هر کی یه گزاره
-
گزاره
بخش قشری کلیه هومون های استروئیدی استروژن و پروژسترون را در هر دو جنس به مقدار اندک و ثابت ترشح میکند
Matin Mousavi 1 دام جالبی بود متوجهش نشدم.
حتی اگه میگفت فوق کلیه هم غلط میشد . چون قشر فوق کلیه هورمون جنسی رو درسته به میزان اندک ترشح میکنه ولی بنظرم کلمه «ثابت» غلطه. چون تحت تاثیر هورمون محرک فوق کلیه میتونه ترشحش رو کم و زیاد کنه -
Matin Mousavi 1 دام جالبی بود متوجهش نشدم.
حتی اگه میگفت فوق کلیه هم غلط میشد . چون قشر فوق کلیه هورمون جنسی رو درسته به میزان اندک ترشح میکنه ولی بنظرم کلمه «ثابت» غلطه. چون تحت تاثیر هورمون محرک فوق کلیه میتونه ترشحش رو کم و زیاد کنهFarhan Honar نه خب بنظرم این میشه ی حالت خاص طبق کتاب فک کنم درسته در حالت عادی همواره مقدار ثابتی ترشح میکنه اینو برا اریتوپویتین هم میگن ولی در شرایطی اونم قابل تغییره....
-
Farhan Honar نه خب بنظرم این میشه ی حالت خاص طبق کتاب فک کنم درسته در حالت عادی همواره مقدار ثابتی ترشح میکنه اینو برا اریتوپویتین هم میگن ولی در شرایطی اونم قابل تغییره....
Mahan Xodayi 2 آره احتمالا بشه اینجوری گفت . شاید اگه قید های همه ، همواره ، قطعا رو میآورد ، جمله ی من درست میشد.
(غده ی فوق کلیه هورمون های جنسی را همواره به میزان اندک و ثابت ترشح میکنه.... غلط) -
Mahan Xodayi 2 آره احتمالا بشه اینجوری گفت . شاید اگه قید های همه ، همواره ، قطعا رو میآورد ، جمله ی من درست میشد.
(غده ی فوق کلیه هورمون های جنسی را همواره به میزان اندک و ثابت ترشح میکنه.... غلط)Farhan Honar اره دراینصورت فک کنم گفتت درست میشد
-
به نام خدا.درود. تواین تاپیک هر کی یه گزاره از زیست بیاره که روش باهم بحث کنیم. فقط یه خواهش تا زمانی که تکلیف اون گزاره معلوم نشد، جمله بعدی رو نیارید ممنون
.
گزاره ) تعداد گیرنده های تماس در بخش های مختلف پوست بدن گوناگون هست. مثلا نوک انگشتان و لب ها، تعداد بیشتری دارند. درست یا غلط ؟؟ تحلیل و توضیح و بحث
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @زیست تجربی تجربیا
گزاره
در یک خانم ۵۰ ساله، جسم زرد، فولیکول در حال رشد، جسم سفید، قاعدگی، زخیم و پرخون شدن آندومتر رو نداریم.
-
گزاره
در یک خانم ۵۰ ساله، جسم زرد، فولیکول در حال رشد، جسم سفید، قاعدگی، زخیم و پرخون شدن آندومتر رو نداریم.
Matin Mousavi 1 غلطه؟؟
-
Matin Mousavi 1 غلطه؟؟
Why?
-
Matin Mousavi 1 چون الزاما یک خانوم ۵۰ساله یائسه نشده که!!!
-
گزاره
Matin Mousavi 1
ضخیم.. -
Matin Mousavi 1 چون الزاما یک خانوم ۵۰ساله یائسه نشده که!!!
Mahan Xodayi 2 نه خب حالت عادی رو در نظر میگیریم
-
Matin Mousavi 1
ضخیم..azizian sarchogha
اوکی حواسم نبوده
-
Matin Mousavi 1 اها پس دلیلی ندارم....نکنه باز غلط املایی داری!؟://زخیم؟؟
-
بچهها خیلی سبز یه تست داره که تو یه گزینش گفته که: هر سلول که در دیواره لوله اسپرم ساز توانایی جدا کردن کروموزوم های همتا را دارد، بطور حتم ماده ژنتیکی متفاوتی با سلول به وجود آورنده خود نخواهد داشت .
نظر شما دربارش چیه؟ -
Matin Mousavi 1 به نظرم اگه یه قید معمولا میگفت بهتر بود .
-
گزاره
Matin Mousavi 1
غلط چون جسم سفید داریم؟ -
گزاره
Matin Mousavi 1 غلطه. چون جسم سفید وجود داره (جسم زرد تحلیل رفته و شده جسم سفید )
-
بچهها خیلی سبز یه تست داره که تو یه گزینش گفته که: هر سلول که در دیواره لوله اسپرم ساز توانایی جدا کردن کروموزوم های همتا را دارد، بطور حتم ماده ژنتیکی متفاوتی با سلول به وجود آورنده خود نخواهد داشت .
نظر شما دربارش چیه؟Disgustion 1 توانایی جداکردن کروموزوم همتا یعنی توانایی میوز داشتن و در لوله اسپرم ساز هم فقط اسپرماتوسیت اولیه این توانایی رو داره و حاصل تقسیم میتوز اسپرماتوگونی هست.
فکر میکنم درسته. -
Disgustion 1 توانایی جداکردن کروموزوم همتا یعنی توانایی میوز داشتن و در لوله اسپرم ساز هم فقط اسپرماتوسیت اولیه این توانایی رو داره و حاصل تقسیم میتوز اسپرماتوگونی هست.
فکر میکنم درسته.@nazanin-mirzai خودشم درست گرفته/
ولی تو درسنامش گفته بود اگه تو میتوز خطای با هم ماندن کروماتید رخ بده، ماده ژنتیکی هر دو سلول دختر با مادر فرق داره .
یعنی ممکنه اسپرماتوگونی تو میتوزش خطا داشته باشه و دو سلول دختر به وجود اومده، ماده ژنتیکی یکسانی با سلول مادر نداشته باشن در صورتی که یکیشون توانایی میوز داره .
میشه ازش ایراد گرفت؟
(تست شمارهی 19) . -
Matin Mousavi 1 اها پس دلیلی ندارم....نکنه باز غلط املایی داری!؟://زخیم؟؟
Mahan Xodayi 2
نه بابا دیگه اون نیست
-
Matin Mousavi 1 غلطه. چون جسم سفید وجود داره (جسم زرد تحلیل رفته و شده جسم سفید )
Farhan Honar بله