مادر خاطره و پلاسوسیت=))
-
@Ali-Valicheki خب اونو موقاری از خودش درآورده تو کتاب اسمشو ننوشته که.
خب خود اون یاخته ای که پلاسموسیت رومیسازن هم برخورد میکنن فککنم بعد پلاسموسیت رومیسازنPunisher همم....دستتون دردنکنه=)))
-
@soniaaa ممنون از شما هم🙏🏻🙏🏻
-
@Ali-Valicheki البته من اینارو خودم تحلیلش کردم صبر کن یکی دیگه هم بیاد نظرشو بگه
شاید واقعا مثل همیشه من اشتبا میکردم:((Punisher فعلا که دوگانگی دارم=//
ببینم بقیه چی میگن -
سلام
مادر خاطره و پلاسپوسیت هم میتونن شناسایی کنن میکروب رو؟
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست@Ali-Valicheki بله خب شناسایی میکنن که تکثیر میشن دیگه
-
سلام
مادر خاطره و پلاسپوسیت هم میتونن شناسایی کنن میکروب رو؟
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست@Ali-Valicheki قطعا میتونه .
مادر کدوم خاطره؟ B یا T؟ اگه جفتشون مد نظرتونه که باید بگم خاطرهی B رو مادرش به علت برخورد و شناسایی میکروب به وجود آورده/
خاطرهی T رو هم که مادرش به علت گیرندهی تغییر یافتهی سلول آلوده به ویروس و سرطانی به وجود آورده .
پس جواب فقط واسه خاطرهی B مثبته و همچنین پلاسموسیت یا پادتن ساز که خودش توانایی تکثیر و شناسایی نداره رو هم مادرش به دلیل برخورد به میکروب به دست آورده .
جمع بندی:
خاطرهی B آره ، خاطرهی T نه ، پلاسموسیت هم آره . -
@Ali-Valicheki بله خب شناسایی میکنن که تکثیر میشن دیگه
Matin Mousavi 1 برا خاطرهی T صدق نمیکنه
-
@Ali-Valicheki قطعا میتونه .
مادر کدوم خاطره؟ B یا T؟ اگه جفتشون مد نظرتونه که باید بگم خاطرهی B رو مادرش به علت برخورد و شناسایی میکروب به وجود آورده/
خاطرهی T رو هم که مادرش به علت گیرندهی تغییر یافتهی سلول آلوده به ویروس و سرطانی به وجود آورده .
پس جواب فقط واسه خاطرهی B مثبته و همچنین پلاسموسیت یا پادتن ساز که خودش توانایی تکثیر و شناسایی نداره رو هم مادرش به دلیل برخورد به میکروب به دست آورده .
جمع بندی:
خاطرهی B آره ، خاطرهی T نه ، پلاسموسیت هم آره .Disgustion 1 بی خاطره مادر که شناسایی نداره!
گیرنده ش غیر ترشحیه...مگه کساییکه فقط مبارزه میکنن شناسایی نمیکنن؟ -
Disgustion 1 بی خاطره مادر که شناسایی نداره!
گیرنده ش غیر ترشحیه...مگه کساییکه فقط مبارزه میکنن شناسایی نمیکنن؟Punisher همه قبول دارن که لنفوسیتهای B و T میتونن تکسیر بشن، اما چی به وجود میارن؟
B که تکسیر شه خاطرهی بی و پلاسموسیت به وجود میآره/
محرک تکسیرش هم برخورد و شناسایی میکروبه ! پس لنفوسیت بی که مادر پلاسموسیت و بی خاطرهس گیرنده داره که تونسته شناسایی کنه و بعدش هم موردای گفته شده رو به وجود بیاره . -
Punisher همه قبول دارن که لنفوسیتهای B و T میتونن تکسیر بشن، اما چی به وجود میارن؟
B که تکسیر شه خاطرهی بی و پلاسموسیت به وجود میآره/
محرک تکسیرش هم برخورد و شناسایی میکروبه ! پس لنفوسیت بی که مادر پلاسموسیت و بی خاطرهس گیرنده داره که تونسته شناسایی کنه و بعدش هم موردای گفته شده رو به وجود بیاره .Disgustion 1 من اینطوری در نظر گرفتم که کسی شناسایی میکنه که بخواد مبارزه کنه!
-
Disgustion 1 من اینطوری در نظر گرفتم که کسی شناسایی میکنه که بخواد مبارزه کنه!
