سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
کنکوری ۱۴۰۲
-
z Gheibi تو پست هاتون نوشته بودین که قبول شدین اینا خیلی خوشحال شدمموفق باشید موفقیت هاتون روز افزون باشه
-
Miss Neysi تست زدن لازمه ، اگه از کتاب تست باشه و منظم بهتره
بستگی داره واقعا
مثلاً من کتاب درسنامه نداشتم ولی فیلم میدیم و کتاب درسی را میخواندم بعد تست
برا درس نامه راحتتری اونو بخون و بعد تست
برا همین میگم یه مطالعه بکن راجب کنکور ، اولیات کنکور را متوجه که شدی ، بعد فکراتو میکنی خودت با کدوم راحتی، بیا من ریز و دقیق بقیشو برات میگم -
Miss Neysi ممنونم عزیزم انشالله روز شما باشه
-
این پست پاک شده!
-
z Gheibi خیلی ممنون ان شاءالله
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
z Gheibi چشم خیلی ممنون حتما میزنم میخونم
-
این پست پاک شده!
-
Miss Neysi چشمت بی بلا
بعد مطالعه منتظرت هستم -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
z Gheibi چشم بازم خیلی ممنونم
-
z Gheibi یه سوال
اگه من برم تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه فیلماشو خوب ببینم و بعد حساابی تست کار کنم و ازمونم گزینه دو شرکت کنم و برای چند ماه اخر کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم و مث کنکور از خودم امتحان بگیرم، احتمال رتبه زیر 1000 برا 1402دارم؟ -
این پست پاک شده!
-
Michael Vey در کنکوری ۱۴۰۲ گفته است:
z Gheibi یه سوال
اگه من برم تابستون راه ابریشمو بگیرم و همه فیلماشو خوب ببینم و بعد حساابی تست کار کنم و ازمونم گزینه دو شرکت کنم و برای چند ماه اخر کتاب چند کنکور خیلی سبزو بگیرم و مث کنکور از خودم امتحان بگیرم، احتمال رتبه زیر 1000 برا 1402دارم؟اولن بگم شما یه مسیر خوب برا کنکور رسم کردین
پس کاملا همچین نتیجه ای ممکنهولی یه چیزی خیلی مهمه، این که فرای همه این کارها شما باید یاد بگیرید، یعنی بچههایی داشتیم از لحاظ اسمی همه این کارها را انجام میدادند اما با تمرکز پایین، صرفا برا انجام وظیفه و وقت گذرانی و....
مهم باید یادگیری باشه نه چیز دیگه
بعد آزمون و تست حتما باید رفع اشکال خوب داشته باشید تا ایرادی بهتون نمونه -
z Gheibi اوو.. اخه میدونین من معمولا از درسنامه که میخوندم تمرکز نداشتم، ینی اینجوری که دو صفحه فیزیکو یه ساعت طول میدادم چون کلی تو خیالاتم غرق میشدم. برا همین الا خیلی برام جواب داده و چون درسا و فیلماش جدیدا بیشتر علاقه مندم ک همه فیلماشو ببینم. و واقعنم ادمی نیستم ک فق ببینم سوالا رو حل میکنم بعد پخش میکنم و.. ی نمه تو تحلیل تست ازمونای گزینه دو تا الان تنبل بودم ولی تو تابستون دیگ فرق میکنه همه چی پس جدیش میگیرم.. دیگ اینکه.. واقعا دوس دارم پزشکی یکی از دانشگاهای شیراز یا تبریز یا اصفهان قبول شم..🥲
-
Michael Vey
مشهد هم دانشگاه خوبی
داره
برای تابستان راه ابریشم گرفتی؟
جزوه هاش رو چیکار میکنی ؟