کنکوری ۱۴۰۲
-
Miss Neysi سلام بله اگه ضعف داشتین اوایل کار می تونین استفاده کنین ترجیحا از دو درس بیشتر نشه چون من خودم یه زمانی خیلی فیلم آموزشی می دیدم و واقعا زمان رو از دست دادم
M Abbassi خوب واقعا بنظرتون شیمی یا فارسی فیزیک آموزش نمیخوان یا زبان 😢
-
Miss Neysi عید شما هم مبارک امیدوارم سال خوبی داشته باشین و موفق باشین❤🌸
M Abbassi ممنون❤🌹
-
M Abbassi خوب واقعا بنظرتون شیمی یا فارسی فیزیک آموزش نمیخوان یا زبان 😢
Miss Neysi ببیند قبلا هم گفتم شاید اوایل براتون سخت باشه اما سعی کنین همیشه اول خودتون مطالعه کنین و تمام تلاشتون رو بکنین...فیلم های آموزشی خوبه اما به اندازه گاهی وقتا انقدر دانش آموز درگیر فیلم ها میشه که اصلا نمیرسه تست بزنه و کلا عقب میفته من خودم سال یازدهم همین اشتباه رو کردم
شما وقتی یه چیزی رو خودتون یادبگیرن هیچ وقت فراموش نمیکنین...بعد روش خوندن درسا هم تو کانال سیب ترش کامل و خیلی دقیق توضیح داده شده اگه همون جوری کامل و دقیق عمل کنین مطمئنا کم تر به فیلم آموزشی احتیاج پیدا میکنید
ببیند فیلم های آموزشی خصوصا مال همین سایت آلا خیلی میتونه بهتون کمک کنه اما به اندازه -
Miss Neysi ببیند قبلا هم گفتم شاید اوایل براتون سخت باشه اما سعی کنین همیشه اول خودتون مطالعه کنین و تمام تلاشتون رو بکنین...فیلم های آموزشی خوبه اما به اندازه گاهی وقتا انقدر دانش آموز درگیر فیلم ها میشه که اصلا نمیرسه تست بزنه و کلا عقب میفته من خودم سال یازدهم همین اشتباه رو کردم
شما وقتی یه چیزی رو خودتون یادبگیرن هیچ وقت فراموش نمیکنین...بعد روش خوندن درسا هم تو کانال سیب ترش کامل و خیلی دقیق توضیح داده شده اگه همون جوری کامل و دقیق عمل کنین مطمئنا کم تر به فیلم آموزشی احتیاج پیدا میکنید
ببیند فیلم های آموزشی خصوصا مال همین سایت آلا خیلی میتونه بهتون کمک کنه اما به اندازه -
M Abbassi سلام ببخشید من به مشاورتون نیاز دارم چرا نمیشه تو خاص بهتون پیام بدم؟
-
Miss Neysi سلام ،یک سال و چند ماه فرصت دارید و حتما میتونید
الان در مورد روش های مطالعه برای کنکور و برنامه ریزی و تست زنی شروع کنید به مطالعه کردن تا با شیوه مناسب درس خواندن برای کنکور آشنا بشیدz Gheibi سلام میتونید بهم کمک کنید ؟
-
سلام من پایه یازدهم تجربی هستم
میخوام تابستون یعنی بعد امتحانات نوبت دوم پایه های دهم و یازهم بشینم کامل بخونم ، تست بزنم وجمع بندی کنم بنظرتون میشه توی این سه ماه اینکارو انجام بدم؟!چون مدارس مجازی بودن خیلی خوب درس ها یاد نگرفتم گفتم فیلم های آموزشی آلا میبینم!
