بیا یه قول مردونه بده
️
-
این
Farideh Khangah در بیا یه قول مردونه بده
️ گفته است:
خب خب
قول میدم ....( قول زنونه استثنا)
نوسانی درس نخونم و روز به روز بیشتر از دیروز تست بزنم و
قوی تر از قبل به راهم ادامه بدم !لفظ 《قول مردونه》 ناشی از یه تفکر مرد سالاره که فکر میکنه زنها کمتر تعقل میکنن و چون بیشتر احساسین ، نمیتونن به عاقبت حرفاشون فکر کنن و پای قولشون نمیمونن.
به هر جهت امیدوارم توی 《قول زنونه》ای که دادید ، موفق باشید.Amirabbas Shahbazi بله ممنون
-
سلام سلام
داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون
دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا
بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0
به نظرم ای کاش میشد یه تاپیک قفل شده درست کرد برای یه تعداد محدود ؛ اونجا میشد با همدیگه برنامه تنظیم کنیم ، ساعت مطالعه به اشتراک بذاریم ، رقابت کنیم و کارنامه آزمون ها رو مقایسه کنیم و خیلی چیزای دیگه.
اینطوری خیلی بیشتر و بهتر میشد ادامه داد ، تازه مداوم هم بود.
-
سلام سلام
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم -
این
️ گفته است:
خب خب
قوی تر از قبل به راهم ادامه بدم !لفظ 《قول مردونه》 ناشی از یه تفکر مرد سالاره که فکر میکنه زنها کمتر تعقل میکنن و چون بیشتر احساسین ، نمیتونن به عاقبت حرفاشون فکر کنن و پای قولشون نمیمونن.
به هر جهت امیدوارم توی 《قول زنونه》ای که دادید ، موفق باشید.Amirabbas Shahbazi در بیا یه قول مردونه بده
️ گفته است:
این
️ گفته است:
خب خب
به هر جهت امیدوارم توی 《قول زنونه》ای که دادید ، موفق باشید. -
@F-Seif-0
به نظرم ای کاش میشد یه تاپیک قفل شده درست کرد برای یه تعداد محدود ؛ اونجا میشد با همدیگه برنامه تنظیم کنیم ، ساعت مطالعه به اشتراک بذاریم ، رقابت کنیم و کارنامه آزمون ها رو مقایسه کنیم و خیلی چیزای دیگه.
اینطوری خیلی بیشتر و بهتر میشد ادامه داد ، تازه مداوم هم بود.
Amirabbas Shahbazi میتونین گروه تشکیل بدید دوست عزیز
-
Amirabbas Shahbazi میتونین گروه تشکیل بدید دوست عزیز
@F-Seif-0
صحیح
اما چندان مطمئن نیستم استقبال بشه ازش ، من سالهای قبل که آموزش حضوری بود ، با تعدادی از دوستام چنین رقابتی رو داشتم ، تا حدودی جواب هم داده بود
ولی اینجا بعید میدونم جواب بده ؛ اگرچه اگر جواب میداد خیلی خوب میشد! -
@F-Seif-0
صحیح
اما چندان مطمئن نیستم استقبال بشه ازش ، من سالهای قبل که آموزش حضوری بود ، با تعدادی از دوستام چنین رقابتی رو داشتم ، تا حدودی جواب هم داده بود
ولی اینجا بعید میدونم جواب بده ؛ اگرچه اگر جواب میداد خیلی خوب میشد!Amirabbas Shahbazi تاپیک ساعت مطالعه رو دیدین؟
-
Amirabbas Shahbazi تاپیک ساعت مطالعه رو دیدین؟
@F-Seif-0
تاپیک گزارش ساعت مطالعه رو منظورتونه؟
اگر اونه که دیدمش ولی زیادی در هم بر همه
واقعا یه ملاک خوب برای رقابت به آدم نمیده. -
@F-Seif-0
تاپیک گزارش ساعت مطالعه رو منظورتونه؟
اگر اونه که دیدمش ولی زیادی در هم بر همه
واقعا یه ملاک خوب برای رقابت به آدم نمیده.Amirabbas Shahbazi اگه ممکنه بیاین تاپیک تودلی یا چتتون رو باز کنید اینجا اسپم ندید
-
Amirabbas Shahbazi تاپیک ساعت مطالعه رو دیدین؟
@F-Seif-0
در واقع صرفا هدفم از اینجا بودن ، این بود که شاید میشد مثل قبل ، یه گروهی رو پیدا کنم که کارنامه آزمونهای آزمایشی و درصدا و ... رو به اشتراک گذاشت
یه گروه که واقعا موتور پیشران آدم باشه ، من مدرسه تیزهوشان درس میخونم ، قبل تر که حضوری بود ، من با یه تعدادی که واقعا برترینای استان بودن ، تا حدودی رقابت داشتم
ولی خب بعد کرونا .... هیچ! -
Amirabbas Shahbazi اگه ممکنه بیاین تاپیک تودلی یا چتتون رو باز کنید اینجا اسپم ندید
این پست پاک شده! -
Amirabbas Shahbazi اگه ممکنه بیاین تاپیک تودلی یا چتتون رو باز کنید اینجا اسپم ندید
@F-Seif-0
چت رو هم باز کردم! -
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0 قول میدم که بهشون ثابت کنم که من ارزش رویاهامو دارم.. نشونشون میدم ک میتونم...
-
@F-Seif-0 قول میدم که بهشون ثابت کنم که من ارزش رویاهامو دارم.. نشونشون میدم ک میتونم...
Michael Vey حق حق حق
-
قول میدم به حرف یه سری حیون صفتا که الان دم کنکور دارن میگن نرو کنکور نده بریم دانشگا ازاد زبان بدون کنکورو گوش ندمممممممممممممممممممممممممممم :))
قول میدم تا سه هفته دیگه به اون چیزی که الان تو ذهنمه برسم
دعا کنید این چیزی که تو ذهنمه بشه {درمورد کنکور نی} :)))))) -
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0
قول می دم دیگه به بعدش که چی می شه فکر نکنم
قول می دم اینقدر گذشته رو نکوبم تو سر خودم
قول می دم استرس کمتری به روح و بدن خودم منتقل کنم.
قول می دم که این سه هفته پایبند باشم
قول می دم که نزارم حرف و رفتار کسی روم تاثیر بزاره
قول می دم که به قولام عمل کنم
مرسی از تاپیک -
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0 من هیچ قولی نمیدم
چون نمیتونم بهش عمل کنم عصبی میشم