راه ابریشم ۱۴۰۲
-
اگه پک جامع راه ابریشم رو تهیه کنم نیازه که در کنارش منابع دیگهای رو هم استفاده کنم؟ ضعفای این مجموعه چیه؟
-
-
-
اگه پک جامع راه ابریشم رو تهیه کنم نیازه که در کنارش منابع دیگهای رو هم استفاده کنم؟ ضعفای این مجموعه چیه؟
Soha H سلام همینشم برسی کامل بخونی کلاتو بنداز هوا :///
-
Soha H سلام همینشم برسی کامل بخونی کلاتو بنداز هوا :///
mahsaaa rezaeee جدی؟آخه انگار بین نظرات کسایی که راه ابریشم داشتن یکی دو نفر راضی نبودن از درسنامه
-
نظر من اینه که اگر با صفرتاصد ها پیش بیاد بعدش یه کتاب تستی هم داشته باشی بهتره...
گاها توی راه ابریشم تستا اموزشی چیده نشدن و باعث میشه که بهت استرس وارد بشه و فک کنی هیچی بلد نیستی در حالی که بلدی ولی سطح تستا بالاس(البته فیزیک استاد کازرانیان این شکلی نیستش و تستا روند اموزشی دارن و تستای خوبی داره ولی بازم یه منبع دیگه لازمت میشه برای فیزیک.)
درسنامه با صفرتاصد بعدش تست هم از روی کتاب تست بنظر من که پک تخصصی راه ابریشم رو داشتم بهتره...
کتاب تست هایی هم که میگیری حتما مناسب سطح خودت باشن،برای تحلیل منابعت هم اگر توی گوگل بزنی تحلیل منابع برات کلیپ زیاد میاره(من نمیتونم اسم موسسه ای کتابا رو تحلیل کرده رو بگم چون تبلیغ میشه بعدش ممیزی میخوریم.) -
mahsaaa rezaeee جدی؟آخه انگار بین نظرات کسایی که راه ابریشم داشتن یکی دو نفر راضی نبودن از درسنامه
Soha H نگفتم خوبه یا بد..
گفتم از بس حجمش زیاده همونم بخونی خودش کلیه... -
Soha H تدریس معلما خوبه، ولی مدیریت و برنامه ریزی مجموعه انقدر بده که همه ش جزوه و ویدیو و غیره دیر میرسه. با توجه به این که سال آینده هم قراره راه ابریشم 2 ضبط بشه و از نو ضبط کنن یه سری دروس رو، اصلا توصیه نمیکنم. استرسی که بهتون وارد میشه اتقدری هست که از خیرش بخواید بگذرید
-
بعدش بستگی داره به خود دانش اموز
بعضیا راضین و بعضیا ناراضی
نمونه ی فیلمارو ببین
فقط
این نظر منه...
اگه مدرسه داری شاید نشه درسنامشو پیش ببری و فقط بتونی بزور تستاشو تموم کنی
شاید که نه صد در صد نمیتونی درسنامه هم همراش پیش ببری
من مدرسه نرفتم دوازدهمو از اذر
درسنامشو کامل دیدم و تستاشم زدم
ولی بعضی درسا کامل نه
از کم کاری خودمم نبود
حجمش زیاده
بنظرم بعد کنکور تاپیک میزدی بهتر بود و تا اون موقع صبر کن نتایجو ببین و بعد تصمیم بگیر.