگه رررررد دادم -
@Ali-Valicheki بذا یه چی بگم بهت عمق خستگی و شل مغزی منو بدونی.
از ساعت 7 میخوام پاشم پنجره اتاقمو باز کنم هوای اتاقم عوض بشه ولی هنوز موفق نشدم.الان ساعت رو دیدم گفتم واااای چقد زود گذشت
الان پشت چشام داره ذوق ذوق میکنه میزنه همه ش:||
من دیگه رررررد دادمنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده@Mr-Wick خسته نباشی خدا وکیلی
من دیگه چشمام هیچی...حال تهوع گرفتم اصن=// -
@Ali-Valicheki همممم از استرسه ناناا :///
بکم استراحت لازمه فک کنم:))))
هنوز میخواستم ادبیات هم بزنم ولی خواب بهترین گزینه س
ادبیات همیشه بدشانس ترین درسه برای منه:))))وقت نمیکنم بخونم(خندههههههه) -
@Ali-Valicheki همممم از استرسه ناناا :///
بکم استراحت لازمه فک کنم:))))
هنوز میخواستم ادبیات هم بزنم ولی خواب بهترین گزینه س
ادبیات همیشه بدشانس ترین درسه برای منه:))))وقت نمیکنم بخونم(خندههههههه)نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده@Mr-Wick هممم...الان گشنمه ولی کوفتم نمیتونم بخورم=//
فکر نکن مطمئن باش لازمه
آره بخواب نانا....صبح اولین درس ادبیات بخون...گناه داره بزار دلش خوش بشه به امید اون پاشدی(خندههه) -
@Mr-Wick هممم...الان گشنمه ولی کوفتم نمیتونم بخورم=//
فکر نکن مطمئن باش لازمه
آره بخواب نانا....صبح اولین درس ادبیات بخون...گناه داره بزار دلش خوش بشه به امید اون پاشدی(خندههه)دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۵ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده@Ali-Valicheki پاشوووو برو بخور ضعف میکنی پسررررر
نه صبح نمیتونم به هیچوجه با عمومی شروکنم همون بعد از ظهر نگا میندازم بهش://
توهم برو غذاتو بخور
کوفته به این خوشمزگی(خندهههههه) -
@Ali-Valicheki پاشوووو برو بخور ضعف میکنی پسررررر
نه صبح نمیتونم به هیچوجه با عمومی شروکنم همون بعد از ظهر نگا میندازم بهش://
توهم برو غذاتو بخور
کوفته به این خوشمزگی(خندهههههه)نوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده@Mr-Wick شاید باور نکنی ولی از صبح وعده غذایی نخوردم
جاست صبحانه
نم نم بیسکوییتی چیزی اون وسطا=//
نمیتونم اصن
باشه ولی نزارش آخر شب دیگه
یاد یه چیزی افتادم(خندههه)
اون کوفت الان پیتزا هم باشه نمیتونم بخورم=// -
@Mr-Wick شاید باور نکنی ولی از صبح وعده غذایی نخوردم
جاست صبحانه
نم نم بیسکوییتی چیزی اون وسطا=//
نمیتونم اصن
باشه ولی نزارش آخر شب دیگه
یاد یه چیزی افتادم(خندههه)
اون کوفت الان پیتزا هم باشه نمیتونم بخورم=//دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۸ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط Mr. Wick انجام شده@Ali-Valicheki تو دیگه کی هستی
من یه ربع بگذره از وقت غذام دیگه خدارم بندگی نمیکنم(خنددههههههه) نه که الان خیلی بندگی میکنم(خندهههههه)
یاد چی افتادی شلوووخکوفتم خوبه پیتزام خوبه کلا از سنگ نرم تر هرچی بدی خوبه:)))))))
اسپم ندهید تا در بهشت برین محشور شوید.
:)))