میوز؟
-
Mahan Xodayi 2 😂 بدبختی این آزمون زیست رو هم داغون دادن. نمیدونم طراح چهاش بوده این آزمون.
Matin Mousavi 1 باز بهتر از بقیه بود شیمیشم همچین بد نبود
-
Matin Mousavi 1 باز بهتر از بقیه بود شیمیشم همچین بد نبود
Mahan Xodayi 2 آره. ولی ریاضی و فیزیک و ادبیات یا خداااا. من پنجر شدم. زیست رو هم با تمام وجودم زور زدم😂😂
-
Mahan Xodayi 2 آره. ولی ریاضی و فیزیک و ادبیات یا خداااا. من پنجر شدم. زیست رو هم با تمام وجودم زور زدم😂😂
Matin Mousavi 1 😂😂😂😂👌👌👌خوبه تنها نیستم
-
Matin Mousavi 1 😂😂😂😂👌👌👌خوبه تنها نیستم
Mahan Xodayi 2 به خدا من کنکور پارسال چیز زیادی هم نخونده بودم ولی خوب زدم ولی قلمچی انگار میخواد زورگیری کنه از آدم😂
-
Mahan Xodayi 2 به خدا من کنکور پارسال چیز زیادی هم نخونده بودم ولی خوب زدم ولی قلمچی انگار میخواد زورگیری کنه از آدم😂
Matin Mousavi 1 انتقام کنکورو از ما میگیره.....
-
چقد اسپم شد://
-
Matin Mousavi 1 انتقام کنکورو از ما میگیره.....
Mahan Xodayi 2 آره واقعا//
-
Matin Mousavi 1 👌باریک😂
بریم قدر طراحای کنکورو بدونیم....ریاضی رو زیر سبیلی رد کردم ی چن تا زدم فقط:/Mahan Xodayi 2 در میوز؟ گفته است:
Matin Mousavi 1 👌باریک😂
بریم قدر طراحای کنکورو بدونیم....ریاضی رو زیر سبیلی رد کردم ی چن تا زدم فقط:/من چندتا زدم باقیشم دیدم نه اعصابم داره هم میریزه گفتم بدووو خونتون
-
Matin Mousavi 1 در میوز؟ گفته است:
من با فیزیکاش اوکی بودم ولی چند تاش واقعا سخ بوددد
-
Mahan Xodayi 2 😂 بدبختی این آزمون زیست رو هم داغون دادن. نمیدونم طراح چهاش بوده این آزمون.
Matin Mousavi 1 در میوز؟ گفته است:
۱۲ تا غلط داشتم تو زیست💔
-
Mahan Xodayi 2 در میوز؟ گفته است:
Matin Mousavi 1 👌باریک😂
بریم قدر طراحای کنکورو بدونیم....ریاضی رو زیر سبیلی رد کردم ی چن تا زدم فقط:/من چندتا زدم باقیشم دیدم نه اعصابم داره هم میریزه گفتم بدووو خونتون