-
نوشتهشده در ۱۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام اگه میشه استادتیپ تست های مبحث محلولها وترمودینامیک سوم روحل کنن بعدسراغ اسیدوبازوالکتروشیمی
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۳:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه میشه استاد اول فصل ۲ و ۳ شیمی ۳ رو که باقی موند با سبک عید تدربس کنن و بعد برن سراغ پیش ۲ . لطفا به استاد بفرمایید که قبل از حل تست ، یک جلسه رو برای مرور فصل بذارن ؛دقیقا مثل عید...
تز تمام آلایی ها ممنونم... -
اگه میشه استاد اول فصل ۲ و ۳ شیمی ۳ رو که باقی موند با سبک عید تدربس کنن و بعد برن سراغ پیش ۲ . لطفا به استاد بفرمایید که قبل از حل تست ، یک جلسه رو برای مرور فصل بذارن ؛دقیقا مثل عید...
تز تمام آلایی ها ممنونم...نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkonkursara
سلام میخوای تو چند تا تاپیک دیگه هم بگو -
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
alireza.yousefi75yahoo.com@
با هم دعوا که نداریم!
مثل اینکه شما همایش های عید رو ندیدی که اومدی این حرف رو میزنی -
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خوب هستین؟
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقایون داداشام یکی هست جواب بده وبگه همایش ادامه داره یا نه؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کارکنای لا فکر کنم رفتن تعطیلات.آلا کلا تعطیله گوبا
-
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیشب پاسخ نامه تعادل رو گذاشتم اینم سنتیک
http://uupload.ir/files/5l1d_photo_2016-06-10_00-39-43.jpg -
alireza.yousefi75yahoo.com@
با هم دعوا که نداریم!
مثل اینکه شما همایش های عید رو ندیدی که اومدی این حرف رو میزنینوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۷:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkonkursara
نیدم سر کلاس بودم
دعوا برداشت شد ؟؟ فقط تو تاپیک المپیاد نجوم ذکر نکردی -
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۱۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خوب اقا علیرضا بزار هرجا بگه مزاحم شما که نمیشه شما چیکار داری جا که تنگ نمیشه؟ باور کنین این دومین باریه که برخلاف میلیم و اینکه بحث هیچ ربطی به من نداشته باشه باهاتون حرف میزنم یه جوری حس حق به جانبی تو سایت ایفا میکنی.
-
خوب اقا علیرضا بزار هرجا بگه مزاحم شما که نمیشه شما چیکار داری جا که تنگ نمیشه؟ باور کنین این دومین باریه که برخلاف میلیم و اینکه بحث هیچ ربطی به من نداشته باشه باهاتون حرف میزنم یه جوری حس حق به جانبی تو سایت ایفا میکنی.
نوشتهشده در ۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۲۲:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRebwar
خوب الان جای شما تنگ شده عزیزم ؟
همونجور ک تو میای نظر میدی منم نظر میدم عزیز دلم -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۵، ۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خداییش چند بار گفتین هر بار هم جواب دادن که اون همایش نوروز بود ماله فرات هم بود و تموم شده کلا و با سبک جدید کار میکنن باز هی میاین میگین مثله قبل بزارین رو مخه دیگه خدایی قبول کنین
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۵، ۵:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان من قبلا فکر میکردم سبک نوروزبهتره اماالان به این نتیجه رسیدم این سبک جدیدحل تیپ تست بهتره استاددرنوروز چون درس رادوره میکردن وقت حل تمام تیپ تستهارونکرده اما اینجادارن همه روحل میکنن دلیل دوم اینکه کلاسای ایشون کامله تودرس اشکال دارین کلاساروببینین دلیل سومم اینکه شماهرچه تست بیشتربزنین بهتره نه اینکه همش بخوای بخونین ومرورکنین وقبل حل تست مرورنکنین ذهنتون فعال ترمیشه
-
سلام دوستان من قبلا فکر میکردم سبک نوروزبهتره اماالان به این نتیجه رسیدم این سبک جدیدحل تیپ تست بهتره استاددرنوروز چون درس رادوره میکردن وقت حل تمام تیپ تستهارونکرده اما اینجادارن همه روحل میکنن دلیل دوم اینکه کلاسای ایشون کامله تودرس اشکال دارین کلاساروببینین دلیل سومم اینکه شماهرچه تست بیشتربزنین بهتره نه اینکه همش بخوای بخونین ومرورکنین وقبل حل تست مرورنکنین ذهنتون فعال ترمیشه
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkonkuri
خوب خداروشکر به این نتیجه رسیدید
موفق باشی دوست عزیز -
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۵، ۸:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شماهم ان شاالله موفق باشی داداش علیرضا
-
نوشتهشده در ۲۱ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عزیزان زحمت کش آلا لطفا بقیه ی مباحث رو هم بگذارید
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
متاسفانه به دلیل کمبود وقت این پروژه هم مقل همایش فرات نفص ماند بابت این اتفاق از همه عذرخواهی میکنم :|
-
متاسفانه به دلیل کمبود وقت این پروژه هم مقل همایش فرات نفص ماند بابت این اتفاق از همه عذرخواهی میکنم :|
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۹:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaeedmd در حل تیپ تستهای کنکور شیمی محمد رضا آقاجانی (96-95) گفته است:
*مثل *ناقص
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۳:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام طبق صحبتی با آقا سهراب داشتم که کی فیلم های جدید گذاشته می شود ، ایشان دقیقا پاسخ داد "نمی دانم"
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آقا سهراب جریان چیه ؟پس کی بقیه رو میزارین؟ وقتی نمونده دیگه