راهنماییم کنید مرسی
-
سلام
دوستان کتابی ، معلمی چیزی اگر می تونید بهم معرفی کنید من تو این مدت کوتاه بتونم دینی و و عربی و فارسی مو برسونم به چهل پنجاه درصد
صفر نیستم منتهی امروز آزمون دادم درصدام به هیچ وجه خوب نبودیا بگید حداقل برای درصد بدست آوردن درصد چهل تو هر درس روی کدوم مبحث ها وقت بذارم
مرسی .تجربیا ریاضیا اپ-کاتالیزورهای-آلاء بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 بچه-های-تجربی-کنکور-1401
-
سلام
در درس عربی روی ترجمه و تعریب و درک مطلب وقت بزارین
ادبیات هم قرابت و لغت و املا
دینی هم باید تست زیاد بزنین تا تسلط پیدا کنین . تست های بخش ۴K آلا میتونید استفاده کنین و یا کنکور های سال قبل -
سلام
دینی هم باید تست زیاد بزنین تا تسلط پیدا کنین . تست های بخش ۴K آلا میتونید استفاده کنین و یا کنکور های سال قبلbahar mohammadi 0
خیلی ممنون از شما / منبع تست لغت ادبیات ندارم ، توی همون 4k که فرمودین تست براش هست ؟یا اینکه اصلا تست های کنکور های قبل رو بزنم کفایت می کنه؟
-
bahar mohammadi 0
خیلی ممنون از شما / منبع تست لغت ادبیات ندارم ، توی همون 4k که فرمودین تست براش هست ؟یا اینکه اصلا تست های کنکور های قبل رو بزنم کفایت می کنه؟
حسین احمدی
منبع تست لغت ادبیات می تونید برید توی سایت دکتر درس بعد یه اشتراک بخرید ۲۹ تومن بیشتر نیست وی به تمام ازمون هاشون دسترسی پیدا می کنید بعد بزنین تست های روزانه تست های کنکود های اخیر رو هر روز ۱۵ تا ۱۵ تا تو موضوع های مختلف دستور آرایه لغت قرابت می چینه و تمرین خوبیه اونو تمرین کنید -
bahar mohammadi 0
حسین احمدی بله هست
همه ی عمومی ها و تخصصی ها -
حسین احمدی بله هست
همه ی عمومی ها و تخصصی هاbahar mohammadi 0 ممنون
-
حسین احمدی
منبع تست لغت ادبیات می تونید برید توی سایت دکتر درس بعد یه اشتراک بخرید ۲۹ تومن بیشتر نیست وی به تمام ازمون هاشون دسترسی پیدا می کنید بعد بزنین تست های روزانه تست های کنکود های اخیر رو هر روز ۱۵ تا ۱۵ تا تو موضوع های مختلف دستور آرایه لغت قرابت می چینه و تمرین خوبیه اونو تمرین کنید@ladan-karami-karami ممنون / حتما این کار رو می کنم
-
@ladan-karami-karami ممنون / حتما این کار رو می کنم
حسین احمدی
موفق باشی
کمک لازم داشتی تو ادبیات و عربی هستم -
سلام
دینی هم باید تست زیاد بزنین تا تسلط پیدا کنین . تست های بخش ۴K آلا میتونید استفاده کنین و یا کنکور های سال قبلbahar mohammadi 0 من استفاده میکنم از ۴kخیلی عالین و مطابق کنکور از دست ندینشون
-
bahar mohammadi 0 من استفاده میکنم از ۴kخیلی عالین و مطابق کنکور از دست ندینشون
یه سوال
لینک تاپیک / صفحه اش رو تو سایت میفرستی؟
من پارسالیا رو میخواستم دانلود کنم نشد امسال هم چیزی ندیدم
-
سلام
دینی هم باید تست زیاد بزنین تا تسلط پیدا کنین . تست های بخش ۴K آلا میتونید استفاده کنین و یا کنکور های سال قبلbahar mohammadi 0 ی سوال برا ترجمه کدوم قواعد رو یاد بگیرم؟
-
bahar mohammadi 0 ی سوال برا ترجمه کدوم قواعد رو یاد بگیرم؟
dani danii در راهنماییم کنید مرسی گفته است:
https://alaatv.com/set/228
ویدیوهای فن ترجمه اش -
یه سوال
لینک تاپیک / صفحه اش رو تو سایت میفرستی؟
من پارسالیا رو میخواستم دانلود کنم نشد امسال هم چیزی ندیدم
-
-
amirmohammad shakeri خواهش میکنم
-
dani danii از همایش طلایی عربی ناصح زاده هم میتونید استفاده کنید اگر کنکوری امسال هستین
چون به طور جمع و جورتر و خلاصه و مفید درس دادن
فکر کنم توی ۴۰ دقیقه همه ی نکات ترجمه رو گفتن .
بعد از دیدن اون فیلم میتونید از تست های همایش ۲۰۰تست طلایی ایشون استفاده کنین که با نحوه ی زدن تست های ترجمه آشنا بشید .بعد از اونم که منبع تست زیاده. ۴K یا تست های سراسری