هر کی یه گزاره
-
@Alzahra-Daftar
درحد کتاب ما صحبت میکنیم ک همون هورمونه اینو خود اقای موقاری هم گفتن -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط Mahan Xodayi 2 انجام شده
Punisher غلط چون پرکاری تیروئید فرد لاغر میشه و مصرف و تجزیه چربی و پرو ها زیاد میشه پس سلولای چربی بیشتر لاغر میشن تا چاق
-
Punisher
بببنید تیروعیدی زیاد بشه ادم لاغر میشه خب چرا باید چربیا زیاد بشن من اینطوری ردش کردم -
Punisher غلط چون پرکاری تیروئید فرد لاغر میشه و مصرف و تجزیه چربی و پرو ها زیاد میشه پس سلولای چربی بیشتر لاغر میشن تا چاق
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 عالی ممنون
-
Mahan Xodayi 2 عالی ممنون
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهPunisher خواهش میکنم:)
-
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Punisher
درسته ب نظرم -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
siiina s علت؟؟مگه منظورش اپی فیز نیس؟؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Punisher درسته ؟؟؟
منظورش غده ی اپی فیزه که هورمون ملاتونین ترشح میکنه ... در تنظیم ریتم های شبانه روزی نقش داره ... در شب ترشحش به حداکثر میرسه .
نمیدونم احتمالا بر گیرنده های بینایی مؤثر باشه -
Punisher درسته ؟؟؟
منظورش غده ی اپی فیزه که هورمون ملاتونین ترشح میکنه ... در تنظیم ریتم های شبانه روزی نقش داره ... در شب ترشحش به حداکثر میرسه .
نمیدونم احتمالا بر گیرنده های بینایی مؤثر باشهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar ولی کتاب بر اثراتی که ملاتونین داره اشاره ای نکرده؟؟؟چجوری اثرش بر بینایی رو استدلال کردی؟
-
Punisher درسته ؟؟؟
نمیدونم احتمالا بر گیرنده های بینایی مؤثر باشهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarhan Honar من خودم هیپوتالاموس در نظر گرفتمش:///
نمیدونم درسته یا غلط ولی الان تست کاملشو میفرستم ببینید کدوم درسته -
siiina s علت؟؟مگه منظورش اپی فیز نیس؟؟
Mahan Xodayi 2 میتونه منظورش اپی فیز باشه اصن کاری ندارم منظورش چیه
میگ ی غده ک هورمون هم ترشح میکنه مختل بشه کارش خب اینجوری موجب تغییر فعالیت گیرنده ها میشه مثلا هی باز بشن
نگفته کاهش یا قطع فعالیت گفته اختلال
پرکاری هم اختلاله -
نوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Mahan Xodayi 2 میتونه منظورش اپی فیز باشه اصن کاری ندارم منظورش چیه
میگ ی غده ک هورمون هم ترشح میکنه مختل بشه کارش خب اینجوری موجب تغییر فعالیت گیرنده ها میشه مثلا هی باز بشن
نگفته کاهش یا قطع فعالیت گفته اختلال
پرکاری هم اختلالهنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Punisher
بله داشتم تایپ میکردم من هر 30 ثانیه ی پست میتونم بفرستم اعتبارم کمه -
Farhan Honar ولی کتاب بر اثراتی که ملاتونین داره اشاره ای نکرده؟؟؟چجوری اثرش بر بینایی رو استدلال کردی؟
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۴ خرداد ۱۴۰۱، ۱۱:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahan Xodayi 2 آره میدونم . کتاب گفته در تنظیم ریتم های شبانه روزی نقش داره و در شب ترشحش به حداکثر میرسه. خب گفتم این ریتم شبانه روزی میتونه تنظیم خواب هم باشه و برای خواب معمولا محیط باید تاریک باشه و خلاصه میزان نور هم در تحریک گیرنده ی بینایی نقش داره.