بعد هم برای کنکور ۱۴۰۲ عمومی ها حذف شدن فقط تخصصی ها بخونم؟!Miss Neysi هعی منم مثل توعم.. تو کلاسمون تنها کسیم ک هیچ کلاسی نرفتم و کم کاری کردم.. ولی میخوام برا تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه چیو از اون بخونم کامل و تست بزنم و ازمونم برم گزینه دو... و واقا موندم با این روش میتونم زیر هزار بیارم تا یکی از اون دانشگاهایی که دوس دارم قبول شم...؟ (دانشگاه شیراز یا تبریز یا اصفهان)
و الانم با این وضع عمومیا... واقا نمد چی بگم.. اولا عمومیا نقطه قوتمه و واقا خیلی برا کنکور روش حساب باز کرده بودم.. ک اینم شد نتیجش ک حتی معلوم نیس حذفه یا ن.. خو لعنتیا زودتر ی چی بگین تا ما ببینیم راه ابریشم عمومیو بخریم یا ن! -
سلام من پایه یازدهم تجربی هستم
میخوام تابستون یعنی بعد امتحانات نوبت دوم پایه های دهم و یازهم بشینم کامل بخونم ، تست بزنم وجمع بندی کنم بنظرتون میشه توی این سه ماه اینکارو انجام بدم؟!چون مدارس مجازی بودن خیلی خوب درس ها یاد نگرفتم گفتم فیلم های آموزشی آلا میبینم!
بعد هم برای کنکور ۱۴۰۲ عمومی ها حذف شدن فقط تخصصی ها بخونم؟!Miss Neysi همیشه فک میکردم تنها کسیم ک کلاس انلاین انق بهم ضربه زده و هیچکاری برا کنکور نکردم.. :> مرسی ک تنهام نزاشتی:***>
-
Miss Neysi هعی منم مثل توعم.. تو کلاسمون تنها کسیم ک هیچ کلاسی نرفتم و کم کاری کردم.. ولی میخوام برا تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه چیو از اون بخونم کامل و تست بزنم و ازمونم برم گزینه دو... و واقا موندم با این روش میتونم زیر هزار بیارم تا یکی از اون دانشگاهایی که دوس دارم قبول شم...؟ (دانشگاه شیراز یا تبریز یا اصفهان)
و الانم با این وضع عمومیا... واقا نمد چی بگم.. اولا عمومیا نقطه قوتمه و واقا خیلی برا کنکور روش حساب باز کرده بودم.. ک اینم شد نتیجش ک حتی معلوم نیس حذفه یا ن.. خو لعنتیا زودتر ی چی بگین تا ما ببینیم راه ابریشم عمومیو بخریم یا ن!Michael Vey سلام منم هنوز هیچ کاری نکردم😢 اره واقعا هی نظر عوض میکنند حالا معلون نیست تا سال دیگه چی میشه ولی فعلا که حذفشوت کردن
-
Miss Neysi همیشه فک میکردم تنها کسیم ک کلاس انلاین انق بهم ضربه زده و هیچکاری برا کنکور نکردم.. :> مرسی ک تنهام نزاشتی:***>
Michael Vey بیا باهم جشن بگیریم تنها نیستیم😅😂
-
Miss Neysi هعی منم مثل توعم.. تو کلاسمون تنها کسیم ک هیچ کلاسی نرفتم و کم کاری کردم.. ولی میخوام برا تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه چیو از اون بخونم کامل و تست بزنم و ازمونم برم گزینه دو... و واقا موندم با این روش میتونم زیر هزار بیارم تا یکی از اون دانشگاهایی که دوس دارم قبول شم...؟ (دانشگاه شیراز یا تبریز یا اصفهان)
