هر کی یه گزاره
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لوله گوارش مگه از دهان تا مخرج نیست؟
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki بله هست
-
@Ali-Valicheki بله هست
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 مگه ۴ لایه رو همه بخشاش ندارن؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Mr-Wick شبکه عصبی روده ای باید بگه در این صورت بله منظورشون یکیه.
-
Matin Mousavi 1 مگه ۴ لایه رو همه بخشاش ندارن؟
-
@Mr-Wick شبکه عصبی روده ای باید بگه در این صورت بله منظورشون یکیه.
@nazanin-mirzai تنک یو:))
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط officer k انجام شده
@Mr-Wick یعنی چی=///
خدایا منو گاو کن=||
دستت درد نکنه...من میرم محو شم -
Disgustion 1 تو کتاب هم هست
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick من حس میکنم اعصاب به ماهیچههای توی دهان هم راه دارن ولی شبکهی یاختهی عصبی نیست/
نمیشه ماهیچههای دهانو به امان خدا ول کرد که:| . -
Matin Mousavi 1 مگه ۴ لایه رو همه بخشاش ندارن؟
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Ali-Valicheki به نظرم نه!!
-
@Ali-Valicheki :))))))))
-
@Mr-Wick من حس میکنم اعصاب به ماهیچههای توی دهان هم راه دارن ولی شبکهی یاختهی عصبی نیست/
نمیشه ماهیچههای دهانو به امان خدا ول کرد که:| .Disgustion 1 از نظر علمی شاید ولی کتابی که ما خوندیم میگه ندارن پس تو کنکورمونم باید این چرت و پرتارو بخونیم بریم://
-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
در مرحلهای از میتوز که در مرحلهی بعد از آن جدا شدن کروماتیدهای خواهری را میبینیم، همانند مرحله ای از میوز که در آن امکان با هم ماندن کروماتید های خواهری وجود دارد میتوان حداکثر فشردگی کروموزوم را مشاهده کرد/(من درآوردی)
مغزا نسوزه صلوات :| -
Disgustion 1 از نظر علمی شاید ولی کتابی که ما خوندیم میگه ندارن پس تو کنکورمونم باید این چرت و پرتارو بخونیم بریم://
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Mr-Wick قطعا حرفتون قابل قبوله .
-
در مرحلهای از میتوز که در مرحلهی بعد از آن جدا شدن کروماتیدهای خواهری را میبینیم، همانند مرحله ای از میوز که در آن امکان با هم ماندن کروماتید های خواهری وجود دارد میتوان حداکثر فشردگی کروموزوم را مشاهده کرد/(من درآوردی)
مغزا نسوزه صلوات :|نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDisgustion 1
درست -
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
azizian sarchogha تحلیل کنین
-
مغزا نسوزه صلوات :|نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDisgustion 1 خیلی درسته. قسمت اول در مورد متافاز و قسمت دوم هم درمورد آنافاز یک و دو درسته
-
Disgustion 1 خیلی درسته. قسمت اول در مورد متافاز و قسمت دوم هم درمورد آنافاز یک و دو درسته
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMatin Mousavi 1 تو مرحلهی آنافاز یک کروموزومهای همتا با هم میمونن نه کروماتیدهای خواهری .
ولی آنافاز دو رو درست گفتین .
احسنت به این ذکاوت و تسلط . -
azizian sarchogha تحلیل کنین
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDisgustion 1
اولی مرحله متافاز هست دومی هم آنافاز 2....ک هر دو بعد از فشردگی حداکثر کروموزمها هستن -
Matin Mousavi 1 تو مرحلهی آنافاز یک کروموزومهای همتا با هم میمونن نه کروماتیدهای خواهری .
ولی آنافاز دو رو درست گفتین .
احسنت به این ذکاوت و تسلط .نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDisgustion 1
درست گفتن کروماتید های خواهری هر کروموزوم هم در انافاز یک میتونن باهم بمونن -
Disgustion 1
اولی مرحله متافاز هست دومی هم آنافاز 2....ک هر دو بعد از فشردگی حداکثر کروموزمها هستننوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۴۰۱، ۹:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهazizian sarchogha باریکلا، کاملا درسته .