Punisher بی هم با تکسیر خودش با میکروب مبارزه میکنه/بحث مبارزه و شناسایی رو نباید با هم قاطی کنیم ! چرا؟ چون شناسایی با گیرندس در صورتی که سلولایی وجود دارن که بدون داشتن گیرندهی تشخیص دهندهی میکروب مبارزه میکنن ؛ مثال هم که بسیار زیاده/
پس شناسایی با گیرندهس و مبارزه رو حتی میتونیم تو خط اول ببینیم که یاختههای مبارز گیرندهای ندارن که توانایی تشخیص و شناسایی داشته باشه و با همه مبارزه میکنه . -
Matin Mousavi 1 برا خاطرهی T صدق نمیکنه
Disgustion 1 چرا؟
خب T خاطره هم مادرش شناسایی میکنه و بعد تقسیم میشه دیگه
-
گیج شدم=//
-
Disgustion 1 چرا؟
خب T خاطره هم مادرش شناسایی میکنه و بعد تقسیم میشه دیگه
Matin Mousavi 1 قطعا حرفتون درسته ولی تی خاطره گیرندهی تغییر یافتهی خود سلولای بدن رو شناسایی میکنه نه میکروب .
تو متن تاپیک پرسیده بودن که میکروب رو شناسایی میکنه یا ن . -
@Ali-Valicheki میخوای یه بار از اول بگمش؟
-
@Ali-Valicheki میخوای یه بار از اول بگمش؟
Disgustion 1 قسمت مادرشو نیفهمم الان چی شد
اوکی Bمعمولی اومد شناسایی کرد میتوز داد شد مادر پلاسموسیت و مادر خاطره(که جفتش یکیه) ...ادامه شم اوکیه که پلاسموسیت و خاطره میسازن و خاطره کمتر
.
سوالم اینه....روی اون مادر ما آنتی ژن داریم....یعنی مادری هم میمونه که بخواد شناسایی کنه؟....یا نه مادر که تولید میشه سریع میتوز میده به خاطره و پلاسموسیت؟ -
Disgustion 1 قسمت مادرشو نیفهمم الان چی شد
اوکی Bمعمولی اومد شناسایی کرد میتوز داد شد مادر پلاسموسیت و مادر خاطره(که جفتش یکیه) ...ادامه شم اوکیه که پلاسموسیت و خاطره میسازن و خاطره کمتر
.
سوالم اینه....روی اون مادر ما آنتی ژن داریم....یعنی مادری هم میمونه که بخواد شناسایی کنه؟....یا نه مادر که تولید میشه سریع میتوز میده به خاطره و پلاسموسیت؟@Ali-Valicheki این کلمهی مادر کل کارو خراب کرده/
مادر همون زایندس نه اینکه سلول به وجود اومده مادر باشه ! سلول به وجود اومده دختر میشه و سلول به وجود آورندهای که میتوز داده مادر میشه ! یعنی لنفوسیت بی و تی مادرن و پلاسموسیت و تی کشنده و خاطرهها میشن دختر ! شما پرسیدین که مادر خاطرهها و پلاسموسیت گیرنده دارن یا نه؟ مادر خاطرهها و پلاسموسیت میشن لنفوسیت های بی و تی که گیرنده دارن .
پس بی و تی شدن مادر ! پلاسموسیت و خاطرهها و تی کشنده هم شدن دختر ! اشتباه نگیرین اینارو . -
Punisher بی هم با تکسیر خودش با میکروب مبارزه میکنه/بحث مبارزه و شناسایی رو نباید با هم قاطی کنیم ! چرا؟ چون شناسایی با گیرندس در صورتی که سلولایی وجود دارن که بدون داشتن گیرندهی تشخیص دهندهی میکروب مبارزه میکنن ؛ مثال هم که بسیار زیاده/
پس شناسایی با گیرندهس و مبارزه رو حتی میتونیم تو خط اول ببینیم که یاختههای مبارز گیرندهای ندارن که توانایی تشخیص و شناسایی داشته باشه و با همه مبارزه میکنه .Disgustion 1 خیلی ممنون من قانع شدم که هم پلاسموسیت و هم خاطره توانایی مبارزه با عامل بیگانه رو دارن
سپاس -
@Ali-Valicheki این کلمهی مادر کل کارو خراب کرده/
مادر همون زایندس نه اینکه سلول به وجود اومده مادر باشه ! سلول به وجود اومده دختر میشه و سلول به وجود آورندهای که میتوز داده مادر میشه ! یعنی لنفوسیت بی و تی مادرن و پلاسموسیت و تی کشنده و خاطرهها میشن دختر ! شما پرسیدین که مادر خاطرهها و پلاسموسیت گیرنده دارن یا نه؟ مادر خاطرهها و پلاسموسیت میشن لنفوسیت های بی و تی که گیرنده دارن .
پس بی و تی شدن مادر ! پلاسموسیت و خاطرهها و تی کشنده هم شدن دختر ! اشتباه نگیرین اینارو .Disgustion 1 خیلی ممنونم🙏🏻