😭😭
-
سلام بچه ها من هانیه ام و به خاطر یه سری مشکلات روحی و جسمی جدی نتونستم خوب بخونم . فارغ التحصیل سمپادم و از درسای کنکور فیزیک و ریاضی و همه ی زیست به جز فصل ۷۸۶ دوازدهم و فصل ۸۹ یازدهم رو تموم کردم . شیمی رو هم تازه شروع کردم و کل دهم رو بدون انحلال پذیری تموم کردم . عمومیام هم هی... بد نیستن متوسط خوندم . اصلا کسی هست که شبیه من باشه وضعش؟ شما امید دارید؟ از لحاظ جسمی نمی کشم روزانه زیاد بخونم ( به زور پنج ساعت میشه این روزا) دارم از استرس سکته می کنم یه چیزی بگید جون من😭😭😭
-
-
سلام بچه ها من هانیه ام و به خاطر یه سری مشکلات روحی و جسمی جدی نتونستم خوب بخونم . فارغ التحصیل سمپادم و از درسای کنکور فیزیک و ریاضی و همه ی زیست به جز فصل ۷۸۶ دوازدهم و فصل ۸۹ یازدهم رو تموم کردم . شیمی رو هم تازه شروع کردم و کل دهم رو بدون انحلال پذیری تموم کردم . عمومیام هم هی... بد نیستن متوسط خوندم . اصلا کسی هست که شبیه من باشه وضعش؟ شما امید دارید؟ از لحاظ جسمی نمی کشم روزانه زیاد بخونم ( به زور پنج ساعت میشه این روزا) دارم از استرس سکته می کنم یه چیزی بگید جون من😭😭😭
Nastaran Fargah دوست عزیز حق میدم استرس داشته باشید و نگران باشید خب عادیه الان خیلی ها هستند هنوز تازه شروع کردند خب نگران نباشد اصلا میدونم سخته خب ولی هیچ فایده ای نداره این نگرانی و استرس الان خب هیچ فایده ای اصلا فقط بیشتر سر درگم میکنه شما را الان شما باید توی این 20 روز حدودا مباحث مهمی که سوال زیادی ازش میاد پیدا کنید خب با یک برنامه سریع خب بخونید این 20 روز را سعی کنید که ساعت مطالعتون را ببرید بالا تا بتونید که بیشتر مباحث را بخونید و اینکه اگر هم نشد امسال خب اشکالی نداره سال بعدی هم هست سال بعد هم که تغییراتش زیاده گفتن عمومی ها حذفه و اینا الان اگر نگران باشید از استرس بلرزید نه تنها فایده ای نداره بلکه باعث میشه اون 5 ساعت هم هیچی بازده نداشته باشید اصلا و اینکه حتی حتی اون مباحثی هم که بلد هستید یادتون بره اصلا سر کنکور منفجر بشید به نظرم کنترل کنید خودتون را و با یک برنامه خوب هرچقدر شد خب بخونید تا هرجا که شده الان خیلی ها هستند تازه شروع کردن خب و موفق هم میشن فقط نباید که خودتون را بازنده بدونید اصلا
-
Nastaran Fargah دوست عزیز حق میدم استرس داشته باشید و نگران باشید خب عادیه الان خیلی ها هستند هنوز تازه شروع کردند خب نگران نباشد اصلا میدونم سخته خب ولی هیچ فایده ای نداره این نگرانی و استرس الان خب هیچ فایده ای اصلا فقط بیشتر سر درگم میکنه شما را الان شما باید توی این 20 روز حدودا مباحث مهمی که سوال زیادی ازش میاد پیدا کنید خب با یک برنامه سریع خب بخونید این 20 روز را سعی کنید که ساعت مطالعتون را ببرید بالا تا بتونید که بیشتر مباحث را بخونید و اینکه اگر هم نشد امسال خب اشکالی نداره سال بعدی هم هست سال بعد هم که تغییراتش زیاده گفتن عمومی ها حذفه و اینا الان اگر نگران باشید از استرس بلرزید نه تنها فایده ای نداره بلکه باعث میشه اون 5 ساعت هم هیچی بازده نداشته باشید اصلا و اینکه حتی حتی اون مباحثی هم که بلد هستید یادتون بره اصلا سر کنکور منفجر بشید به نظرم کنترل کنید خودتون را و با یک برنامه خوب هرچقدر شد خب بخونید تا هرجا که شده الان خیلی ها هستند تازه شروع کردن خب و موفق هم میشن فقط نباید که خودتون را بازنده بدونید اصلا
arthur morgan خدا خیرتون بده واقعا
یه کم آروم شدم
از ته دل ممنونم دوست عزیز💚💚
سعی می کنم بیشتر بخونم گرچه برام سخته
نه از لحاظ اراده ، از لحاظ جسمی واقعا مشکل دارم همیشه خسته ام و ناخودآگاه حتی راه رفتنی خوابم میگیره به خصوص صبحا و بعد از ظهرا
در هر حال این پیام واقعا امیدوارم کرد
امیدوارم واقعا کسایی باشن که از الان شروع کردن
ایشالا که همگی موفق شیم :))) -
arthur morgan خدا خیرتون بده واقعا
یه کم آروم شدم
از ته دل ممنونم دوست عزیز💚💚
سعی می کنم بیشتر بخونم گرچه برام سخته
نه از لحاظ اراده ، از لحاظ جسمی واقعا مشکل دارم همیشه خسته ام و ناخودآگاه حتی راه رفتنی خوابم میگیره به خصوص صبحا و بعد از ظهرا
در هر حال این پیام واقعا امیدوارم کرد
امیدوارم واقعا کسایی باشن که از الان شروع کردن
ایشالا که همگی موفق شیم :)))Nastaran Fargah خداروشکر الان همه اینطور شدن منم اینطور شدم خودم دیگه مثل قبلا نشاط و شادابی درس خوندن ندارم صبح ها اینقدر خوابم میاد حتی ظهر با اینکه میخوابم عادیه کنکور پروسه خیلی فرسایشی هست
و تازه اینکه کار کسی نداشته باشید اصلا بقیه را ول کنید بچسبید فقط به خودتون حتی اگر کسی هم نباشه خودتون بشید نفر اول سعی کنید برنامه بریزید نگران نباشید اصلا استرس نداشته باشید میدونم خیلی سخته ولی این کار بهتون کمک میکنه که بهتر درس بخونید خودتون بشید اولین کسی که توی این زمان کم تونست موفق باشه کار هیچ کس نداشته باشید به خودتون و استعدادهاتون باور داشته باشید و توکل کنید به خدا هنوز وقت هست اصلا نترسید اصلا اصلا خودتون معجزه خودتون باشید -
Nastaran Fargah
سلام هانیه جان
ببین کوتاه بهت بگم همه ی این بودجه بندی و اینکه چی خوندی و چی نخوندی رو بریز دوور و فقط و فقط و فقط آزمون شبیه سازی کنکور بده (که برسی تا کنکور دو دور آزموناشو بدی و تحلیل کنی🙂)
کار دیگه ای که باید بکنی اینه که هرچی خوندی و حس میکنی بلدی ازش تست بزن اگه ام نیاز به مرور داری مرور کن بعد تست
خلاصه که درگیر ساعت مطالعه و این چیزا نشو و فقط تلاش کن تا جایی که میتونییی💪😉
ایمانت به خدا رو از دست نده و بدون که هر چی صلاحته اتفاق میفته
منتظرم که خبر موفقیتت رو تو همین تاپیک. اعلام کنی😍
یا علی دختر گل❤️🌹