بیا یه قول مردونه بده
️
-
این
Farideh Khangah در بیا یه قول مردونه بده
️ گفته است:
خب خب
قول میدم ....( قول زنونه استثنا)
نوسانی درس نخونم و روز به روز بیشتر از دیروز تست بزنم و
قوی تر از قبل به راهم ادامه بدم !لفظ 《قول مردونه》 ناشی از یه تفکر مرد سالاره که فکر میکنه زنها کمتر تعقل میکنن و چون بیشتر احساسین ، نمیتونن به عاقبت حرفاشون فکر کنن و پای قولشون نمیمونن.
به هر جهت امیدوارم توی 《قول زنونه》ای که دادید ، موفق باشید.نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirabbas Shahbazi بله ممنون
-
سلام سلام
داشتم فکر میکردم این روزا چه تاپیکی میتونه کمک کنه بهمون اللخصوص کنکوریامون
دیدم جای این تاپیک خالی بود اینجا
بیاین قول بدیم اینجا و سعی کنیم روی قولمون بمونیم
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
قول بدید و هروقت قولتون رو شکستین اینجا گزارش بدین
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهمنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط Amirabbas Shahbazi انجام شده@F-Seif-0
به نظرم ای کاش میشد یه تاپیک قفل شده درست کرد برای یه تعداد محدود ؛ اونجا میشد با همدیگه برنامه تنظیم کنیم ، ساعت مطالعه به اشتراک بذاریم ، رقابت کنیم و کارنامه آزمون ها رو مقایسه کنیم و خیلی چیزای دیگه.
اینطوری خیلی بیشتر و بهتر میشد ادامه داد ، تازه مداوم هم بود.
-
سلام سلام
قولتون میتونه درمورد هرچیزی باشه حالا فرضا ساعت مطالعه و تعداد تست تا پایان هفته
Sharllot 0-0ftm @Miss-Joker @ftm-montazeri @soniaaa @felli @sania-Andiravan خانومِ_دوست_داشتنی @roghayeh-eftekhari @m.tg
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهمنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 قول میدم دیگه نگم نمیشه:)
مرسی از دعوتت زیبا -
این
️ گفته است:
خب خب
قوی تر از قبل به راهم ادامه بدم !لفظ 《قول مردونه》 ناشی از یه تفکر مرد سالاره که فکر میکنه زنها کمتر تعقل میکنن و چون بیشتر احساسین ، نمیتونن به عاقبت حرفاشون فکر کنن و پای قولشون نمیمونن.
به هر جهت امیدوارم توی 《قول زنونه》ای که دادید ، موفق باشید.Amirabbas Shahbazi در بیا یه قول مردونه بده
️ گفته است:
این
️ گفته است:
خب خب
به هر جهت امیدوارم توی 《قول زنونه》ای که دادید ، موفق باشید. -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@F-Seif-0
ممنون بابت منشنقول میدم
نوسانی خوندن
تعطیل شه -
@F-Seif-0
به نظرم ای کاش میشد یه تاپیک قفل شده درست کرد برای یه تعداد محدود ؛ اونجا میشد با همدیگه برنامه تنظیم کنیم ، ساعت مطالعه به اشتراک بذاریم ، رقابت کنیم و کارنامه آزمون ها رو مقایسه کنیم و خیلی چیزای دیگه.
اینطوری خیلی بیشتر و بهتر میشد ادامه داد ، تازه مداوم هم بود.
