تست جنجالی😎😂
-
Disgustion 1 خدایی پف پف خوشگل تره😂
@Ali-Valicheki با اینکه اصل داستان مهمه ولی میپذیرم😂
-
@Ali-Valicheki دیدم تو یک مشکل داشتن بعضیا/من تحلیل خودمو میگم ایشالا که مفید باشه .
محل ساخت گیرندهی سطحی هر لنفوسیت میشه مغز استخوان و تیموس .
اگه لنفوسیتمون بی باشه و میکروب بره تو مغز استخوان، در واقع تو محل گیرنده خودش با کمک به نابود کردن میکروب توسط همون چند روش (خنثی سازی و رسوب دادن و ... ) میتونه بیگانه خواری رو تشدید کنه/
لنفوسیت تی هم که همگان میدانند و دانستند و خواهند دانست (مشابه تحلیل بالا) !Disgustion 1 فقط T با خود میکروب کاری نداره!
-
دوستان
اگه اوکی شدید بزنم حل شده؟
موافقت خود را با رای مثبت اعلام کنید -
Punisher خودشون جزو خط دوم هستن ولی نقش دارن چون توی شکل کتاب به وضوح نشون داده. همون بحث خنثی سازی و به هم چسباندن و اینا رو میگم. اونجا نشون داده
Matin Mousavi 1 دستت درد نکنه ممنون
قضیه تی رو نمیفهمم فقط -
Matin Mousavi 1 دستت درد نکنه ممنون
قضیه تی رو نمیفهمم فقطPunisher قربانت. چه چیزش رو نمیفهمی؟
-
@Ali-Valicheki دیدم تو یک مشکل داشتن بعضیا/من تحلیل خودمو میگم ایشالا که مفید باشه .
محل ساخت گیرندهی سطحی هر لنفوسیت میشه مغز استخوان و تیموس .
اگه لنفوسیتمون بی باشه و میکروب بره تو مغز استخوان، در واقع تو محل گیرنده خودش با کمک به نابود کردن میکروب توسط همون چند روش (خنثی سازی و رسوب دادن و ... ) میتونه بیگانه خواری رو تشدید کنه/
لنفوسیت تی هم که همگان میدانند و دانستند و خواهند دانست (مشابه تحلیل بالا) !دوست عزیزمون گفتن لنفوسیت تی هم که همگان میدانند و دانستند و خواهند دانست (مشابه تحلیل بالا) !
این گیجم کرد -
Disgustion 1 فقط T با خود میکروب کاری نداره!
Matin Mousavi 1 تی گیرندهی سطحیش تو تیموس شکل میگیره و تو این محل شکل گیری به دلیل اینکه محل لنفیه و ممکنه تجمعی از میکروبا یافت شه، تی هم میتونه با سلولای سرطانی یا آلوده به ویروسی که اونجا قرار داره برخورد کنه و تکسیر شه و با ایجاد تی خاطره، با میکروب هم مبارزه کنه/
اگه قانع کننده نبود بگین که دلایل دیگهمو هم بگم . -
دوست عزیزمون گفتن لنفوسیت تی هم که همگان میدانند و دانستند و خواهند دانست (مشابه تحلیل بالا) !
این گیجم کردPunisher منظورشون فکر کنم این بوده که تی هم توی تیموس میتونه همچین اتفاقی براش بیوفته
-
دوست عزیزمون گفتن لنفوسیت تی هم که همگان میدانند و دانستند و خواهند دانست (مشابه تحلیل بالا) !
این گیجم کردPunisher لنفوسیت T در تیموس بالغ میشه(یعنی گیرنده آنتیژنی پیدا میکنه) و توانایی شناسایی اختصاصی سلول های آلوده و سرطانی رو پیدا میکنه. و در همون تیموس هم فعالیت خودش رو آغاز میکنه!
-
Matin Mousavi 1 تی گیرندهی سطحیش تو تیموس شکل میگیره و تو این محل شکل گیری به دلیل اینکه محل لنفیه و ممکنه تجمعی از میکروبا یافت شه، تی هم میتونه با سلولای سرطانی یا آلوده به ویروسی که اونجا قرار داره برخورد کنه و تکسیر شه و با ایجاد تی خاطره، با میکروب هم مبارزه کنه/
اگه قانع کننده نبود بگین که دلایل دیگهمو هم بگم .Disgustion 1 میدونم فقط خواستم صحبت شما رو تکمیل کنم چون T با خود میکروب مبارزه نمیکنه!!
-
Punisher خواهش میکنم نانا=))
کاری نکردم -
Punisher لنفوسیت T در تیموس بالغ میشه(یعنی گیرنده آنتیژنی پیدا میکنه) و توانایی شناسایی اختصاصی سلول های آلوده و سرطانی رو پیدا میکنه. و در همون تیموس هم فعالیت خودش رو آغاز میکنه!
Matin Mousavi 1 سپاس
-
Matin Mousavi 1 سپاس
Punisher قربان یو
-
O officer k has marked this topic as solved on
-
Disgustion 1 میدونم فقط خواستم صحبت شما رو تکمیل کنم چون T با خود میکروب مبارزه نمیکنه!!
Matin Mousavi 1 بله بطور مستقیم مبارزه نمیکنه اما غیر مستقیم بله/
-
Matin Mousavi 1 بله بطور مستقیم مبارزه نمیکنه اما غیر مستقیم بله/
Disgustion 1 بله درسته
-

دیدم میگه جنجالی بوده
گفتم مطرحش کنم حواستون باشه=)))
دانش-آموزان-آلاء
راه-ابریشمی-ها-زیست
تجربیا@Ali-Valicheki علی جان فکر کنم حل شد!
-
Punisher
Disgustion 1
Matin Mousavi 1
دمتون گرم=)
.
عوامل نظارت
@soniaaa
😂🙌🏻 -
Punisher
Disgustion 1
Matin Mousavi 1