و الانم با این وضع عمومیا... واقا نمد چی بگم.. اولا عمومیا نقطه قوتمه و واقا خیلی برا کنکور روش حساب باز کرده بودم.. ک اینم شد نتیجش ک حتی معلوم نیس حذفه یا ن.. خو لعنتیا زودتر ی چی بگین تا ما ببینیم راه ابریشم عمومیو بخریم یا ن!Michael Vey سلام اره واقعا خیلی سخته ولی حالا که میگن عمومی ها حذف خوبه کار ما یکم راحت میشه ولی معلومنیست باز ممکنه نظر عوض کنن ما رو سرکار بزارن
-
Michael Vey سلام منم هنوز هیچ کاری نکردم😢 اره واقعا هی نظر عوض میکنند حالا معلون نیست تا سال دیگه چی میشه ولی فعلا که حذفشوت کردن
Miss Neysi :****
راستی تو میخوای چجوری برا کنکورت بخونی؟ کلاس میری صفر تا صدا رو میبینی پکیج میخری خودت میخونی یا چی؟ -
Michael Vey بیا باهم جشن بگیریم تنها نیستیم😅😂
Miss Neysi
بقول کوک: party party yeah *ایموجی خنده -
Miss Neysi :****
راستی تو میخوای چجوری برا کنکورت بخونی؟ کلاس میری صفر تا صدا رو میبینی پکیج میخری خودت میخونی یا چی؟Michael Vey نمیدونم چیکار کنم برای همین میخوام مشاوره بگیریم یکی کمکمکنه نمیتونم کلاس برم یا چیزی یعنی میخودم خودم بخونم نمیدونم میشه یا ن میشه
-
Michael Vey سلام اره واقعا خیلی سخته ولی حالا که میگن عمومی ها حذف خوبه کار ما یکم راحت میشه ولی معلومنیست باز ممکنه نظر عوض کنن ما رو سرکار بزارن
Miss Neysi هعی.. بدیش اینه ک اگ حذف شه خب اختصاصیا سخت تر میشن و خییلی از رقبامون بیشتر تا الان رو اختصاصی کار کردن تا عمومی پس... هعععععی..
-
Miss Neysi هعی.. بدیش اینه ک اگ حذف شه خب اختصاصیا سخت تر میشن و خییلی از رقبامون بیشتر تا الان رو اختصاصی کار کردن تا عمومی پس... هعععععی..
Michael Vey اره اینم هست اینجا چرا نمیشه تو پی وی حرف زد؟بعد هی میزنه ارتباط شما قطع شده
-
Michael Vey نمیدونم چیکار کنم برای همین میخوام مشاوره بگیریم یکی کمکمکنه نمیتونم کلاس برم یا چیزی یعنی میخودم خودم بخونم نمیدونم میشه یا ن میشه
Miss Neysi اوو.. خوبه. نمدونم راه ابریشم گرفتن همون خودخوانی محسوب میشه یا ن ولی منم میخوام خودم بخونم.. واقا ب کلاسای بیرون اعتماد ندارم.. والا وقتی با چشم خودم دیدم ک با همین فیلمای رایگان الا زیست و فیزیکم از 20 درصد شد 70 80 دیگ چرا ریسک کنم
-
Michael Vey اره اینم هست اینجا چرا نمیشه تو پی وی حرف زد؟بعد هی میزنه ارتباط شما قطع شده
Miss Neysi چون اعتبارت کمه. بزار بهت لایک بدم تا به 10 تا برسی
و اینکه کلا الاخونه خیلی هنگه -
Miss Neysi اوو.. خوبه. نمدونم راه ابریشم گرفتن همون خودخوانی محسوب میشه یا ن ولی منم میخوام خودم بخونم.. واقا ب کلاسای بیرون اعتماد ندارم.. والا وقتی با چشم خودم دیدم ک با همین فیلمای رایگان الا زیست و فیزیکم از 20 درصد شد 70 80 دیگ چرا ریسک کنم
Michael Vey یعنی میگی اگه با همین فیلم های رایگان ببینم خوبه؟نتیجه میگیرم؟
-
Miss Neysi چون اعتبارت کمه. بزار بهت لایک بدم تا به 10 تا برسی
و اینکه کلا الاخونه خیلی هنگهMichael Vey اهاان یعنی باید اعتبارم ۱۰۰ باشه؟ ممنونم