مهندسی مکانیک
-
مجتبی ازاد یعنی خود رشته رشته به روز و نوینی نیست؟ که در صنایع به روز کاربردی باشه؟ توی خارج از کشور چطور؟
Ali Ebrahimy هر جای دنیا مکانیک رشته بروزی هست فقط گرایش و ایده ایی ک شما دارین میتونه به موفقیت برسونه شما رو
-
Ali Ebrahimy هر جای دنیا مکانیک رشته بروزی هست فقط گرایش و ایده ایی ک شما دارین میتونه به موفقیت برسونه شما رو
مجتبی ازاد یعنی در زمینه های نوین و به روز دنیا کاربرد داره؟ یه چندتا مثال میزنید
-
مجتبی ازاد یعنی در زمینه های نوین و به روز دنیا کاربرد داره؟ یه چندتا مثال میزنید
Ali Ebrahimy مکانیک توی ساخت ربات ها . توی ساخت هواپیما ها ( در خارج به شرط ایده داشتن کار زیاده ) توی مباحث نظامی . توی خودروسازی
-
Masih shirdel این چه حرفیه نمیخواستم ناراحتتون کنم ببخشید
Ali Ebrahimy منم خواستم شوخی کنم مشکلی نیست
-
Ali Ebrahimy مکانیک توی ساخت ربات ها . توی ساخت هواپیما ها ( در خارج به شرط ایده داشتن کار زیاده ) توی مباحث نظامی . توی خودروسازی
مجتبی ازاد ممنون
-
Ali Ebrahimy سلام
رشتهی مکاترونیک رو هم بشناسید بد نیست
یه میانرشته هست از تلفیق مهندسی مکانیک، الکترونیک، کامپیوتر و کنترل!
البته برای کارشناسی ارشد هست و ورود بهش یا باید مهندسی مکانیک بخونید یا مهندسی برق.
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید... -
Ali Ebrahimy سلام
رشتهی مکاترونیک رو هم بشناسید بد نیست
یه میانرشته هست از تلفیق مهندسی مکانیک، الکترونیک، کامپیوتر و کنترل!
البته برای کارشناسی ارشد هست و ورود بهش یا باید مهندسی مکانیک بخونید یا مهندسی برق.
برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید...MS KF خودم هم تحقیق کرده بودم و به ربات و اینها هم علاقه دارم اما بازار کارش فکر نمیکنم مثل خود مکانیک باشه
-
سلام دوستان من فکر میکنم مهندسی مکانیک جایگاه خودشو نسبت به قبل از دست داده و در صنایع نوین تقش اصلی و چندانی ایفا نمیکنه(مثل الکترونیک) آیا این حرف درسته یا نه؟ اگه درست نیست یک کاربرد میشه نام ببرید ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی ریاضیا دهم یازدهم دوازدهمAli Ebrahimy ممنون از همه دوستانی که نظر دادن
-
Ali Ebrahimy پیشنهاد میکنم درباره این موضوعات تو زمان خودشون که بعده از کنکوره فکر کنی الان فقط وقتتو میگیره
ولی اون موقع موقع تحقیق کردن ممکنه به رشته های باحالی بر بخوری که فکرشم نمیکردی دوست داشته باشی!
گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی! -
این پست پاک شده!
-
سلام دوستان من فکر میکنم مهندسی مکانیک جایگاه خودشو نسبت به قبل از دست داده و در صنایع نوین تقش اصلی و چندانی ایفا نمیکنه(مثل الکترونیک) آیا این حرف درسته یا نه؟ اگه درست نیست یک کاربرد میشه نام ببرید ممنون
دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی ریاضیا دهم یازدهم دوازدهمAli Ebrahimy سلام، پس قطعات دستگاها و ماشین هارو کی میسازه؟:/
-
سلام .
بابام ، سالی دوبار میره نروژ به دلیل کارش .
ازش سوال کردم ، گفت باید اینقدر تمرین کنه تا توی کنکور بهترین باشه .
گفت میتونه از روی با کنکور ریاضی این رشته رو قبول بشه و بعد میتونه در خواستی بده به یکی از دانشگاه نروژ ..
نروژ کشوری هست که پذریش میگیره هر سال از دانشجویان با استعداد ..
شما هم الان درس بخونید تا در این رشته قبول بشید ...
ان شاالله موفق باشید