ژنتیک
-
@Alzahra-Daftar
گزینه۴؟ -
@Alzahra-Daftar بنظر کنم گزینه چهار جوابه
-
@Alzahra-Daftar
سلام
دو -
@Alzahra-Daftar
سلام
دوسید حسین حسینی 0
عه مثل اینکه چهاره
😐😐🫣
من اشتباه کردم -
@Alzahra-Daftar سلام. سوال خیلی مبهمیه . اینجوری که بنظر میرسه سوال در مورد بیماری هموفیلی هست که وابسته به X نهفتهست . در این حالت هر دو گزینه ی ۲ و ۴ غیر ممکن اند .
ولی خب من فرض کردم که شاید یه بیماری دیگه ای باشه که با هموفیلی ربطی نداره فقط اثراتش مشابهه. اگه فرض کنیم بیماری وابسته به X بارزه ، اون موقع گزینه ۲ غیر ممکنه و جوابه.
حالا گزینه ی چند درسته؟ -
سید حسین حسینی 0
عه مثل اینکه چهاره
😐😐🫣
من اشتباه کردمسید حسین حسینی 0
دلیلشم اینه
چون مادر hhهست پدر هم که Yمیده پس پسر میشه مریض و پدر سالم. -
@Alzahra-Daftar
نتیجه اخلاقی اینکه
به پاسخ اول خود شک نکنید😐😐😐 -
@Alzahra-Daftar پاسخنامه هیچ توضیحی نداده؟
-
@Alzahra-Daftar پاسخنامه هیچ توضیحی نداده؟
Farhan Honar
خب مگه نگفته شایع ترین
همون گزینه چهار میشه
من چون مادر بیمارو اینطوری فرض کردم شد دو aA -
Farhan Honar
خب مگه نگفته شایع ترین
همون گزینه چهار میشه
من چون مادر بیمارو اینطوری فرض کردم شد دو aAسید حسین حسینی 0 آره میدونم . مفهوم صورت سوال اینه : شایع ترین بیماری ژنتیکی وابسته به X که باعث اختلال در انعقاد خون میشه.
خب ما فقط هموفیلی رو خوندیم . ولی بعد اینکه با هموفیلی به جواب نرسیدم گفتم شاید یه بیماری دیگه ای باشه که بارزه(تو تست های این مبحث همیشه که بیماری داخل کتاب رو نمیاره) -
@Alzahra-Daftar
احتمالا طراح میخواسته اینطوری بفهمونه که بیماری بارزه:
اگر نهفته بود که فقط پسر ها بیمار میشدن و ما برای مرد در صفات وابسته به Xخالص و این حرفا رو نداریم
پس دو میشه درست
از طرفی چهارم که میشه درست چون مادر hhهست.
پس حتما باید بارز باشه نمیتونه دو جواب درست باشه. -
@Alzahra-Daftar
احتمالا طراح میخواسته اینطوری بفهمونه که بیماری بارزه:
اگر نهفته بود که فقط پسر ها بیمار میشدن و ما برای مرد در صفات وابسته به Xخالص و این حرفا رو نداریم
پس دو میشه درست
از طرفی چهارم که میشه درست چون مادر hhهست.
پس حتما باید بارز باشه نمیتونه دو جواب درست باشه.سید حسین حسینی 0
من خودم با هموفیلی رفتم جلو و گشتم دنبال نقض سوال بعد فوری ۴ رو زدم 🤐 -
سید حسین حسینی 0
من خودم با هموفیلی رفتم جلو و گشتم دنبال نقض سوال بعد فوری ۴ رو زدم 🤐@Alzahra-Daftar الفاتحه 😵
سطح آزمون چطور بود خوب بود ؟ -
سید حسین حسینی 0
من خودم با هموفیلی رفتم جلو و گشتم دنبال نقض سوال بعد فوری ۴ رو زدم 🤐@Alzahra-Daftar
منم با هموفیلی رفتم منتها اشتباهی فکر کردم همو فیلی بارزه درست درومد. -
@Alzahra-Daftar الفاتحه 😵
سطح آزمون چطور بود خوب بود ؟Farhan Honar والا این سوال که برای سنجش پارساله اما ازمون نه خوب بود نه بد 🤭
من همیشه وقتی سر ازمون میشینم میگم همون همیشگی لطفن 😂 -
Farhan Honar والا این سوال که برای سنجش پارساله اما ازمون نه خوب بود نه بد 🤭
من همیشه وقتی سر ازمون میشینم میگم همون همیشگی لطفن 😂@Alzahra-Daftar 😂😂
-
Farhan Honar ولی خدا وکیلی هر تست تنفس یا فوتویی که میزنم هزار بااااار دعا به جون همتون میکنم
-
@Alzahra-Daftar سلام. سوال خیلی مبهمیه . اینجوری که بنظر میرسه سوال در مورد بیماری هموفیلی هست که وابسته به X نهفتهست . در این حالت هر دو گزینه ی ۲ و ۴ غیر ممکن اند .
ولی خب من فرض کردم که شاید یه بیماری دیگه ای باشه که با هموفیلی ربطی نداره فقط اثراتش مشابهه. اگه فرض کنیم بیماری وابسته به X بارزه ، اون موقع گزینه ۲ غیر ممکنه و جوابه.
حالا گزینه ی چند درسته؟Farhan Honar موافقم باهات که دو چهار جفت غلطن ولی ببن دو چهار بنظرت چهار غلط تر نیست؟؟چون حالا مرد رو صفت خالص به زور میشه در نظرش گرفت ولی چهار اصن راه نداره!؟
هرچند تست کلا ایراداره