برد
-
S Sara_R marked this topic as a question on
-
سلام چنین نکته ای درست نیست خودتو درگیرش نکن
-
مگر اینکه u و اون عبارت ابری از هم مستقل باشن یعنی یکیشون عدد باشه دیگری عبارت برحسب x
-
سلام چنین نکته ای درست نیست خودتو درگیرش نکن
Mr Unknown XD مثلا مثال نقضشو میدونید؟
-
Sara_R این داستانا چیه برد میخوای فق رسم شکل داریم هیچ فرمولو نکته ایی نداره شکل رسم میکنی درباره متناظر بودنو نقطه برخوردو بیش ترین و کمترین.... میگی
-
Sara_R این داستانا چیه برد میخوای فق رسم شکل داریم هیچ فرمولو نکته ایی نداره شکل رسم میکنی درباره متناظر بودنو نقطه برخوردو بیش ترین و کمترین.... میگی
dani danii اونا اوکی (ولی همه جا هم فقط با رسم صرفا برد بدست نمیاد بعضیاشون رسماشو بلد نیستیم)
میخوام یه مثال از این ببینم -
Sara_R اینکه نوشته بیشترین و کمترین مقدار کاملا اشتباهه ! باید بنویسه بیشترین یا کمترین مقدار/مثال:
اگه (u به توان دو) + 3 تابع ما باشه، سه میشه کمترین مقدار و نمیشه همزمان دربارهی کمترین و بیشترین مقدارش فکر کرد چون سه یه عدده و کمترین مقداره/اگه (u به توان دو) - 3 تابع ما باشه، منفی سه کمترین مقداره و نمیشه همزمان به کمترین و بیشترین مقدارش فکر کرد چون سه یه عدده ./و همچنین برای هر سه فرم دیگه این توضیحات درسته (اگه شک دارین امتحان کنین) . -
Sara_R اینکه نوشته بیشترین و کمترین مقدار کاملا اشتباهه ! باید بنویسه بیشترین یا کمترین مقدار/مثال:
اگه (u به توان دو) + 3 تابع ما باشه، سه میشه کمترین مقدار و نمیشه همزمان دربارهی کمترین و بیشترین مقدارش فکر کرد چون سه یه عدده و کمترین مقداره/اگه (u به توان دو) - 3 تابع ما باشه، منفی سه کمترین مقداره و نمیشه همزمان به کمترین و بیشترین مقدارش فکر کرد چون سه یه عدده ./و همچنین برای هر سه فرم دیگه این توضیحات درسته (اگه شک دارین امتحان کنین) .Disgustion 1 اره اتفاقا الان داشتم یه برد میگرفتم عدد بود که متوجه این یه مورد شدم
اگه عدد نبود یه عبارتی بود چی؟درسته؟ -
Disgustion 1 اره اتفاقا الان داشتم یه برد میگرفتم عدد بود که متوجه این یه مورد شدم
اگه عدد نبود یه عبارتی بود چی؟درسته؟Sara_R بازم نه/(u به توان دو) + u
اون u که بولد کردم عبارتیه که اضافه کردیم به تابع مد نظرمون و به بیشترین و کمترین مقدارش که فکر کنیم میشه مثبت و منفی بینهایت، ولی این به تشخیص برد تابع کمک نمیکنه چون شرایطش جوریه که میتونیم ازش فاکتور بگیریم و چون با عبارت مثبتمون مخلوط میشه نکته رو به هم میزنه (منظورم اینه که بعضی مقدارای اضافه شده باعث میشن که بتونیم تابع رو به یه صورت دیگه هم بنویسیم) .
تو همین مثال بالایی که زدم میتونین برد رو حساب کنین و ببینین که کمترین مقدارش منفی بینهایت نیست/ -
Sara_R بازم نه/(u به توان دو) + u
اون u که بولد کردم عبارتیه که اضافه کردیم به تابع مد نظرمون و به بیشترین و کمترین مقدارش که فکر کنیم میشه مثبت و منفی بینهایت، ولی این به تشخیص برد تابع کمک نمیکنه چون شرایطش جوریه که میتونیم ازش فاکتور بگیریم و چون با عبارت مثبتمون مخلوط میشه نکته رو به هم میزنه (منظورم اینه که بعضی مقدارای اضافه شده باعث میشن که بتونیم تابع رو به یه صورت دیگه هم بنویسیم) .
تو همین مثال بالایی که زدم میتونین برد رو حساب کنین و ببینین که کمترین مقدارش منفی بینهایت نیست/Disgustion 1 ممنونم
-
S Sara_R has marked this topic as solved on