مثلثات سنجش
-
چنین تابعی به فرم
aSin(bx+c) هست حالا بیا abc رو همشو تعیین کن ، من با اجازه راهو میفرستم که اون نکته که اگر مثبت بود بالا بره اگر منفی بوذ پایین بیاد تکمیل باشه -

-
پس نتیجه حرفا اینه هر موقع سوالو داد یا با توجه به گزینه ها باید سوالو حل کنی یا باید همه فرم هارو در بیاری ، یا باید یک فرمو در بیاری بعد همونو هی سیخ بزنی -
پس نتیجه حرفا اینه هر موقع سوالو داد یا با توجه به گزینه ها باید سوالو حل کنی یا باید همه فرم هارو در بیاری ، یا باید یک فرمو در بیاری بعد همونو هی سیخ بزنیMr Unknown XD یه چیزایی دارم میفهمم
ولی من که مشتق مثلثاتی بلد نیستم:( -
پس نتیجه حرفا اینه هر موقع سوالو داد یا با توجه به گزینه ها باید سوالو حل کنی یا باید همه فرم هارو در بیاری ، یا باید یک فرمو در بیاری بعد همونو هی سیخ بزنیMr Unknown XD الان رفتم دیدم من اشتباه میکردم
اونکه من میگم علامت ضریب x و عدد ضرب شدس نه اینی که تو این سوال میخوام

ولی خو الان ضریب x یکه پس مثبته
پس b هم باید مثبت شه:(
این راه جواب میداد تو بقیه سوالام -
Mr Unknown XD یه چیزایی دارم میفهمم
ولی من که مشتق مثلثاتی بلد نیستم:(Sara_R در مثلثات سنجش گفته است:
Mr Unknown XD یه چیزایی دارم میفهمم
ولی من که مشتق مثلثاتی بلد نیستم:(عه من نمیدونستم تجربیا اینو نمیخونن
-
Mr Unknown XD الان رفتم دیدم من اشتباه میکردم

این راه جواب میداد تو بقیه سوالامSara_R در مثلثات سنجش گفته است:

این راه جواب میداد تو بقیه سوالامحالا که مشتق مثلثاتی رو نخوندین پس طراح چینش رو جوری انجام میده که طبق همون نکته های درست باشه براتون من سعی کردم کاملشو بگم فکر میکردم دارین اگر ندارین همون پیشفرض قبلیتون اوکی هست این موردی که گفتین رو هم آره. گفتم صورت سوال جمع هست درحالی که اون حالت بندی ها و این حرفا برای ضرب بوده
-
Sara_R در مثلثات سنجش گفته است:

این راه جواب میداد تو بقیه سوالامحالا که مشتق مثلثاتی رو نخوندین پس طراح چینش رو جوری انجام میده که طبق همون نکته های درست باشه براتون من سعی کردم کاملشو بگم فکر میکردم دارین اگر ندارین همون پیشفرض قبلیتون اوکی هست این موردی که گفتین رو هم آره. گفتم صورت سوال جمع هست درحالی که اون حالت بندی ها و این حرفا برای ضرب بوده
Mr Unknown XD اها ممنونم
یعنی این سوال سنجشه بالاتر حد ما بوده؟
بیخیالش بشم؟ -
Mr Unknown XD اها ممنونم
بیخیالش بشم؟Sara_R در مثلثات سنجش گفته است:
Mr Unknown XD اها ممنونم
بیخیالش بشم؟من حقیقتا کتابتون رو دقیق ندیدم ، طبق تجربه ای که ازتون و معلمتون دیدم جزوشون کامل بوده😅 از روی همون نگاه کنید اگر داخل جزوه معلمتون چنین چیزی هست یعنی احتمالا براتون میاد وگرنه نمیاد دیگه
-
Sara_R در مثلثات سنجش گفته است:
Mr Unknown XD اها ممنونم
بیخیالش بشم؟من حقیقتا کتابتون رو دقیق ندیدم ، طبق تجربه ای که ازتون و معلمتون دیدم جزوشون کامل بوده😅 از روی همون نگاه کنید اگر داخل جزوه معلمتون چنین چیزی هست یعنی احتمالا براتون میاد وگرنه نمیاد دیگه
Mr Unknown XD خیلی ممنونم زحمت کشیدید🌸🌸
-
S Sara_R has marked this topic as solved on