Screenshot_2024-10-29-17-07-29-008_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-07-46-699_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-29-17-08-13-917_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر ❤️
ببخشید تو سوال 12گفته گزینه 4ولی این که غلط میشه چون _3بسته است ولی تو جواب بازه ؟ الان جواب ۳نمیشه ؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
سلام دوستان وقت همگی بخیر
میرم سر اصلا مطلب
من خیلی تست ریاضی میزنم روزی بیشتر از ۴۰ تا تست !
الانم از وقتی شروع کردم دو تا منبع برای فصل یک ریاضی تموم کردم
(خیلی سبز که اونایی که دارن میدونن فقط برای فصل یکش ۵۰۰ تا سوال داره ... و آی کیو هم که ...)
ولی الان که برگشتم برای دومین بار تستای آی کیو رو میزنم بازم سوالای چالشی مثل سوال پایینی رو نمیتونم حل کنم
نمیدونم دیگه چی کار باید کنم یا مشکل کجای کاره
۲۰۲۴۱۰۱۹_۱۲۰۸۰۱.jpg
تجربی
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-مهندسی
نامعادله
-
سلام دوستان خسته نباشین لطف میکنین این سوال های زیر رو راهنمایی کنین؟
-
-
-
سلام قاعده داره ولی حسو حال اثباتش نیست ، بهترین راه امتحان کردن اون عدد هست هر موقع گیر کردی درجا با همون علامت ها چند تا عدد فرضی بنویس بعد معوکس کن ببین کار میکنه یا نه ؟،،، بارم آخر هر کدومو بتونم حالت بندی اثباتشو بنویسم میگم ولی در کل حفظ کردنش سخته همون امتحان کردن یا یک الگو سازی راحت تره
-
Mr Unknown XD
لطف میکنی اون خلاصه ای که گفتی رو بفرستی -
@حمید-صباحی سلام خوبی ؟ یادم رفت ببخشید، یک سوال برد هم قرار بود بدم یاد اوری میکردی ، خلاصه هارو حقیقتا اکثرا گم کردم یا بهم ریخته ولی داخل نامعادله اگر سوال خاصی منظورت هست بفرست اگر بتونم حل میکنم ، ولی سوال برد رو الان که یادم اومد میفرستم
-
مستقیم سوال برد نداره داخل کتابم ، ولی خب سوالات مربوط به اکسترمم مطلق همون برد هستن چون تو باید بیشترین و کمترین مقدار تابع رو مشخص کنی که بخشی از بدست اوردن برد همین راه هست (برد به صورت مستقیم داخل کتاب محاسبش نیست) -
Mr Unknown XD
داداش این سوالو حل کن
-
@حمید-صباحی در نامعادله گفته است:
Mr Unknown XD
داداش این سوالو حل کن
-
@حمید-صباحی
یکی هم این سوال
فک کنم تا بیام اینو حل کنم شب شده
ابن واسه دامنش هست واسه برد فکر میکنم به نتیجه برسم میفرستم
-
Mr Unknown XD در نامعادله گفته است:
Mr Unknown XD
داداش این سوالو حل کن
ولی این راه مناسب نیست ولی خب صرفا واسه رسیدن به جوابه راه کتابت چیه؟
-
Mr Unknown XD تشکر
یه سوال چرا اشتراک گرفتی و اجتماع نگرفتی؟ -
Mr Unknown XD
برد رو متوجه نشدم
راستش این سوال معلممون تو دوران مدرسه بود معلممون گفت هر کی حل کنه تو امتحان یه نمره بهش میدم اما بعدش کرونا اومد حل نکرد در واقع ما اصلا شاد نداشتیم و سؤالش همینطور موند -
Mr Unknown XD تشکر
یه سوال چرا اشتراک گرفتی و اجتماع نگرفتی؟چون باید (هم) در رادیکال تعریف بشه و( هم) زیر رادیکال بزرگتر از ۰ باشه برای همین ببین باید در هر دو شرایط صدق کنه
-
Mr Unknown XD
برد رو متوجه نشدم
راستش این سوال معلممون تو دوران مدرسه بود معلممون گفت هر کی حل کنه تو امتحان یه نمره بهش میدم اما بعدش کرونا اومد حل نکرد در واقع ما اصلا شاد نداشتیم و سؤالش همینطور مونداون راهی که من نوشتم هم مناسب دبیرستان نیست ، مشتق لگاریتم حذف شده احتمالا یارو هدفش پروندن بچه ها بوده
-
Mr Unknown XD
ممنون -