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirabbas Shahbazi میتونین گروه تشکیل بدید دوست عزیز
-
Amirabbas Shahbazi میتونین گروه تشکیل بدید دوست عزیز
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0
صحیح
اما چندان مطمئن نیستم استقبال بشه ازش ، من سالهای قبل که آموزش حضوری بود ، با تعدادی از دوستام چنین رقابتی رو داشتم ، تا حدودی جواب هم داده بود
ولی اینجا بعید میدونم جواب بده ؛ اگرچه اگر جواب میداد خیلی خوب میشد! -
@F-Seif-0
صحیح
اما چندان مطمئن نیستم استقبال بشه ازش ، من سالهای قبل که آموزش حضوری بود ، با تعدادی از دوستام چنین رقابتی رو داشتم ، تا حدودی جواب هم داده بود
ولی اینجا بعید میدونم جواب بده ؛ اگرچه اگر جواب میداد خیلی خوب میشد!نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmirabbas Shahbazi تاپیک ساعت مطالعه رو دیدین؟
-
Amirabbas Shahbazi تاپیک ساعت مطالعه رو دیدین؟
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0
تاپیک گزارش ساعت مطالعه رو منظورتونه؟
اگر اونه که دیدمش ولی زیادی در هم بر همه
واقعا یه ملاک خوب برای رقابت به آدم نمیده. -
@F-Seif-0
تاپیک گزارش ساعت مطالعه رو منظورتونه؟
اگر اونه که دیدمش ولی زیادی در هم بر همه
واقعا یه ملاک خوب برای رقابت به آدم نمیده.نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط Galadriel انجام شدهAmirabbas Shahbazi اگه ممکنه بیاین تاپیک تودلی یا چتتون رو باز کنید اینجا اسپم ندید
-
Amirabbas Shahbazi تاپیک ساعت مطالعه رو دیدین؟
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0
در واقع صرفا هدفم از اینجا بودن ، این بود که شاید میشد مثل قبل ، یه گروهی رو پیدا کنم که کارنامه آزمونهای آزمایشی و درصدا و ... رو به اشتراک گذاشت
یه گروه که واقعا موتور پیشران آدم باشه ، من مدرسه تیزهوشان درس میخونم ، قبل تر که حضوری بود ، من با یه تعدادی که واقعا برترینای استان بودن ، تا حدودی رقابت داشتم
ولی خب بعد کرونا .... هیچ! -
Amirabbas Shahbazi اگه ممکنه بیاین تاپیک تودلی یا چتتون رو باز کنید اینجا اسپم ندید
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
Amirabbas Shahbazi اگه ممکنه بیاین تاپیک تودلی یا چتتون رو باز کنید اینجا اسپم ندید
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۷:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0
چت رو هم باز کردم! -
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهمنوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@F-Seif-0 قول میدم که بهشون ثابت کنم که من ارزش رویاهامو دارم.. نشونشون میدم ک میتونم...
-
@F-Seif-0 قول میدم که بهشون ثابت کنم که من ارزش رویاهامو دارم.. نشونشون میدم ک میتونم...
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMichael Vey حق حق حق
-
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قول میدم به حرف یه سری حیون صفتا که الان دم کنکور دارن میگن نرو کنکور نده بریم دانشگا ازاد زبان بدون کنکورو گوش ندمممممممممممممممممممممممممممم :))
قول میدم تا سه هفته دیگه به اون چیزی که الان تو ذهنمه برسم
دعا کنید این چیزی که تو ذهنمه بشه {درمورد کنکور نی} :)))))) -
نوشتهشده در ۲۲ خرداد ۱۴۰۱، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قول میدم فردا ۲ تا ازمون زیست بزنم
-
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0
قول می دم دیگه به بعدش که چی می شه فکر نکنم
قول می دم اینقدر گذشته رو نکوبم تو سر خودم
قول می دم استرس کمتری به روح و بدن خودم منتقل کنم.
قول می دم که این سه هفته پایبند باشم
قول می دم که نزارم حرف و رفتار کسی روم تاثیر بزاره
قول می دم که به قولام عمل کنم
مرسی از تاپیک -
نوشتهشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۱، ۶:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
قول که زیاده
ولی
علی ایها الحال،
منم قول میدم نوسانی نخونم ..! -
سلام سلام
و بقیه دوستان
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دهم @یازدهم @دوازدهم@F-Seif-0 من هیچ قولی نمیدم
چون نمیتونم بهش عمل کنم عصبی میشم