بالمر
-
Sara_R
سلام نمیدونم چرا گفتی تقریبا من دقیقا اوردم 720 -
r هم یک صدم گرفتم
-
@soniaaa دقیقا ولی 656 زده
گوشی الان پیشم نیست عکس بدم
پاسخنامه اصلا از اون فرمول یک به روی لاندا و اینا نرفته
رفته انرژی بین دو لایه رو پیداکرده (لایه 2 و 3) بعدش از این طریق لاندارو پیداکرده شده 656
متوجه نمیشم که چرا از این راه رفته و چرا این دو تاراه جوابشون متفاوت میشع -
@soniaaa دقیقا ولی 656 زده
گوشی الان پیشم نیست عکس بدم
پاسخنامه اصلا از اون فرمول یک به روی لاندا و اینا نرفته
رفته انرژی بین دو لایه رو پیداکرده (لایه 2 و 3) بعدش از این طریق لاندارو پیداکرده شده 656
متوجه نمیشم که چرا از این راه رفته و چرا این دو تاراه جوابشون متفاوت میشعSara_R
خود سوال R رو نداده ن؟ -
@soniaaa نه h , ER رو داده
هم 720 تو گزینه هاست هم 656 -
-
Sara_R
ب خاطر اینکه آر رو نداده از اون راه رفته در واقع باید از اطلاعات ک مسئله داده استفاده کنیم منظورش اون بودهولی ب نظرم خیلی ب این قاعده نمیشه پایبند بود سنجش امسال مقدار عددی ثابت هارو نداده بود و من نمیدونستم چجوری بدون اونا حل بشه راهیی نبود منظورش این بود ثابت هارو حفظ کنیم پس سوال ی نمه مورد داره
-
Mr Unknown XD
بله درسته
ولی سنجش های امسال رو فیزیکشو حل کردین ؟
مقدار ثابت r , اپسیلون و ... رو نداده بود تازه انتظار داشت ار رو یازده صدم بگیریم :/// -
Mr Unknown XD اها که اینطور ممنونم
-
Mr Unknown XD
بله درسته
مقدار ثابت r , اپسیلون و ... رو نداده بود تازه انتظار داشت ار رو یازده صدم بگیریم :///@soniaaa در بالمر گفته است:
Mr Unknown XD
بله درسته
مقدار ثابت r , اپسیلون و ... رو نداده بود تازه انتظار داشت ار رو یازده صدم بگیریم :///برای رشته ما الحمدلله آزموناش اوکی بود داخل فیزیک و ایناش
-
@soniaaa در بالمر گفته است:
Mr Unknown XD
بله درسته
مقدار ثابت r , اپسیلون و ... رو نداده بود تازه انتظار داشت ار رو یازده صدم بگیریم :///برای رشته ما الحمدلله آزموناش اوکی بود داخل فیزیک و ایناش
Mr Unknown XD
بله برا ماهم اسون بود ولی سوال اونطوری هم داشت -
Sara_R
ب خاطر اینکه آر رو نداده از اون راه رفته در واقع باید از اطلاعات ک مسئله داده استفاده کنیم منظورش اون بودهولی ب نظرم خیلی ب این قاعده نمیشه پایبند بود سنجش امسال مقدار عددی ثابت هارو نداده بود و من نمیدونستم چجوری بدون اونا حل بشه راهیی نبود منظورش این بود ثابت هارو حفظ کنیم پس سوال ی نمه مورد داره
@soniaaa نه سنجش اشتب کرده بود نداده بود
کنکور میده
ممنونم -
S Sara_R marked this topic as a question on
-
Sara_R
انشالا ک بده
خواهش -
S Sara_R has marked this topic as solved on
-
یک بخش دیگه هم هست حالا که از غین سوال شبهه دارا گفتین اونم بگمش ، داخل لگاریتم های درس (فیزیک) اگر اون آخر سوال لگاریتم هارو بهت داد حتما باید با همون بری اگر بپیچونی اشتباه میشه یعنی فقط از داده ای که ته سوال داده باید استفاده بشه مثالشو اگر از انبارم
پیدا کنم میفرستم
-
یک بخش دیگه هم هست حالا که از غین سوال شبهه دارا گفتین اونم بگمش ، داخل لگاریتم های درس (فیزیک) اگر اون آخر سوال لگاریتم هارو بهت داد حتما باید با همون بری اگر بپیچونی اشتباه میشه یعنی فقط از داده ای که ته سوال داده باید استفاده بشه مثالشو اگر از انبارم
پیدا کنم میفرستم
Mr Unknown XD
اره منم پیش اومده از اعدادی ک تو شیمی حفظ کردم استفاده کنم و سوال ب فنا بره:/ -
@soniaaa حتما میده نگران نباش نداد با من
حالا خوبه برا لج منم شده نده -
-
پیدا کنم میفرستم
Mr Unknown XD اها اره اینو استادمون گفتن ممنونم